Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Θελω την γνωμη σας για αυτον τον δισκο μιας κ δεν με καλυπτει ποια ο εσωτερικος κ υπαρχει κ η δυνατοτητα του backwards πλεον ...

Η χρυση τομη ειναι τα 4tb για το budget μου

Ακουω γνωμες

https://www.skroutz.gr/s/2487143/Intenso-Memory-Center-4TB-USB-3-0.html

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Με xbox live gold trial μπορείς να κατεβάσεις τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει η Microsoft;

Αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι GOLD TRIAL τουλάχιστον ενός μήνα. Για παράδειγμα εγώ χρησιμοποίησα τον δωρεάν μήνα που δίνει στους νέους λοφαριασμούς και κατέβασα κανονικά τα παιχνίδια εκείνου το μήνα (ήμουν τυχερός γιατί έπεσα στο tomb raider definitive και walking dead 1st season). Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει ήδη τον δωρεάν μήνα, υπάρχει δυνατότητα για μέχρι τέλος Νοεμβρίου να γίνει σύνδεση GOLD ενός μήνα με ένα ευρώ! Αξίζει ;)

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι GOLD TRIAL τουλάχιστον ενός μήνα. Για παράδειγμα εγώ χρησιμοποίησα τον δωρεάν μήνα που δίνει στους νέους λοφαριασμούς και κατέβασα κανονικά τα παιχνίδια εκείνου το μήνα (ήμουν τυχερός γιατί έπεσα στο tomb raider definitive και walking dead 1st season). Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει ήδη τον δωρεάν μήνα, υπάρχει δυνατότητα για μέχρι τέλος Νοεμβρίου να γίνει σύνδεση GOLD ενός μήνα με ένα ευρώ! Αξίζει ;)

Εγώ εκείνον τον δωρεάν μήνα δεν τον είχα χρησιμοποιήσει. Μπορώ να τον βάλω κάποια στιγμή;

Δημοσ.

Εγώ εκείνον τον δωρεάν μήνα δεν τον είχα χρησιμοποιήσει. Μπορώ να τον βάλω κάποια στιγμή;

Κανονικά ναι. Μπαίνεις στο http://www.xbox.com/el-GR/κάνεις είσοδο με τον λογαριασμό του live και λέει συνδρομές. Εκεί θα πρέπει να εμφανίζεται μια επιλογή που λέει δωρεάν για ένα μήνα. (Ζητάει αριθμό λογαριασμού κάρτας κλπ αλλά δε γίνεται κάποια χρέωση.) Βέβαια μετά όποιος δέ θέλει να ανανεωθεί απο μόνο του τον επόμενο μήνα πρέπει να το απενεργοποιήσει (είναι κι αυτό κάπου εκεί στις επιλογές)

Δημοσ.

αγορασα πριν 1 μηνα ps4.επαιξα μερικα παιχνιδια αλλα παρολαυτα δεν με γεμισε σαν κονσολα και την πουλησα. ο μοχλος δεν μου αρεσε τοσο και γενικα δεν ενθουσιαστικα. ειδικα αυτο με το ακουστικο πανω στον μοχλο που εχουν κανει το θεωρω ακυρο διχως νοημα.με το ps1 & ps2 ειμουν απολυτα ικανοποιημενος. αργοτερα μου αρεσε περισσοτερο το xbox360 απο το ps3. οποτε με βλεπω να αγοραζω και το xbox one. γενικα μου αρεσει και το gamepad ποιο πολυ αλλα και η κονσολα που ειναι ολοκληρη κουμουτσα. προσωπικα δεν μου αρεσαν ποτε τα minimalistic σχεδια του playstation. το μονο κακο που εχει το xbox one ειναι οι μπαταριες. εκει ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουν ενσωματωσει μια μπαταρια μεσα στον μοχλο και να φορτιζει με usb. στο playstation το εχουν κανει απο το 2006. επισης το λευκο χρωμα στο xbox one ειναι απλα θεικο...δινει αλλο κυρος στην κονσολα..με λιγα λογια σκεφτομαι με την πρωτη ευκαιρια να το αγορασω. θελω να μαθω γενικα τι προβληματα βγαζει η κονσολα? δηλαδη τι εχει ακουστει τριγυρω?  εχω δει αρκετα ατομα που αναφερουν οτι τους κολαει το dvd μεσα και δεν βγαινει...

Δημοσ.

Δεν μου φορτώνει το menu στο games και στο apps. Το αυτο και στο community που εκεί μπορώ να κάνω refresh και να το εξαφανίσει. Δοκίμασα restart και disconnect στο internet και δεν άλλαξε κάτι. Άλλαξα το mode σε instant on κα πάλι τίποτα. Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο ;.... επίσης νομίζω ότι υπάρχει lag στο menu κάποιες φορές.

Edit: έστρωσε με sign out στο profile.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω το Gears of War Ultimate edition και ακομα δε μπορω να κατεβασω την προσφορα για τα προηγουμενα Gears. Το παιχνιδη ειναι εγκατεστημενο απο αρχες Νοεμβρη (αν θυμαμαι καλα) και εχ παι γει καποιες ωρες το campaign αλλα και live. Μηπως πρτεπει να κανω κατι συγκξεκριμενο για να παρω τους κωδικους;;;

Δημοσ.

Και γω αυτό περιμένω...άνοιξα topic στο forum τους. Καταλαβαίνω ότι έχουν πολύ κόσμο αλλά έχουν περάσει και τόσες μέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα πρόβλημα με το multiplayer και αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει.Έχω εδώ και 3 βδομάδες που με την ethernet σύνδεση μου δεν μπορώ να μπω στους servers παιχνιδιών πχ destiny,CallofDuty και όλο με πετάνε από το multi,ενώ όταν γυρίζω την κονσόλα σε wireless παίζω μια χαρά.Γνωρίζει κάνεις κάτι για να το φτιάξω;

Δημοσ.

Τρέλα.

Παρότι αυτό τον καιρό λιώνω στα Fallout4/PC και AC:Unity/X1, ψηνόμουν εδώ και μέρες είτε για Forza 6 (άσχετα αν το 5 δεν το πολυέπαιξα), είτε για Gears of War (για να μη χάσω την προσφορά μέχρι 31/12). Στα κλειδάδικα έχουν περίπου 30 ευρώ έκαστο ενώ κάπου είχε πάρει το μάτι μου για Black Friday offer το πακέτο των δύο (Forza & Gears Twin Pack), γύρω στα 80-85 ευρώ στο xbox.com.

Πάνω που πήρα απόφαση να μην αγοράσω κανένα από τα δύο, έριξα μια ματιά στο Hong Kong store και το Twin Pack είχε μόλις 440 HKD για τους gold (από 680) . Ήτοι 54 ευρώ, οπότε πάτησα αγορά με συνοπτικές διαδικασίες. Παρ' ότι δεν περίμενα να δουλεύει ακόμα το χονγκονγκέζικο account ελέω capital controls, η συναλλαγή έγινε κανονικά. Με Mastercard Εθνικής.

90GB να δούμε πόσα χρόνια θα κάνουν να κατέβουν... Και κυρίως πότε θα προλάβω να τα παίξω όλα αυτά.

Δημοσ.

εχω ξενερωσει εντελως με τη ms once again.λογω οικονομικης στενοτητας το παω με τριμηνες gold απο goldxbox.gr και προχθες μου εληξε.αφου ερχετε σουκου λεω να ενεργοποιησω την 24ωρη που ειχε μεσα το gears.βαζω και τρωω την πρωτη πιτα,εχετε ηδη gold λεει και δεν μπορειτε.ok λεω ας ριξω την 14ημερη του halo.τα ιδια,δηλαδη ειναι μονο για οσους δεν ειχαν ποτε gold.

Ok εχει προσφορα ενα μηνα με ενα ευρω και εχω 10 ευρω υπολοιπο μεσα στο account μου απο τοτε που ειχα βαλει 50 να παρω το horizon 2+ storm island που ηταν προσφορα.παταω λοιπον να ενεργοποιησω το μηνα και μου ζηταει πιστωτικη....γιατι ρε ms πιστωττικη αφου εχω πιστωτικο μεσα στο λογαριασμο μου;;;;;;;;;;αφου ενα 10ευρω το εχεις πληρωθει ας πουμε;;;;;;;;;;;;;;;

η εταιρεια οσο παει με διωχνει μακρυα.ειμαι gold απο το 2008 και φιλος του xbox κυριως λογω exclusives halo-forza-gears και παντα μαζευα 24ωρες απο παιχνιδια για ωρες δυσκολες και στο 360 τις δεχοταν.δεν ξερω τι αλλο να πω,μια απογοητευση since day one η νεα γενια ρε γμτ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...