Carou89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να ήσουν τυχερός και να μην είχε γίνει σύνδεση στο live απο τον προηγούμενο χρήστη. Εγώ πάλι δεν είμαι γιατί στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς (senen spot) δεν υπάρχει μεγάλη υποστήριξη στον τομέα των games για xbox one, οπότε ούτε να δοκιμάσω μπορώ.
zarzonis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να ήσουν τυχερός και να μην είχε γίνει σύνδεση στο live απο τον προηγούμενο χρήστη. Εγώ πάλι δεν είμαι γιατί στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς (senen spot) δεν υπάρχει μεγάλη υποστήριξη στον τομέα των games για xbox one, οπότε ούτε να δοκιμάσω μπορώ. Είχε γίνει σύνδεση από τον προηγούμενο χρήστη. Μου το είχε πει πριν το αγοράσω. Λογικά πρέπει να τους πήρε κι αυτός.
Carou89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα το δοκίμαζα να το πάρω απο κάποιο video club τότε εφόσον το βρώ,όσο περίεργο και να μου φαίνεται ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Απο τοπικο seven που περασα δεν το ειδα παντως(ισως βεβαια σε αλλα seven να υπαρχει).
SaFiS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Απο τοπικο seven που περασα δεν το ειδα παντως(ισως βεβαια σε αλλα seven να υπαρχει). Πολύ δύσκολα. Όπως έχω ξαναπει, Seven Spots = SONY & Playstation. Έχω πάει σε 4 Seven, τα 3 εκτός πόλης μου, μόνο για μάτι και όλα είχανε τα παρακάτω παιχνίδια: Ryse: Son of Rome, Forza 5 GOTY, Destiny (το απλό) και FIFA 15...
Carou89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα πάω να δώ κι σε κάποιο άλλο βίντεο κλάμπ μήπως και το βρώ. Θα ήθελα κάπως να το επιβεβαιώσω ότι ισχύει αυτό πάντως. Αν κάποιος έχει ένα copy και έχει κατεβάσει τα παιχνίδια θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει φορτώνοντας το παιχνίδι σε μία άλλη κονσόλα ενός φίλου του. Κι εδώ τα ίδια! έφεραν το halo 5 κι εντυπωσιάστηκα...
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πολύ δύσκολα. Όπως έχω ξαναπει, Seven Spots = SONY & Playstation. Έχω πάει σε 4 Seven, τα 3 εκτός πόλης μου, μόνο για μάτι και όλα είχανε τα παρακάτω παιχνίδια: Ryse: Son of Rome, Forza 5 GOTY, Destiny (το απλό) και FIFA 15... και σε μενα πλακα πλακα τα ιδια ακριβως εχει φερει το τοπικο μου seven. Πλακα πλακα τις ατελειωτες βιβλιοθηκες με παλια pc και Ps2 games τι τις κρατανε ή γιατι δεν διωχνουν μερικα παιχνιδια που δεν τα ενοικιαζει κανεις δεν καταλαβαινω.
comfuzio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα τίποτα για μένα με το Gears.... και ήθελα να το λιώσω....
kostiger Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα τίποτα για μένα με το Gears.... και ήθελα να το λιώσω.... Κι εμενα επισης. Τι παιζει με αυτο τωρα;
AnimaTronic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα. Αγορασα σημερα ενα xbox one controller για χρηση στο PC. Το αριστερο trigger εχει διαφορετικο πατημα από το δεξι. Συγκεκριμενα δινει την αισθηση οτι κολλαει καπου εσωτερικα στο χειριστηριο. Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να στρωσει ή το παω καρφι για αλλαγη?
kostiger Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα. Αγορασα σημερα ενα xbox one controller για χρηση στο PC. Το αριστερο trigger εχει διαφορετικο πατημα από το δεξι. Συγκεκριμενα δινει την αισθηση οτι κολλαει καπου εσωτερικα στο χειριστηριο. Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να στρωσει ή το παω καρφι για αλλαγη? Εφυγες για αντικατασταση...Δεν ειναι νορμαλ αυτο. 1
mikele13- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 το αυτοματο recording clip την ωρα του gaming, διαρκειας 17-18 sec πως το κανουμε disable??? γνωριζει καποιος???
metallica 13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα. Αγορασα σημερα ενα xbox one controller για χρηση στο PC. Το αριστερο trigger εχει διαφορετικο πατημα από το δεξι. Συγκεκριμενα δινει την αισθηση οτι κολλαει καπου εσωτερικα στο χειριστηριο. Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να στρωσει ή το παω καρφι για αλλαγη? πριν λιγο καιρο αγορασα το συλλεκτικο χειριστηριο του halo 5!ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα!το πηγα κατευθειαν για αλλαγη! 1
zarzonis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Έχω μια απορία. Με xbox live gold trial μπορείς να κατεβάσεις τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει η Microsoft;
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Με χαρακτηριστική καθυστέρηση εβδομάδων (μάλλον μηνών αφού η κονσόλα έχει να ανάψει από τον Σεπτέμβρη) εγκαθιστώ κι εγώ το τελευταίο update με απώτερο σκοπό την άμεση αγορά του GoW. Άντε να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις