kaktos77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια δεν ειναι σαν να λαγκαρει λιγο το gears; Στο 3 και στο judgement μου εχει αρκετο lag στο multiplayer που δοκιμασα, οριακα παιζεται δηλαδη...
Carou89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω παίξει τα GOW1-2 στο 360 και ως κάτοχος xboxone αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κανένας που να έχει κωδικό για τα 3 και Judgment..Θα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο. Ευχαριστώ πολύ! (ελπίζω να μην αγνοώ κάποιο κανόνα του forum ή του site που να το απαγορεύει).
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω παίξει τα GOW1-2 στο 360 και ως κάτοχος xboxone αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κανένας που να έχει κωδικό για τα 3 και Judgment..Θα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο. Ευχαριστώ πολύ! (ελπίζω να μην αγνοώ κάποιο κανόνα του forum ή του site που να το απαγορεύει). Τι εννοεις να εχει τον κωδικο??? Γιατι δεν τα αγοραζεις απο καταστηματα που οι τιμες ειναι χωμα?? Gears of war 3 καινουργιο https://www.skroutz.gr/s/7268155/Gears-of-War-3-XBOX-360.html μτχ https://www.skroutz.gr/s/329527/Gears-Of-War-3-XBOX-360.html Judgement μτχ https://www.skroutz.gr/s/3373442/Gears-of-War-Judgment-XBOX-360.html καινουργιο https://www.skroutz.gr/s/2757922/Gears-of-War-Judgment-XBOX-360.html Δεν ειναι δα και απαγορευτικες οι τιμες τους
Carou89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αναφέρομαι στου κωδικούς που αποστέλει δωρεάν η Microsoft σε όσους διαθέτουν το gears of war ultimate edition του xbox one. Είναι χαμηλές οι τιμές τους ισχύει, παρόλαυτα είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει στην κατοχή του κωδικούς αλλά δε τους χρειάζεται καθώς διαθέτει τις original εκδόσεις.
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αναφέρομαι στου κωδικούς που αποστέλει δωρεάν η Microsoft σε όσους διαθέτουν το gears of war ultimate edition του xbox one. Είναι χαμηλές οι τιμές τους ισχύει, παρόλαυτα είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει στην κατοχή του κωδικούς αλλά δε τους χρειάζεται καθώς διαθέτει τις original εκδόσεις. Και παλι ομως χλωμο το κοβω να στους χαρισει καποιος τους κωδικους ετσι απλα οταν μπορει να τους πουλησει(ή τα παιχνιρια σε retail για να μην πιανουν και χωρο και να περασει μονο τους κωδικους σαν Digital games δηλαδη). Φυσικα υπαρχει και η πλευρα του οτι μπορει και εσυ μετα να πουλησεις τους κωδικους αυτους αν αγορασεις το Gears of war ultimate ή αν το εχεις ηδη αγορασμενο.
Carou89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω απόλυτα! Σε διάφορα αλλά ξένα site υπάρχουν άτομα που τους δίνουν..κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να μην έχει πρόβλημα να το κάνει Θα μου πείς τι χαζομάρες λέω στην εποχή μας.. Δεν έχω διάθεση να αγοράσω το ultimate edition καθώς, όπως προαναφέρω, έχω τερματίσει το πρώτο στο 360. Βεβαια γιατί όχι αν πρόκειται να πάρεις στη τελική ένα bundle που περιέχει ένα remake και 3 ακόμα εξαιρετικά παιχνίδια. Η απάντηση είναι ότι σίγουρα αξίζει για όσους δεν τα έχουνε παίξει.Με κλειστά τα μάτια! Εγώ δε ξέρω αν θα το έπαιζα ξανά το πρώτο γι αυτό κι δεν το έχω αγοράσει. Και δεδομένου των νέων τίτλων που κυκλοφόρησαν δεν ξέρω αν θα προλάβω να διαθέσω αυτά τα λεφτά (35 ευρώ) για να το πάρω μέχρι την ημερομηνία που ισχύει αυτή η προσφορά (31 Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος)
zarzonis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καταλαβαίνω απόλυτα! Σε διάφορα αλλά ξένα site υπάρχουν άτομα που τους δίνουν..κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να μην έχει πρόβλημα να το κάνει Θα μου πείς τι χαζομάρες λέω στην εποχή μας.. Δεν έχω διάθεση να αγοράσω το ultimate edition καθώς, όπως προαναφέρω, έχω τερματίσει το πρώτο στο 360. Βεβαια γιατί όχι αν πρόκειται να πάρεις στη τελική ένα bundle που περιέχει ένα remake και 3 ακόμα εξαιρετικά παιχνίδια. Η απάντηση είναι ότι σίγουρα αξίζει για όσους δεν τα έχουνε παίξει.Με κλειστά τα μάτια! Εγώ δε ξέρω αν θα το έπαιζα ξανά το πρώτο γι αυτό κι δεν το έχω αγοράσει. Και δεδομένου των νέων τίτλων που κυκλοφόρησαν δεν ξέρω αν θα προλάβω να διαθέσω αυτά τα λεφτά (35 ευρώ) για να το πάρω μέχρι την ημερομηνία που ισχύει αυτή η προσφορά (31 Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος) Ακόμη και μεταχειρισμένο να το πάρεις το παιχνίδι, πάλι θα τους πάρεις τους κωδικούς.
Carou89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν κάποιος έχει παίξει το ultimate edition δεν έχει παραλάβει τους κωδικούς ήδη? αποστέλλονται ξανά αν μπει το ίδιο retail σε μία άλλη κονσόλα?
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ακόμη και μεταχειρισμένο να το πάρεις το παιχνίδι, πάλι θα τους πάρεις τους κωδικούς. Δηλαδη με αυτο που λες εν μερη ισχυει ακομα και ενοικιαση αν το κανεις?? Καταλαβαίνω απόλυτα! Σε διάφορα αλλά ξένα site υπάρχουν άτομα που τους δίνουν..κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να μην έχει πρόβλημα να το κάνει Θα μου πείς τι χαζομάρες λέω στην εποχή μας.. Δεν έχω διάθεση να αγοράσω το ultimate edition καθώς, όπως προαναφέρω, έχω τερματίσει το πρώτο στο 360. Βεβαια γιατί όχι αν πρόκειται να πάρεις στη τελική ένα bundle που περιέχει ένα remake και 3 ακόμα εξαιρετικά παιχνίδια. Η απάντηση είναι ότι σίγουρα αξίζει για όσους δεν τα έχουνε παίξει.Με κλειστά τα μάτια! Εγώ δε ξέρω αν θα το έπαιζα ξανά το πρώτο γι αυτό κι δεν το έχω αγοράσει. Και δεδομένου των νέων τίτλων που κυκλοφόρησαν δεν ξέρω αν θα προλάβω να διαθέσω αυτά τα λεφτά (35 ευρώ) για να το πάρω μέχρι την ημερομηνία που ισχύει αυτή η προσφορά (31 Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος) Καλα δεν ειναι δα και το απαγορευτικο ποσο τα 32-34ευρω οταν μιλαμε για τετοιο value,ειδικα αφου μπορεις να παιζεις και online.
Carou89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει, δε μου φαίνεται λογικό ένα copy της retail έκδοσης να χαρίζει κωδικούς.. υποθέτω ότι είναι ανα copy και δώρο τα αντίστοιχα,αλλά μία φορά. Online έχω να ασχοληθώ απο το halo 3! Έχει χάσει το ενδιαφέρον του για μένα. Αλλά δεν έχει σημασία, ένα bundle με 4 εκλπηκτικά games είναι. Οτι αξίζει, αξίζει.
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει, δε μου φαίνεται λογικό ένα copy της retail έκδοσης να χαρίζει κωδικούς.. υποθέτω ότι είναι ανα copy και δώρο τα αντίστοιχα,αλλά μία φορά. Online έχω να ασχοληθώ απο το halo 3! Έχει χάσει το ενδιαφέρον του για μένα. Αλλά δεν έχει σημασία, ένα bundle με 4 εκλπηκτικά games είναι. Οτι αξίζει, αξίζει. Κατσε ρε συ,εχεις XboxOne αλλα δεν παιζεις τιποτα online?Το Halo 3 πρεπει να βγηκε κοντα 2007 αρα μιλαμε για σχεδον 9 χρονια
Carou89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν είχα internet για μία περίοδο μετά απο τοοοτε και εν τέλει το έκοψα, αλλά ειδικά τώρα πια δε με τραβάει το multiplayer (εξαιρούνται ποδοσφαιράκι ή mario kart τύπου παιχνίδια) Αλλά στα άλλα θέλω campaign, δε μπορώ..
garrett156 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 εμενα ακομα δεν που κανει redeem τα παιχνιδια.κανενα απο τα gears οχι μονο το 3 που ειχε λαθος κωδικο.μου δινει εναν κωδικο σφαλματος που ειναι 3 σειρες αλαμπουρνεζικα ουτε αντιγραφη δεν μπορω να τα κανω!jesus
Carou89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 εμενα ακομα δεν που κανει redeem τα παιχνιδια.κανενα απο τα gears οχι μονο το 3 που ειχε λαθος κωδικο.μου δινει εναν κωδικο σφαλματος που ειναι 3 σειρες αλαμπουρνεζικα ουτε αντιγραφη δεν μπορω να τα κανω!jesus Δε γνωρίζω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα αλλά με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ίντερνετ κι άλλoi χρήστες έχουν παρόμοια προβλήματα..Υποθέτω θα το διορθώσει με κάποιο τρόπο η microsoft. Καλό θα ήταν βέβαια να επικοινωνήσεις μαζί τους απο το http://www.microsoftstore.com/store/mseea/el_GR/DisplayHelpContactUsPage
zarzonis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τo Gears of War Ultimate Edition το πήρα μεταχειρισμένο και πήρα κανονικά τους κωδικούς. Οπότε λογικά και με ενοικίαση να το πάρεις, λογικά θα τους πάρεις τους κωδικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις