Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να δειτε και τα μνμτα σας οσοι ειχατε παρει το gears.....μου εστειλε η ms redeem codes για ολα τα gears του 360 οπως μας ειχε υποσχεθει.....

Αυτα παιζουν κατευθειαν απο τον δισκο?

Σε μένα τίποτα ακόμα, βέβαια μόλις μου έληξε το live, μάλλον πρέπει να το ανανεώσω ε; 

Η λογικη λεει οτι πρεπει. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου ήρθαν κι εμένα εχθές οι κωδικοί για τα Gears of War. Να σημειώσω ότι δεν έχω live. Για την ακρίβεια δεν είχα ποτέ, οπότε δε χρειάζεται για να πάρεις τους κωδικούς. Λίγο που έπαιξα το Gears of War 2, όλα είναι μια χαρά. Πολύ καλό το compatibility!

• Like 1

Μου ήρθαν κι εμένα εχθές οι κωδικοί για τα Gears of War. Να σημειώσω ότι δεν έχω live. Για την ακρίβεια δεν είχα ποτέ, οπότε δε χρειάζεται για να πάρεις τους κωδικούς. Λίγο που έπαιξα το Gears of War 2, όλα είναι μια χαρά. Πολύ καλό το compatibility!

Απο εβδομαδα περνω και το εγω την ultimate εκδοση του gears of war(ελπιζω να μην αργησουν να μου στειλουν τους κωδικους για του 360) :P

Αληθευει οτι για να σου στειλει τους κωδικους!!!θα πρεπει να εχεις παιξει τουλαχιστον ενα online multiplayer match στην remake εκδοση του xbox- one? :blink:

Απο εβδομαδα περνω και το εγω την ultimate εκδοση του gears of war(ελπιζω να μην αργησουν να μου στειλουν τους κωδικους για του 360) :P

Αληθευει οτι για να σου στειλει τους κωδικους!!!θα πρεπει να εχεις παιξει τουλαχιστον ενα online multiplayer match στην remake εκδοση του xbox- one? :blink:

Για να παίξεις online δε θες gold; Γενικότερα δεν έχω παίξει πότε online στην κονσόλα σε κανένα παιχνίδι. Οπότε μάλλον δεν αληθεύει.

• Like 1

εμενα μου ηρθαν αλλα δεν τους κανει redeem,βγαζει error συνεχεια.

σε περιπτωση που δεν ειπωθηκε το nba 2k ειναι free για το σουκου για gold

Τσέκαρε αν σου έστειλαν καινούριους. Εμένα μου ξαναέστειλαν code για το gears 3 γιατί μου είπαν ότι είναι λανθασμένος. Ωστόσο τους κωδικούς για το 1 και το 2 που τους δώρισα σε 2 φίλους μου είπαν ότι το κατέβασαν κανονικά. 

Με το Online τι παιζει με τα Xbox360 παιχνιδια??

Online παίζεις κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Like 1

Μου ήρθαν και εμένα. Κατέβηκαν κανονικά, αλλά μετά μου ξαναέστειλαν κωδικό για το GOW3 διότι υποτίθεται ότι ήταν λάθος...

Off Topic..

Η MS απ'οτι κατάλαβα δεν έχει κάνει απλά ένα Compatibility Mode για τα παιχνίδια του XBOX 360 αλλά μου φαίνεται ότι έχει κάνει έναν Emulator ο οποίος στην ουσία φορτώνει ένα XBOX 360 στο XBOX ONE (γι'αυτό βλέπουμε και το Boot Animation Logo του XBOX 360). Προβλέπω να έρχονται ωραία πράγματα στην Hack Community, με το κορυφαίο να ήταν ένας XBOX 360 Emulator για PC...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...