klainmaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ναι, αυτό ούτε εγώ το κατάλαβα ποτέ. Φαντάσου να το έκανε η Sony... Η ιδέα είναι να έχεις πληρωμή ενεργή ώστε να πάρεις κάτι είτε κατα λάθος είτε απο impulse buy. Το ίδιο με τις αυτόματες ανανεώσεις που πρέπει να ακυρώσεις για να μην την πατήσεις και ξαναματαχρεωθείς. Έχει "λογική" απο την πλευρά τους αλλα είναι σκατένια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kergaz13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κατέβασα Star Wars Battlefront (από ΕΑ Vault). Όσο πρόλαβα ν'ασχοληθώ, το παιχνίδει σκίζει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δε το ηξερες; Και στο ps plus γίνεται αυτό. Οντως καλη φαση αν και θα έπρεπε να προστίθονται αυτόματα στη λίστα σου. Οχι δεν το είχα πάρει χαμπάρι να πω την αλήθεια. Οντως θα έπρεπε να ειναι αυτοματα, αλλά και πολλά GB ρε παιδι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα..υπαρχει κάποιο ευκολος τρόπος να συνδεσω το Xbox one με τα ηχεία του PC;επειδή χάλασε η τηλεόραση μου το έβαλα στην οθόνη του PC και δεν εχω ήχο..και η οθόνη δεν έχει audio out.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πιο πολύ για κακό port μου ακούγεται (ως συνήθως) παρά για απόδειξη του πόσο χρέπι είναι το PS4 και πόσο κτήνος ισχύος το X1. Τόσο καιρό είχαμε κρατήσει μακρυά το "vs", ας μην έχουμε πάλι τα ίδια... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω παίξει ήδη 5-6 ώρες σε PC και γενικά καλά πάει, αν και προφανώς έχω δει κάμποσα bugs, τέρατα να κολλάνε μέσα σε τοίχους, 1-2 κρασαρίσματα, το σκυλί που δεν έχει όριο στο πόσα πράγματα μπορεί να κουβαλήσει κλπ. Θέλει δουλειά ακόμα αλλά γενικά το παιχνίδι φαίνεται να έχει μεγάλο βάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 παιδες μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος. πηρα το μεσημερι μια 3μηνη συνδρομη απο τον Παναγιωτη.(goldxbox.gr) βαζω κωδικο απο κονσολα,ολα οκ αλλα στο confirm βγαζει σφαλμα. τα ιδια και απο τον υπολογιστη. το region ειναι σωστο,οι κωδικοι ειναι σωστοι διοτι μου βγαζει 3 μηνη συνδρομη. αλλαξα και email στον λογαριασμο μπας κ φταιει το email που ειναι παλιο(λεω εγω) το status του live ειναι οκ. εχω παρει αλλες 2 φορες συνδρομη παλαιοτερα. Δεν βγαζω ακρη με τπτ. http://prntscr.com/8ymtie EDIT: μιλησα με microsoft,ουτε αυτοι δεν ξερουν τι φταιει(!!!),ελεος δηλαδη!!! στα φορουμ διαβασα οτι πολλοι εχουν το ιδιο θεμα κ λυση δεν βρεθηκε... αντε να παρεις 12μηνη απο κανα public που ειναι πιο ακριβη και να σου μεινει αμανατι.... τελικα το προβλημα ηταν επειδη ο ελληνικος λογαριασμος ειναι hotmail και τον εχω 6+ χρονια σαν web account θεωρειται παλιος, και γι'αυτο δεν δεχεται την gold συνδρομη(ελεος δηλαδη..) πρεπει λεει να φτιαξω νεο account με αλλο email κλπ... Η ερωτηση μου ειναι η εξης... αν φτιαξω νεο account,αυτα που υπαρχουν στον παλιο(saves,achievements,gamertag,ea access συνδρομη) τα ξεχναω εντελως και αντε απο την αρχη, η υπαρχει τροπος να μεταφερθουν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το Fallout 4 και σε 900p να έπεφτε δεν θα ήταν σταθερό γιατί δεν είναι θέμα hardware (άτομα με Titan X και 980/970 βλέπουν drops sub 30). Η μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί η Bethesda είναι δεκαετίας και ένας θεός ξέρει τι παίζει στο scripting μέρος. Όπως αναφέρει και ο NX_gamer στο δικό του βίντεο το πιο πιθανό είναι η Ps4 έκδοση να είναι straight port από αυτή του X1 σε GNMX (υψηλό overhead σε σύγκριση με το GNM αλλα πιο εύκολο porting). Πρέπει να τσεκάρεις και αυτό Cortana γιατί κανένας δεν μιλάει για πρόβλημα με bandwidth στο Ps4: http://www.sciencedaily.com/terms/confirmation_bias.htm 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τελικα το προβλημα ηταν επειδη ο ελληνικος λογαριασμος ειναι hotmail και τον εχω 6+ χρονια σαν web account θεωρειται παλιος, και γι'αυτο δεν δεχεται την gold συνδρομη(ελεος δηλαδη..) πρεπει λεει να φτιαξω νεο account με αλλο email κλπ... Η ερωτηση μου ειναι η εξης... αν φτιαξω νεο account,αυτα που υπαρχουν στον παλιο(saves,achievements,gamertag,ea access συνδρομη) τα ξεχναω εντελως και αντε απο την αρχη, η υπαρχει τροπος να μεταφερθουν??? Αν όντως ισχύει αυτό με το hotmail, πρέπει να είναι καινούριο φρούτο γιατί κι εγώ τέτοιο λογαριασμό έχω στο Χ1 (το email δημιουργήθηκε γύρω στο... 1996) και πέρσι μια χαρά μπόρεσα να ενεργοποιήσω gold συνδρομή από goldxbox. Σήμερα λέω επιτέλους να συνδέσω το Χ1 μετά από πολλούς μήνες, να δω τι λένε τα νέα updates. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν όντως ισχύει αυτό με το hotmail, πρέπει να είναι καινούριο φρούτο γιατί κι εγώ τέτοιο λογαριασμό έχω στο Χ1 (το email δημιουργήθηκε γύρω στο... 1996) και πέρσι μια χαρά μπόρεσα να ενεργοποιήσω gold συνδρομή από goldxbox. Σήμερα λέω επιτέλους να συνδέσω το Χ1 μετά από πολλούς μήνες, να δω τι λένε τα νέα updates. Και εγώ hotmail και δεν είχα ποτε θέμα. Κουλο μου ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έχουμε προτείνει πολλές φορές να κρατήσουμε το "vs" σε ξεχωριστές συζητήσεις, αλλά νομίζω οι mods είπαν πως το δοκίμασαν και δεν τράβηξε. Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνο στο PS4 vs X1 αλλά σε οτιδήποτε "vs" υπάρχει στο μάταιο τούτο κόσμο. Έχει την τάση να καταστρέφει οποιαδήποτε συζήτηση και να αποθαρρύνει τη συμμετοχή όσων δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες αντιπαραθέσεις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Και γω hotmail 8+ χρόνια χωρις προβλημα. Η ms εχει ΠΑΡΑ πολλα κουλα στην τιμολογηση και στην ενεργοποιηση. Το πρώτο που θελεις να δεις ειναι απο το xbox. com στο λογαριασμο σου τι region χρεωσης εχεις. Λογικα θα εχεις 2-3. Κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσεις να το ενεργοποιησεις ειτε μεσω κονσολας ειτε μεσω site αλλαζοντας το localization. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Και γω hotmail 8+ χρόνια χωρις προβλημα. Η ms εχει ΠΑΡΑ πολλα κουλα στην τιμολογηση και στην ενεργοποιηση. Το πρώτο που θελεις να δεις ειναι απο το xbox. com στο λογαριασμο σου τι region χρεωσης εχεις. Λογικα θα εχεις 2-3. Κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσεις να το ενεργοποιησεις ειτε μεσω κονσολας ειτε μεσω site αλλαζοντας το localization. ελληνικος λογαριασμος ειναι με χρεωση/διευθυνση ελλαδα ολα. ουτε οι ιδιοι δεν μπορουσαν να κανουν κατι... αν ειναι οντως ο λογος αυτος που μου ειπανε ειναι big fail.... εγω ρε ανθρωπε αυτο το email θελω να χρησιμοποιησω,γιατι να κατσω να φτιαξω αλλο λογαριασμο?δεν το καταλαβαινω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παντως τωρα που γυρισα απο SevenSpots της περιοχης ειδα οτι δυστηχως εχει παρα πολυ λιγα παιχνιδια για XboxOne,ειδικα σε σχεση με του 360.Ειδα μονο Forza 6,Destiny και Ryse(ισως ειχαν και το Halo 5 αλλα να το ειχαν βγαλει λογω ενοικιασης). Τραγικη ποικιλια δηλαδη σε σχεση με του Ps4 ακομα και στα multiplatform. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τα εχουμε πει πολλες φορες μην πιπιλαμε συνεχεια την ιδια καραμα...εδω στο Ελλαντα μονο το "πλειστεισιον" ξερουν. Ξερω παρα πολλους που απλα ετρεξαν να το αγορασουν γιατι ηταν το "καινουριο" χωρις καν να τσεκαρουν αν εχει παιχνιδια που θελουν να παιξουν.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις