Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα έχω κάρτα κανονικά. Αλλα δεν ψήνεται...

Και δε νομίζω να έχει να κάνει με το update. Είχα δοκιμάσει και στην αρχή του μήνα μαζί με το pneuma. Το pneuma το πήρε κανονικά. Το dirt πάλι αυτή τη βλακεία...

Δημοσ.

Μολις εβαλα και επαιξα το Judgement στο XB1. Κανει κανονικα εγκατασταση και αν εχεις και την φυσικη κοπια την χρειαζεται και αυτη στο drive.

Κατεβασε και τα προφιλ και τα save που ειχα κανονικα! Το gameplay ηταν μια χαρα χωρις glitches,stutters και προβληματα.. Nice work MS!

• Like 4
Δημοσ.

Μολις εβαλα και επαιξα το Judgement στο XB1. Κανει κανονικα εγκατασταση και αν εχεις και την φυσικη κοπια την χρειαζεται και αυτη στο drive.

Κατεβασε και τα προφιλ και τα save που ειχα κανονικα! Το gameplay ηταν μια χαρα χωρις glitches,stutters και προβληματα.. Nice work MS!

Αν εχεις κρατησει την φυσικη κοπια του παιχνιδιου,τοτε ουτως ή αλλως δεν θα εχεις κρατησει και την κονσολα του 360?

Δημοσ.

Αν εχεις κρατησει την φυσικη κοπια του παιχνιδιου,τοτε ουτως ή αλλως δεν θα εχεις κρατησει και την κονσολα του 360?

Όχι την κονσόλα μόνο μερικά παιχνίδια συλλογες όπως halo,GoW που θέλω να τα έχω

Δημοσ.

Μιλάω εδώ και 40 λεπτά με το support της microsoft. Δε νομίζω οτι θα μπορούσαν να έχουν βάλει πιο καθυστερημένα και άσχετα άτομα.

Ότι χειρότερο.

edit: Έλυσα το πρόβλημα μόνος μου. While at it το support απλά έκλεισε το chat κάποια στιγμή. Σκουπίδια της ζωής.

Δημοσ.

Ψάχνω στο store για gears of war 2 και το βρίσκω. Αντί να μου λέει download, λέει bundle only. Πατάω και λέει ότι δεν βρέθηκαν bundles. Εννοείται ότι έχω το Gears of War Ultimate Edition. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω τα gears of war με το compatibility;

Δημοσ.

Τι στο κέρατο παίζει με τα games with gold για το 360. Πήγα να πάρω τώρα το Dirt 3 να το βάλω στο library αλλα μου λέει You have no valid payment options on file.

Φυσικά έχω κάρτα/paypal συνδεδεμένα αλλα δεν ψήνεται. Τι διάολο.

Αχαχαχ είναι γελοίοι ρε. Με αφήνει να αγοράσω game μέσω paypal. Αλλα το dirt δε το δίνει γιατί δεν έχω valid payment λέει. Δε τη παλεύουν.

Τα ιδια μου εκανε και εμενα και μαλιστα με χρεωνε 1 ευρω στην πιστωτικη καθε φορα σαν να πηγαινε να το αγορασει . Τελικα αποσυνδεσα τα στοιχεια της πιστωτικης και παιρνω τα gold μεσα απο το λογαριασμο της σελιδας στο pc . To 360 ειναι elite 120 του 2009 , ακρη τι σκατα συμβαινει δεν εχουν απαντησει ακομα κατι χρονια .

Δημοσ.

Tα ιδια μου κανει κι εμενα, απο το PC ομως. Ενω ''αγοραζω'' απροβληματιστα τα δωρεαν παιχνιδια απο το 360, οταν προσπαθω να κανω το ιδιο απο το λαπτοπ μου βγαζει μηνυμα για invalid καρτα κλπ

Δεν το εχω ψαξει περαιτερω ομως λογω βαρεμαρας κ φορτου..

Δημοσ.

Εγω δοκιμαζα απο pc γιατι δεν ειχα 360 ευκαιρό τριγυρω.

Για καποιο λογο το 360 payment μου (και ΜΟΝΟ) ηταν γυρισμενο στην Ιρλανδια. Αυτο συνεβη πριν 8 χρονια οταν πρωτοπηρα 360 και εβαλα random settings. Απο τοτε και μεσω κονσολας ειχα αλλαξει region αλλα αυτοι ακομα βλεπανε Ιρλανδια.

Meanwhile στο xbone που ειναι σε Us/Gr regions εχω βαλει τροπους πληρωμης και παιρνω κανονικα παιχνιδια συνδρομες κτλ. Αυτοι ομως για καποιο αρρωστο λογο βλεπουν μονο το ιρλανδικο region για το ιδιο gamertag οταν αυτο αφορα παιχνιδια 360. Μαλιστα δε βλεπουν τπτ αλλο απ οτι εχω δηλωμενο στο xbone.

Η λυση ειναι microsoft.com ή μεσα απο το xbox. com στις ρυθμισεις χρεωσης. Εχει region tabs που συνδεονται με τροπους πληρωμης. Δε φαινονται καπου καθαρά. Εκει ειχε ενα αχρηστο κενο ιρλανδικο tab. Εβαλα paypal και ξεμπερδεψα. Το γελοιο ειναι οτι ακομα και αυτο δε το εβλεπε η γελοια παρολο που ηδη το ειχα βαλει και ειχα παρει το game. Μονος μου ολα. Αχρηστοι εγκεφαλικα νεκροι μεχρι τις 5 το πρωι. Μάλιστα καποια στιγμη λεει α Οκ μαλλον ειναι μπαναρισμενη η κονσολα τότε.. Κανενα νοημα. Κανενας συνειρμος. Cubic box lemmings.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παλι με το  που τελειωσω την δεσποινις Λαρα θα ριξω τον κυριο Alan Wake Μεσα με το compatibility να γουσταρω, μιας και τοτε δεν το δωσα σημασια για καποιον λογο....

Δημοσ.

Τώρα είδα, ότι μπορείς να "καβατζάρεις" τα δωρεάν παιχνίδια του xbox one, σαν κάτοχος Gold συνδρομής στο xbox 360, έτσι ώστε όταν αγοράσεις το xbox one, να τα βρείς έτοιμα. Παρα πολυ καλο

• Like 1
Δημοσ.

Δε το ηξερες; Και στο ps plus γίνεται αυτό. Οντως καλη φαση αν και θα έπρεπε να προστίθονται αυτόματα στη λίστα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Και οι ανάπηροι θέλουν να έχεις payment method για να παίρνεις τα free games. Σε αντίθεση με τη sony που απλά θέλει να έχεις plus ενεργό. Fuck logic.

Δημοσ.

Και οι ανάπηροι θέλουν να έχεις payment method για να παίρνεις τα free games. Σε αντίθεση με τη sony που απλά θέλει να έχεις plus ενεργό. Fuck logic.

Ναι, αυτό ούτε εγώ το κατάλαβα ποτέ. Φαντάσου να το έκανε η Sony...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...