Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηρθε σε κανέναν το Upgrage σε 10 ?

εντυπώσεις?

Παρεπιπτώντος, ψάχνω XBOX1 για φίλο μου αν ξέρετε κάτι στείλτε κανα ΠΜ.

Εκτως του οτι υπαρχουν οι αγγελιες για αυτο,τον ολο ρολο του pm για προσφορα οταν εισαι σε forum(κοινως γιατι αν υπαρχει καποια προσφορα να μην την μαθει και κανενας αλλος που μπορει να ενδιαφερεται) δεν το πολυ καταλαβαινω αλλα τελος παντων.

Δημοσ.

Αυτο που ειπανε οτι απο 12 νοεμβριου θα μπορουμε να κατεβαζουμε και τα παιχνιδια απο το 360 με την gold που ειναι; πρεπει να κανω κατι στην κονσολα;

Δημοσ.

Τα 7.7Gb που κατεβαζει ελπιζω να ειναι το γενικο update για το backwards compatibility, γιατι εχω βαλει και κανει install το GoW judgement και αργει χαρακτηριστικα  :P

Το πρωι δεν το δεχοταν ελεγε μη συμβατο δισκακι τωρα το δεχθηκε και κανει install!

Sweet!

Δημοσ.

Αυτο που ειπανε οτι απο 12 νοεμβριου θα μπορουμε να κατεβαζουμε και τα παιχνιδια απο το 360 με την gold που ειναι; πρεπει να κανω κατι στην κονσολα;

λογικά ότι βγει από εδώ και πέρα για το 360 θα το παίρνει και το one ,τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.

κατά τα αλλα η διαφορά μετά το update με το καινούργιο dashboard είναι τεράστια επιτέλους όλα γίνονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα.
όσο για το backward compatibility μια χαρά το βλέπω,ήδη μου εμφανίστηκαν κάποια games που είχα αγοράσει επί εποχής 360
Δημοσ.

Το μονο θεμα που εχω με το Backwards compatibility ειναι για ποιο λογο τοτε να μου βγαζει remastered η MS τυπου Tomb raider/DMC κλπ αφου εξ αρχης γνωριζε οτι θα εβγαινε το BC??? Ουτε πχ βλεπω καποιος να εχει λογο να παιξει το Halo 3 και 4 απο την στιγμη που εχουν βγει στην MCC https://www.skroutz.gr/s/5007519/Halo-The-Master-Chief-Collection-XBOX-ONE.html?keyphrase=master+chief

Δημοσ.

Πώ, νόμιζα βγήκε μόνο για xbone. Kappa.

Αν δε κάνω λάθος είπε οτι όσα βγαίνουν στο gold απο Νοέμβριο και πέρα θα είναι για BC. Όχι όσα θα βγαίνουν στο 360 γενικά. Αυτά prolly ΑΝ και όταν μπούν στη λίστα.

• Like 1
Δημοσ.

Πώ, νόμιζα βγήκε μόνο για xbone. Kappa.

Αν δε κάνω λάθος είπε οτι όσα βγαίνουν στο gold απο Νοέμβριο και πέρα θα είναι για BC. Όχι όσα θα βγαίνουν στο 360 γενικά. Αυτά prolly ΑΝ και όταν μπούν στη λίστα.

Ναι φανταζομαι οτι θα υπαρξει καποια κινηση για να δικαιολογησουν τον λογο υπαρξης των remastered :D 

Δημοσ.

Τι στο κέρατο παίζει με τα games with gold για το 360. Πήγα να πάρω τώρα το Dirt 3 να το βάλω στο library αλλα μου λέει You have no valid payment options on file.

Φυσικά έχω κάρτα/paypal συνδεδεμένα αλλα δεν ψήνεται. Τι διάολο.

Αχαχαχ είναι γελοίοι ρε. Με αφήνει να αγοράσω game μέσω paypal. Αλλα το dirt δε το δίνει γιατί δεν έχω valid payment λέει. Δε τη παλεύουν.
  • Like 1
Δημοσ.

Τι στο κέρατο παίζει με τα games with gold για το 360. Πήγα να πάρω τώρα το Dirt 3 να το βάλω στο library αλλα μου λέει You have no valid payment options on file.

Φυσικά έχω κάρτα/paypal συνδεδεμένα αλλα δεν ψήνεται. Τι διάολο.

Αχαχαχ είναι γελοίοι ρε. Με αφήνει να αγοράσω game μέσω paypal. Αλλα το dirt δε το δίνει γιατί δεν έχω valid payment λέει. Δε τη παλεύουν.

Πλακωσε κοσμος τωρα με τα Windows 10 αρα υπομονη :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...