comfuzio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εμένα το κατεβάζει τώρα αλλά με ρυθμούς χελώνας
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ηρθε σε κανέναν το Upgrage σε 10 ? εντυπώσεις? Παρεπιπτώντος, ψάχνω XBOX1 για φίλο μου αν ξέρετε κάτι στείλτε κανα ΠΜ. Εκτως του οτι υπαρχουν οι αγγελιες για αυτο,τον ολο ρολο του pm για προσφορα οταν εισαι σε forum(κοινως γιατι αν υπαρχει καποια προσφορα να μην την μαθει και κανενας αλλος που μπορει να ενδιαφερεται) δεν το πολυ καταλαβαινω αλλα τελος παντων.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αυτο που ειπανε οτι απο 12 νοεμβριου θα μπορουμε να κατεβαζουμε και τα παιχνιδια απο το 360 με την gold που ειναι; πρεπει να κανω κατι στην κονσολα;
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα 7.7Gb που κατεβαζει ελπιζω να ειναι το γενικο update για το backwards compatibility, γιατι εχω βαλει και κανει install το GoW judgement και αργει χαρακτηριστικα Το πρωι δεν το δεχοταν ελεγε μη συμβατο δισκακι τωρα το δεχθηκε και κανει install! Sweet!
sokos1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εμενα 1.2gb ηταν...μια χαρα ολα ωραιο φαινεται...
shadowmann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αυτο που ειπανε οτι απο 12 νοεμβριου θα μπορουμε να κατεβαζουμε και τα παιχνιδια απο το 360 με την gold που ειναι; πρεπει να κανω κατι στην κονσολα; λογικά ότι βγει από εδώ και πέρα για το 360 θα το παίρνει και το one ,τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. κατά τα αλλα η διαφορά μετά το update με το καινούργιο dashboard είναι τεράστια επιτέλους όλα γίνονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα. όσο για το backward compatibility μια χαρά το βλέπω,ήδη μου εμφανίστηκαν κάποια games που είχα αγοράσει επί εποχής 360
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Άλλο το πρωινό,άλλο τώρα.. Δεν είχε ενεργοποιηθεί από όσο γνωρίζω το πρωί το update για το backwards compatibility σωστα;
bedazzled Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πλάκα-πλάκα το Rise of the Tomb Raider θα μπει στην 360 BC list;
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το μονο θεμα που εχω με το Backwards compatibility ειναι για ποιο λογο τοτε να μου βγαζει remastered η MS τυπου Tomb raider/DMC κλπ αφου εξ αρχης γνωριζε οτι θα εβγαινε το BC??? Ουτε πχ βλεπω καποιος να εχει λογο να παιξει το Halo 3 και 4 απο την στιγμη που εχουν βγει στην MCC https://www.skroutz.gr/s/5007519/Halo-The-Master-Chief-Collection-XBOX-ONE.html?keyphrase=master+chief
klainmaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πώ, νόμιζα βγήκε μόνο για xbone. Kappa.Αν δε κάνω λάθος είπε οτι όσα βγαίνουν στο gold απο Νοέμβριο και πέρα θα είναι για BC. Όχι όσα θα βγαίνουν στο 360 γενικά. Αυτά prolly ΑΝ και όταν μπούν στη λίστα. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πώ, νόμιζα βγήκε μόνο για xbone. Kappa. Αν δε κάνω λάθος είπε οτι όσα βγαίνουν στο gold απο Νοέμβριο και πέρα θα είναι για BC. Όχι όσα θα βγαίνουν στο 360 γενικά. Αυτά prolly ΑΝ και όταν μπούν στη λίστα. Ναι φανταζομαι οτι θα υπαρξει καποια κινηση για να δικαιολογησουν τον λογο υπαρξης των remastered
klainmaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι στο κέρατο παίζει με τα games with gold για το 360. Πήγα να πάρω τώρα το Dirt 3 να το βάλω στο library αλλα μου λέει You have no valid payment options on file. Φυσικά έχω κάρτα/paypal συνδεδεμένα αλλα δεν ψήνεται. Τι διάολο.Αχαχαχ είναι γελοίοι ρε. Με αφήνει να αγοράσω game μέσω paypal. Αλλα το dirt δε το δίνει γιατί δεν έχω valid payment λέει. Δε τη παλεύουν. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι στο κέρατο παίζει με τα games with gold για το 360. Πήγα να πάρω τώρα το Dirt 3 να το βάλω στο library αλλα μου λέει You have no valid payment options on file. Φυσικά έχω κάρτα/paypal συνδεδεμένα αλλα δεν ψήνεται. Τι διάολο. Αχαχαχ είναι γελοίοι ρε. Με αφήνει να αγοράσω game μέσω paypal. Αλλα το dirt δε το δίνει γιατί δεν έχω valid payment λέει. Δε τη παλεύουν. Πλακωσε κοσμος τωρα με τα Windows 10 αρα υπομονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις