Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να πουλήσει το Quantum Break (ακόμα κι αν βγει σκάρτο) όσο χρειάζεται για να βγει το Alan Wake 2. Το πρώτο το αγάπησα πολύ λόγω της ατμόσφαιράς του.

• Like 3
Δημοσ.

K σιγα μη βγαλει σκαρτο παιχνιδι το συγκεκριμενο Στουντιο. Για τον Αλαν δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...Το προβλημα με τους Ρεμενταιους ειναι οτι καθε παιχνιδι το αναπτυσσουν 5 χρονια, αν παει ετσι κ για το σηκουελ, καλο 2020...

Δημοσ.

Μεγάλη λατρεία το Alan Wake.Το είχα να παίξει στο 360 και το τσιμπησα και στο pc με ένα 3ευρω με όλα τα dlcs και το ξαναλιωσα.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω μια απορία σχετικά με το Gears of War Ultimate Edition και το backwards compatibility. Το είχα αγοράσει σχεδόν όταν βγήκε μεταχειρισμένο με τους κωδικούς αχρησιμοποίητους. Τους κωδικούς τους ενεργοποίησα εγώ. Εγώ θα τα πάρω τα άλλα Gears μέσω του backwards compatibility ή μόνο ο αρχικός κάτοχος; Ρωτάω γιατί στους όρους για να τα πάρεις, έλεγε απλά να παίξεις το Ultimate Edition μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

Εννοείται ότι με ενδιαφέρει να τα πάρω. Ένας λόγος που το αγόρασα το Χbox One είναι για να παίξω όλα τα Gears of War. Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα τα πάρουμε και οι δύο, απλά ρώτησα μήπως κάποιος ξέρει στα σίγουρα.

Δημοσ.

Πώς γίνεται και το goldxbox δίνει την gold συνδρομή για 30€ τον χρόνο, ενώ αν την αγοράσεις από το επίσημο site κοστίζει 60€ ?

Έχει κάποιο λάκο η φάβα?

Δημοσ.

Πώς γίνεται και το goldxbox δίνει την gold συνδρομή για 30€ τον χρόνο, ενώ αν την αγοράσεις από το επίσημο site κοστίζει 60€ ?

Έχει κάποιο λάκο η φάβα?

Δεν ξέρω πως, αλλά μην το φοβάσαι. Έχω αγοράσει 2 φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το μαγαζί είναι μακράν ότι καλύτερο έχω βρει σε online store για συνδρομές και προπληρωμένες κάρτες, κάνε την αγορά σου χωρίς κανένα ίχνος φόβου.

• Like 2
Δημοσ.

ηρθε σε κανέναν το Upgrage σε 10 ?

εντυπώσεις?

Παρεπιπτώντος, ψάχνω XBOX1 για φίλο μου αν ξέρετε κάτι στείλτε κανα ΠΜ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...