Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 -Will we ever get to play Alan Wake 2? -Yes. Και άλλα εδώ: http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/11/04/100-questions-and-answers-with-quantum-breaks-sam-lake.aspx?utm_content=buffer751fc&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
Ren_of_Heavens Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μακάρι να πουλήσει το Quantum Break (ακόμα κι αν βγει σκάρτο) όσο χρειάζεται για να βγει το Alan Wake 2. Το πρώτο το αγάπησα πολύ λόγω της ατμόσφαιράς του. 3
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 K σιγα μη βγαλει σκαρτο παιχνιδι το συγκεκριμενο Στουντιο. Για τον Αλαν δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...Το προβλημα με τους Ρεμενταιους ειναι οτι καθε παιχνιδι το αναπτυσσουν 5 χρονια, αν παει ετσι κ για το σηκουελ, καλο 2020...
gkalas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μεγάλη λατρεία το Alan Wake.Το είχα να παίξει στο 360 και το τσιμπησα και στο pc με ένα 3ευρω με όλα τα dlcs και το ξαναλιωσα. 5
zarzonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έχω μια απορία σχετικά με το Gears of War Ultimate Edition και το backwards compatibility. Το είχα αγοράσει σχεδόν όταν βγήκε μεταχειρισμένο με τους κωδικούς αχρησιμοποίητους. Τους κωδικούς τους ενεργοποίησα εγώ. Εγώ θα τα πάρω τα άλλα Gears μέσω του backwards compatibility ή μόνο ο αρχικός κάτοχος; Ρωτάω γιατί στους όρους για να τα πάρεις, έλεγε απλά να παίξεις το Ultimate Edition μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Kατι μου λεει οτι θα τα παρετε και οι 2, αν φυσικα μπειτε στον κοπο..
comfuzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και γιατί να μην μπούνε (ή μπούμε αν βάλω και μένα μέσα) στον κόπο; Παιχνιδάρες είναι όλα τα Gears!
zarzonis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εννοείται ότι με ενδιαφέρει να τα πάρω. Ένας λόγος που το αγόρασα το Χbox One είναι για να παίξω όλα τα Gears of War. Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα τα πάρουμε και οι δύο, απλά ρώτησα μήπως κάποιος ξέρει στα σίγουρα.
comfuzio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτό για το live από το g2a, παίζουν όλες οι EU κάρτες ή πρέπει να προσέξω κάτι;
kergaz13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πώς γίνεται και το goldxbox δίνει την gold συνδρομή για 30€ τον χρόνο, ενώ αν την αγοράσεις από το επίσημο site κοστίζει 60€ ? Έχει κάποιο λάκο η φάβα?
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πώς γίνεται και το goldxbox δίνει την gold συνδρομή για 30€ τον χρόνο, ενώ αν την αγοράσεις από το επίσημο site κοστίζει 60€ ? Έχει κάποιο λάκο η φάβα? Δεν ξέρω πως, αλλά μην το φοβάσαι. Έχω αγοράσει 2 φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα. 1
anamenos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το μαγαζί είναι μακράν ότι καλύτερο έχω βρει σε online store για συνδρομές και προπληρωμένες κάρτες, κάνε την αγορά σου χωρίς κανένα ίχνος φόβου. 2
sokos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ηρθε σε κανέναν το Upgrage σε 10 ? εντυπώσεις? Παρεπιπτώντος, ψάχνω XBOX1 για φίλο μου αν ξέρετε κάτι στείλτε κανα ΠΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις