Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω γενικα χωρις να χω συγκεκριμενο θεμα η να κανω διακριση στην πλατφορμα βλεπω οτι τα smartphone/tablet κλπ κλπ παιχνιδια και ξανα μανα πλατφορμες που εχουν microtransactions να μας εχουν κανει ζημια και να εχουν αλλαξει κ την εικονα του gaming καθεαυτου αλλα καιβτην λογικη του unlockable content κλπ κλπ.....σκατο γενια διανυουμε κ ελπιζω να σκασει καποια στιγμη να ησυχασουμε

Ναι το θεμα ειναι οτι ποτε επιτελους θα το παρουμε χαμπαρι γιατι ολη αυτη την καταντια φταιμε εμεις κυριως παρα τα studio???Το εχουμε πει 1000000000 φορες τιμωρηστε τους με το πορτοφολι σας. Με το να κραζουμε στα forums δεν βγαινει κατι. Για να βγαινουν ακομα αυτα τα πραγματα ειδικα απο ΕΑ μερια σημαινει οτι πολλοι ειναι αυτοι που τα σκανε.

• Like 1
Δημοσ.

εχω μια αλλη ερωτηση τωρα. γενικα δεν ειμαι gamer. θελω μονο να παιζω κανα ματσακι ποδοσφαιρακι που και που. ουτε ειμαι διατεθειμενος να αγοραζω καρτες 50ευρω για να εχω 1 χρονο gold και τα σχετικα. εγω θελω απλα την κονσολα με 1 μοχλο και το fifa η κανα προ. να αγορασω new αξιζει? η να παρω μεταχειρισμενο? εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν αξιζει να ασχοληθω...αλλα με πιανει η τρελα να θελω να παιζω ορισμενες φορες.εχει περασει κανεις απο το ιδιο σταδιο? χαχαχα....επισης στο xbox one μπορω να κατεβαζω demos χωρις να εχω συνδρομη καρτας gold?

Δημοσ.

εχω μια αλλη ερωτηση τωρα. γενικα δεν ειμαι gamer. θελω μονο να παιζω κανα ματσακι ποδοσφαιρακι που και που. ουτε ειμαι διατεθειμενος να αγοραζω καρτες 50ευρω για να εχω 1 χρονο gold και τα σχετικα. εγω θελω απλα την κονσολα με 1 μοχλο και το fifa η κανα προ. να αγορασω new αξιζει? η να παρω μεταχειρισμενο? εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν αξιζει να ασχοληθω...αλλα με πιανει η τρελα να θελω να παιζω ορισμενες φορες.εχει περασει κανεις απο το ιδιο σταδιο? χαχαχα....επισης στο xbox one μπορω να κατεβαζω demos χωρις να εχω συνδρομη καρτας gold?

Για ποδοσφαιρακια και με Ps3/xbox 360 μπορεις να την βγαλεις μια χαρα που λεει ο λογος.

Απο το ιδιο σταδιο οχι δεν εχουμε περασει,δηλαδη κονσολα μονο για Fifa/pro ποσο μαλλον Xbox ,γιατι πολυ απλα καθε γενια κονσολων ειχε παιχνιδια διαμαντια που χανεις αν παιζεις μονο Fifa,απο την γενια του Playstation 1 και του Iss μεχρι του Fifa και Pro 2016 του σημερα.

Τωρα στο παραπανω εννοεις να αγορασεις το τελευταιο Fifa/Pro καινουργιο ή μεταχειρισμενο ή την κονσολα??

Αν αναφερεσαι στο πρωτο προφανως και Used που βγαινει φθηνοτερα,κυριως απο αγγελιες.

Δημοσ.

Εδω παντως εχασες το δικιο σου.Γιατι και τωρα αν ρωτησεις καποιον τι exclusive εχει το XboxOne θα του πεις Forza,Halo 5,Halo MCC(remastered),Gears of war(remastered) και απο fighting το Killer Instinct. Αφου τα multiplatform πουλανε και στις δυο κονσολες(θα τα δουμε τωρα με το Call Of Duty)δεν στεκει το παραπανω δυστηχως.

Η μονη μλκια που κανανε πλεον και οι δυο κονσολες ειναι τα 40-50ευρω το χρονο για online.Μακαρι στις επομενες κονσολες να καταργηθει αυτο γιατι ειναι ισως η μεγαλυτερη κοροιδια που εχουν οι κονσολες πλεον.Δεν ειμαστε εποχες ps2 και αρχικου Xbox να θεωρειται τοσο premium το να παιζεις online....

Δεν νομιζω...με ενα απλα καλο pc που οι περισσοτεροι εχουν παιζεις ολα τα multiplatform και με καλυτερα γραφικα και το κυριοτερο πολυ φθηνοτερα.

Τις κονσολες τις αγοραζεις κακα τα ψεμματα για τα exclusives και σε αυτη τη γενια και οι δυο εχουν βγαλει απο ελαχιστα(xbox) εως απειροελαχιστα(ps4).

Τουλαχιστον εγω με το XBOX παιζω κανενα forza και κανενα halo μεσα στο 2015...οι αλλοι οι κακομοιρηδες εχουν τρελαθει στα remastered και στα best of.

Και για να το τελειωνουμε τα 200€ δεν τα θεωρω αστειο γιατι θα μου μειωθει η επενδυση,τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα,αλλα γιατι ειναι ανεδαφικο να ζητας απο μια εταιρια που ετσι και αλλιως πουλαει στα ορια του κοστους να ριξει τις τιμες στο μισο και ολα αυτα για να πουλησει στη τεραστια αγορα της Ελλαδας.

Οπως προειπα μπορει να μην πουλαει με τους τρελους ρυθμους του PS4 αλλα εξω μια χαρα πουλαει και δεν εχει κανενα απολυτως λογο να σκοτωσει τη τιμη της κονσολας για να ξεστοκαρει...ναι το ακουσαμε και αυτο.

Δημοσ.

οταν παω σπιτ  θα δω τι εχω σε exclusive απο το καθε ενα χωρις τα remastered για να μαστε ενταξει...αλλα εδω νομιζω οτι οντως εχεις αδικο...Να θυμηθω μερικα τωρα οπως Bloodborne-Until Dawn-The order-Tearaway-Dragon Quest Heroes και καποια ακομα....Βεβαια εχει και αλλα τοσα remastered αλλα και παλι , νομιζω απο το One εχει περισσοτερα....Δε θελω να ανοιξω οποιαδηποτε διαμαχη, απλα εκανα μια διατυπωση

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Έγκατεστησα το plex στο xboxone και οταν βάζω να παίξει κάποιο mkv δεν εμφανίζει τους υπότιτλους που είναι σε αρχείο .srt , υπάρχει περίπτωση να εχω κάνει κάποια ρύθμιση λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος.

πηρα το μεσημερι μια 3μηνη συνδρομη απο τον Παναγιωτη.(goldxbox.gr)

βαζω κωδικο απο κονσολα,ολα οκ αλλα στο confirm βγαζει σφαλμα.

τα ιδια και απο τον υπολογιστη.

το region ειναι σωστο,οι κωδικοι ειναι σωστοι διοτι μου βγαζει 3 μηνη συνδρομη.

αλλαξα και email στον λογαριασμο μπας κ φταιει το email που ειναι παλιο(λεω εγω)

το status του live ειναι οκ.

εχω παρει αλλες 2 φορες συνδρομη παλαιοτερα.

Δεν βγαζω ακρη με τπτ.

http://prntscr.com/8ymtie

EDIT: μιλησα με microsoft,ουτε αυτοι δεν ξερουν τι φταιει(!!!),ελεος δηλαδη!!!

στα φορουμ διαβασα οτι πολλοι εχουν το ιδιο θεμα κ λυση δεν βρεθηκε...

αντε να παρεις 12μηνη απο κανα public που ειναι πιο ακριβη και να σου μεινει αμανατι....

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.

Το Gears Of War: Ultimate Edition είναι το Gear Of War το πρώτο remastered ή είναι όλα τα Gears (1 ~3) σε ένα δισκάκι; 

Το πρώτο είναι. Σε λίγες μέρες μέσω compatibility θα μπορείς να παίξεις και τα υπόλοιπα gears, όχι remastered.

Δημοσ.

Το πρώτο είναι. Σε λίγες μέρες μέσω compatibility θα μπορείς να παίξεις και τα υπόλοιπα gears, όχι remastered.

Κάπου πρέπει να έχω το Gears 2 που ήταν bundle με το xbox 360, θα μπορώ να βάλω αυτό το δισκάκι και να παίξω ή μέσω του Ultimate Edition θα μπορώ να παίξω τα υπόλοιπα; 

Δημοσ.

Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος πώς θα δουλέψει το compatibility. Aλλά θα γίνει αυτό το μήνα. Περιμένουμε λοιπόν.

Δημοσ.

Κάπου πρέπει να έχω το Gears 2 που ήταν bundle με το xbox 360, θα μπορώ να βάλω αυτό το δισκάκι και να παίξω ή μέσω του Ultimate Edition θα μπορώ να παίξω τα υπόλοιπα; 

Οσα παιχνιδια του Xbox 360 σε φυσικη μορφη (retail copy) περασουν σε φαση backwards compatibility (το gears 2 ειναι tier 2, δηλαδη θα ερθει με το 2ο κυμα παιχνιδιων με υποστηριξη προς τα πισω συμβατοτητας), θα μπορεις ακριβως να τα παιζεις στο Xbox One βαζοντας στην κονσολα το retail disk (το δισκακι που λες) και κατεβαζοντας το αντιστοιχο support αρχειο απο το live - θα τρεχουν δηλαδη κανονικα σε (σχεδον) 100% emulated περιβαλλον 360 μεσα στο One.

- - - - - -

Με την αγορα του Gears Ultimate Edition, αποκτας εξτρα προσβαση στο digital περιεχομενο των Gears 2 και Gears 3, τα οποια θα τα κατεβασεις δωρεαν ως ψηφιακους τιτλους στο One και θα μπορεις (χωρις δισκακι) σαν ψηφιακους τιτλους να τους παιζεις στο One μεσω backwards compatibility με το 360.

Ελπιζω να σε καλυψα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Στις 12 του μηνος θα ενεργοποιηθει το backgorund compatibility και επιπροσθετα θα μπορεις να παιζεις και τα δωρεαν παιχνιδια του XBOX 360 καθε μηνα....δηλαδη θα εχεις 4 παιχνιδια το μηνα δωρεαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...