bedazzled Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μα η Sony Hellas έχει ξεσκιστεί στις προσφορές, ενώ δεν το έχει ανάγκη. Πάλι τα ίδια θα λέμε; Τράβα παίξε remastered τώρα στο Xbone, γιατί μόνο αυτά είναι καλά, όχι τα remastered των άλλων.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μην φοβάστε αδελφοί. Θα το λύσει το πρόβλημα η κυβέρνηση Τσίπρα. Ότι απόμεινε από το κομπόδεμά μας θα το πληρώσουμε στους νέους φόρους (για αρχή) μέχρι τέλους του έτους, οπότε αντί να παίζουμε πλέϋ, θα πάρουμε τα π_η και θα στανιάρουμε μια και καλή. 2
isspro98 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 προσωπικα δεν βλεπω λογο να αγορασω ps4 απο την στιγμη που θα μου παει 50-60 ευρω ποιο ακριβα. ενοειται οτι θα παρω το ποιο φθηνο και αυτην την στιγμη ειναι το xbox one. και πλεον ετσι οπως εχει γινει η κατασταση των χρηματων στην χωρα μας παντα οτι ειναι ποιο φθηνο το προτιμαει ο κοσμος. παραδειγμα τωρα αν υπηρχε προσφορα πχ ps3 + fifa 16 150E και αντιστοιχα ps4 + fifa 16 350E απο τα 100 ατομα τα 90 θα περνανε το ps3 ακομα και σημερα....προσπερνανε τα γραγικα οπως και εγω, και ποιο κυριο ειναι το χρηματικο ποσο...αφου δεν προλαβαμε την προσφορα τοτε με το xbox + lumia . θα περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα τελικα μηπως πεσει περισσοτερο και δωσουν και κανα 2ο μοχλο στο xbox one...
kostiger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω βαρεθει παντως αυτη την αντιπαραθεση για αναθεματισμενες κονσολες και gaming. Ρε φιλος bedazzled, οταν η χαμηλοτερη κατα Σκρουτζ τιμη του PS4 ειναι διαμορφωμενη στα 343,00 ευρω, δεν μπορεις να περιμενεις, οτι θα στο διαθεσει οποιοσδηποτε εμπορος στα 200, οσο απατο κι αν εχει παει στη χωρα μας το ΟΝΕ...Λογικο ειναι. Ουτε ειναι τοσο ποιοτικοτερο σε ποιοτητα κατασκευης και hardware το ps4 ωστε να δικαιολογειται τετοια διαφορα τιμης. Yπαρχουν σημεια στα οποια υπερεχει το ΟΝΕ, για παραδειγμα στην ποιοτητα κατασκευης που ειπε κι ο Βαγγος λιγο πιο πανω. Εν τω μεταξυ το πρωτο σχολιο του hellraiser ειχε και σοβαρη δοση χιουμορ. Νταξει μετα ξεφυγε κι αυτος... Κατα τη γνωμη μου για να το κλεισω και οι 2 κονσολες ειναι παρα πολυ καλες με τα συν και τα πλην τους και ειναι κ μαλλον χαμηλα κοστολογημενες για αυτα που εχουν να προσφερουν. Δεν το συζητω και ειναι προφανες πως οσο χαμηλοτερη η τιμη τους, τοσο το καλυτερο για μας.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2015 από kostiger
bedazzled Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ούτε εμένα μ' αρέσουν οι κόντρες, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αντιδρούν στα price drops επειδή θα «απαξιωθεί» η επένδυσή τους. Κάργα εγωιστικό και παιδιάστικο. Εμένα δεν θα με χάλαγε π.χ. να έριχνε η Sony το PS4 στα €200 (θα το χαιρόταν περισσότερος κόσμος), άσχετα αν δεν πρόκειται να γίνει σύντομα. Η Sony έφτυσε αίμα για να σπρώξει το PS3 με απανωτά price drops... τι να κάνουμε τώρα; Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο.ΥΓ: Στην Γερμανία θυμάμαι δίνανε One + Halo MCC στα €269. Μην σου φαίνεται απίθανο. Αντίστοιχες προσφορές παίζουν και στην Αμερική κατά καιρούς. Εδώ πέρα μας φαίνεται φτηνό το PS4 στα €359, όταν στην Ελβετία έχει 299 CHF (€275). Μην πω για μισθούς κλπ. https://shop.mediamarkt.ch/de/gaming-musik-film/sony-playstation/sony-playstation-4/ps4-konsolen/sony-playstation-4-500gb-schwarz/idpt0flmksbghttp://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SONY-PlayStation%C2%AE4-500GB-Edition-C-Chassis,99452,2473333.html?langId=-18 Επίσης το ελβετικό βλέπω έχει 2 χρόνια εγγύηση, ενώ εμείς 1 χρόνο... because "reasons". 3
kostiger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αλλος καρκινος κι αυτος με τη χωρα μας. Ειδικα απο τη στιγμη που το διαθεσιμο εισοδημα μας ειναι πολυ πιο χαμηλο απο τις συγκεκριμενες χωρες... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έχω μια ερώτηση, επειδή δεν βλέπω να μου φτάνει ο σκληρός του Xbox one (500gb), να βάλω κάποιον εξωτερικό με usb η να αναβαθμίσω εσωτερικά τον δικό του (και πως);
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ωραία τότε, πιστεύεις με χωρητικότητα 1tb θα είμαι Οκ η να πάρω παραπάνω;
zarzonis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ωραία τότε, πιστεύεις με χωρητικότητα 1tb θα είμαι Οκ η να πάρω παραπάνω; Με 1TB συν αυτόν τον εσωτερικό, θα έχεις γύρω στα 30 παιχνίδια εγκατεστημένα περίπου ταυτόχρονα. Αν πιστεύεις ότι δε σου φτάνει, αγόρασε μεγαλύτερο. Πιστεύω όμως ότι με 1TB θα είσαι μια χαρά.
alexhs gk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Να κανω και εγω μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Αν τελείωσα με ένα παιχνίδι και θέλω να το σβήσω για να μην πιάνει χώρο. Που το ξανάβρισκαν για να ξαναεγκταστησω άμα θελήσω;
gkalas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Στο έχει σε λίστα στο mygames ως install.Εγώ με τον 500αρι μια χαρά είμαι. Τι να τα κάνω 15 εγκαταστημένα; Έχω τα 3-4 που παίζω και μετά τα σβηνω.
livasandrikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ξέρει κανείς πως αγοράζω παιχνίδια μέσω paypal digital από το official site?να βγαινει πιο φθηνά απ ότι το ελληνικό. pm ευχαριστώ !!!
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Στο έχει σε λίστα στο mygames ως install.Εγώ με τον 500αρι μια χαρά είμαι. Τι να τα κάνω 15 εγκαταστημένα; Έχω τα 3-4 που παίζω και μετά τα σβηνω. Αρχοντας. Ειδικα αφου τα trophies/achievements μενουν οντως το να εχεις στον σκληρο παιχνιδια που αντικειμενικα δεν θα τα παιξεις ποτε,δεν εχει νοημα .πχ εχω αγορασει το Pro 2015 και αγοραζω του χρονου και το Pro 2017.Το 2015 προφανως ειναι καλυτερο να το σβησω αφου δεν θα το ξαναπαιξω ποτε(και στην συγκεκριμενη περιπτωση θα το πουλησω κιολας το πιο πιθανο). Εγω σε διαβεβαιωνω φιλαρακι δεν προκειται ποτε να κλαψω για καμμια εταιρεια...εσυ παλι που εχεις μετοχες στη Sony απο οτι φαινεται και χαιρεσαι για τη "παντοκρατορια" της αγοραζε κονσολες που σε εχουν ταραξει στα remastered και στα multiplatform. Εδω παντως εχασες το δικιο σου.Γιατι και τωρα αν ρωτησεις καποιον τι exclusive εχει το XboxOne θα του πεις Forza,Halo 5,Halo MCC(remastered),Gears of war(remastered) και απο fighting το Killer Instinct. Αφου τα multiplatform πουλανε και στις δυο κονσολες(θα τα δουμε τωρα με το Call Of Duty)δεν στεκει το παραπανω δυστηχως. Η μονη μλκια που κανανε πλεον και οι δυο κονσολες ειναι τα 40-50ευρω το χρονο για online.Μακαρι στις επομενες κονσολες να καταργηθει αυτο γιατι ειναι ισως η μεγαλυτερη κοροιδια που εχουν οι κονσολες πλεον.Δεν ειμαστε εποχες ps2 και αρχικου Xbox να θεωρειται τοσο premium το να παιζεις online....
vag.patrick Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγω γενικα χωρις να χω συγκεκριμενο θεμα η να κανω διακριση στην πλατφορμα βλεπω οτι τα smartphone/tablet κλπ κλπ παιχνιδια και ξανα μανα πλατφορμες που εχουν microtransactions να μας εχουν κανει ζημια και να εχουν αλλαξει κ την εικονα του gaming καθεαυτου αλλα καιβτην λογικη του unlockable content κλπ κλπ.....σκατο γενια διανυουμε κ ελπιζω να σκασει καποια στιγμη να ησυχασουμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις