DTsuras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδια τι γνωμη εχετε για τα AA batteries του xbox one controller? Δεν ξερω εαν ειμαι κατα η οχι..
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδια τι γνωμη εχετε για τα AA batteries του xbox one controller? Δεν ξερω εαν ειμαι κατα η οχι.. Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση (μάλλον είναι πολύ πρωί ακόμα), η καλύτερη λύση είναι ίσως αυτή: http://www.amazon.co.uk/Panasonic-2450mAh-Eneloop-BK-3HCCE-Battery-Black/dp/B00JWC40JY 1
bedazzled Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδια τι γνωμη εχετε για τα AA batteries του xbox one controller? Δεν ξερω εαν ειμαι κατα η οχι.. Με Eneloop είσαι άρχοντας! Μακριά από το Play & Charge kit της MS... απορώ γιατί το αγοράζει ο κόσμος. 1
mikele13- Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 εγω πηρα μια 4αδα eneloop 2700mah κ εναν φορτιστη και ξεχναω τι θα πει φορτιση/αλλαγη μπαταριας.. 4
gkalas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με το xbox live;Δε μπαίνει.
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Phil Spencer: Παραμένει μεγαλύτερη η βάση χρηστών του Xbox 360 από το Xbox One
gkalas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ε προφανώς.Και η βάση ps3 χρηστών από ps4 είναι μεγαλύτερη.
bedazzled Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μικρή σημασία έχει αυτό. Οι πωλήσεις cross-gen τίτλων είναι στο 2-3% (τρίχες). Επίσης, μην ξεχνάμε πόσες κονσόλες είναι στα σκουπίδια λόγω RROD/YLOD...
alexhs gk Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το titanfall που το δίνει 7,5€ τι λέτε αξίζει; Έχει κόσμο;
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Γιατι να μην αξιζει???Με 7.5ευρω δεν αγοραζεις ουτε χαρτες για το Call Of Duty ή το Battlefield. Στην ουσια μιλαμε για παιχνιδι που το πουλανε φθηνοτερα απο Dlc.Αξιζει με τα 1000 τουλαχιστον για συλλογη και Console exclusive. 3
alexhs gk Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Γιατι να μην αξιζει???Με 7.5ευρω δεν αγοραζεις ουτε χαρτες για το Call Of Duty ή το Battlefield. Στην ουσια μιλαμε για παιχνιδι που το πουλανε φθηνοτερα απο Dlc.Αξιζει με τα 1000 τουλαχιστον για συλλογη και Console exclusive.Εντάξει το πήρα. Ειναι η deluxe έκδοση με season pass και κάποια dlc απο χάρτες. Επειδή μόλις πήρα την κονσόλα δεν πολύ καταλαβαίνω το ακριβώς αξίζει απο games και τι όχι μιας και οι τιμές στο of που παίζω-έπαιζα συνήθως ήταν σε σύνολο πιο πεσμένες. Λιγο κόσμο στο multiplayer να έχει και δεν θέλω τίποτε αλλο!
isspro98 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 αυτες τις μερες ενδιαφερομαι για αγορα xbox one + fifa 16 bundle απο media markt με δοσεις...ειναι στα 369. να το παρω η να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μηπως πεσει η τιμη λιγο ακομα και δωσουν μαζι κανα μοχλο η κανα game ακομα? πχ το πανε στα 350 μαζι με 2 μοχλο? τι λετε...thanx
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 αυτες τις μερες ενδιαφερομαι για αγορα xbox one + fifa 16 bundle απο media markt με δοσεις...ειναι στα 369. να το παρω η να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μηπως πεσει η τιμη λιγο ακομα και δωσουν μαζι κανα μοχλο η κανα game ακομα? πχ το πανε στα 350 μαζι με 2 μοχλο? τι λετε...thanx 370ευρω πλεον ειναι πολλα για Xbox(για τα Limited bundle δεν τα σχολιαζω καθως ειναι για συλλεκτες)αν μπορεις κανε λιγη υπομονη γιατι ολο και καποιο bundle θα βγει μεχρι τα χριστουγεννα λογικα,κυριως επειδη οι πωλησεις του Xbox ειναι χαμηλες στην Ελλαδα.
bedazzled Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς η μοναδική προσφορά που άξιζε κάργα ήταν του Γερμανού: Xbone + Lumia 930 στα €399 (δηλαδή €200 έκαστο) και αυτό δεν ήταν καν προωθητική ενέργεια της MS Hellas. Από τότε έχει πέσει ξεραΐλα... η Sony Hellas έχει ξεσκιστεί στις προσφορές, παρ' όλο που δεν το έχει ανάγκη (90% marketshare).
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς η μοναδική προσφορά που άξιζε κάργα ήταν του Γερμανού: Xbone + Lumia 930 στα €399 (δηλαδή €200 έκαστο) και αυτό δεν ήταν καν προωθητική ενέργεια της MS Hellas. Από τότε έχει πέσει ξεραΐλα... η Sony Hellas έχει ξεσκιστεί στις προσφορές, παρ' όλο που δεν το έχει ανάγκη (90% marketshare). Μα γιαυτο και ειπα οτι μου εκανε τρομερη εντυπωση που δεν ειδα μεγαλο ενδιαφερον στο topic του Halo 5. Αν δεν υπαρξει ενδιαφερον για αυτο το παιχνιδι,τοτε για ποιο θα υπαρχει απο πλευρας Xbox???Γιατι ειναι πολυ περισσοτεροι οι κατοχοι του Xbox απο αυτους που δηλωνουν ενδιαφερον για το εν λογω game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις