ultralisk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 η κονσόλα είναι region free...αγοράζεις κανονικά από εξωτερικό 1
comfuzio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω το kinect, τι games υπάρχουν για γυμναστική/χορό;
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω το kinect, τι games υπάρχουν για γυμναστική/χορό; Δεν υπάρχουν και πάρα πολλά, με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα θα τα εντοπίσεις. Αυτά που αξίζουν ζήτημα να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, τα καλύτερα νομίζω πως είναι τα δυο-τρία Just Dance. 1
comfuzio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λογικά το νεότερο Just Dance (2016?) και το xbox fitness το οποίο είναι free από ότι είδα αλλά έχει πολλά DLC
DTsuras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλα αυτο που γραφεις παντως δεν γινεται εκτως και αν εννοεις οτι τα Multiplattform τα παιζεις στο pc. Γιατί? δεν ασχολουμε με gaming στο pc, περαν του lol. Ως κυρια κονσολα τωρα εχω το ps4. Το xbox halo bundle αργεί, περασαν και η 2 μερες "διοριας" αρα, απο x-mas και μετα. Δεν πειράζει, ετσι κι αλλιως η τιμη ηταν λιγο τσιμπιμενη. Ελπιζω να βαλουν τα καταστηματα μονοι τους κανα παιχνιδακη στο elite bundle..
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Γιατί? δεν ασχολουμε με gaming στο pc, περαν του lol. Ως κυρια κονσολα τωρα εχω το ps4. Το xbox halo bundle αργεί, περασαν και η 2 μερες "διοριας" αρα, απο x-mas και μετα. Δεν πειράζει, ετσι κι αλλιως η τιμη ηταν λιγο τσιμπιμενη. Ελπιζω να βαλουν τα καταστηματα μονοι τους κανα παιχνιδακη στο elite bundle.. Εννοω οτι αφου θα εχεις και τις κονσολες για multiplattform ειναι αδυνατο να σκονιζονται οι κονσολες. Να μου το ελεγες για το Wii U να το καταλαβω εν μερη. Η κονσολα ειναι πραγματικα πανεμορφη(για μενα παντα)αλλα δυστηχως πολυ ακριβη. Επισης αν και το εψινα εδω και καιρο για XboxOne,βλεπω οτι στην περιπτωση μου παλι θα την εχω κυριως για Halo,Forza(και KI επειδη ειμαι fan απο τα παλια,εξου και το ονομα μου )μεχρι να βγει κατι αλλο γιαυτο και ακομα δεν την εχω αγορασει.
kergaz13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορώ να κάνω Install το app για Blu-Ray. Το κατεβάζει κανονικά, αλλά όταν πάει να το εγκαταστήσει μου βγάζει μήνυμα λάθους... Το έχει πάθει κανείς?
kergaz13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γίνεται να πουλήσεις ψηφιακά αγορασμένο παιχνίδι ή εφόσον αυτό συνδέεται με το account σου, δεν στο επιτρέπει?
klainmaingr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γίνεται να πουλήσεις ψηφιακά αγορασμένο παιχνίδι ή εφόσον αυτό συνδέεται με το account σου, δεν στο επιτρέπει? Εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει στο account σου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πουλήσεις ολόκληρο το account. 1
lak10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 βγηκανε συλεκτρικα controllers με δαμαντιδη η καλαθη καθως και την υπογραφη τους http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Xbox-One/33598.htmlεγω πηρα αυτο με τον Διαμαντιδη εχω ηδη 4 τ κανω το κραταω σφραγισμενο ητο ανοιγω και το χαιρομαι δεν εχω σκοπο να του πουλησω αργοτερα
SaFiS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 89,00€ για ένα Skin??Για αυτοκόλλητο δείχνει στις φωτό... Ούτε με σφαίρες, ακόμη και φανατικός οπαδός του ΠΑΟ να ήμουν... 2
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 89 ευρω πραγματικα μονο για Skin. Μακαρι να μην πουλησουν κανενα πραγματικα. Σου χρεωνουν 2πλασια τιμη στο controller για αυτα???Και δεν αγοραζει καποιος το κανονικο controller και με τα ρεστα να παρει οποιο παιχνιδι γουσταρει???Το Skin τι να το κανει σαμπως θα κοιταζεις το controller οταν παιζεις???? βγηκανε συλεκτρικα controllers με δαμαντιδη η καλαθη καθως και την υπογραφη τους http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Xbox-One/33598.htmlεγω πηρα αυτο με τον Διαμαντιδη εχω ηδη 4 τ κανω το κραταω σφραγισμενο ητο ανοιγω και το χαιρομαι δεν εχω σκοπο να του πουλησω αργοτερα να υποθεσω οτι το ονομα σου στο eternity εινα lak100? 1
lak10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 89 ευρω πραγματικα μονο για Skin. Μακαρι να μην πουλησουν κανενα πραγματικα. Σου χρεωνουν 2πλασια τιμη στο controller για αυτα???Και δεν αγοραζει καποιος το κανονικο controller και με τα ρεστα να παρει οποιο παιχνιδι γουσταρει???Το Skin τι να το κανει σαμπως θα κοιταζεις το controller οταν παιζεις???? να υποθεσω οτι το ονομα σου στο eternity εινα lak100? με τσακωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις