DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλα θα βαλω τωρα μια αγγελεια, να δω εαν ενδιαφερεται κανεις, και εαν υπαρχει αγοραστης που το αγοραζει σε καλη τιμη, θα αγορασω xbox αυριο/μεθαυριο. Εαν όχι, με βλέπω για elite bundle. xD
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν το λεγα εγω οτι αρχισαμε τις τρολλιες?? http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/xbox/533942-halo-5-digital-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B7%CE%B1%CF%80%CE%BF-bundle/ Αν βρεθει αγοραστης θα την αγορασεις και αυριο την κονσολα? Το Bundle του Halo 5 + το Original παιχνιδι που λες,μιλαμε για κοντα 530ευρω κονσολα....... Απο την μια γραφεις παραπανω οτι δεν θα παρεις κονσολα και το σκεφτεσαι και απο την αλλη ξαφνικα αγοραζεις κονσολα αυριο κιολας??
DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Που ειναι η τρολλια δεν καταλαβα? Πας καλα? Το Bundle του Halo 5 + το Original παιχνιδι που λες,μιλαμε για κοντα 530ευρω κονσολα... Ορίστε? Απο την μια γραφεις παραπανω οτι δεν θα παρεις κονσολα και το σκεφτεσαι και απο την αλλη ξαφνικα αγοραζεις κονσολα αυριο κιολας?? Υπαρχει σημαντικος λογος να το παρω αυριο μεθαυριο, δεν θα το αναλυσω δημοσιως. εαν περασουν αυτες οι μερες, σοβαρες σκεψεις για αγορα απο x-mas και μετα.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Που ειναι η τρολλια δεν καταλαβα? Πας καλα? Ορίστε? Υπαρχει σημαντικος λογος να το παρω αυριο μεθαυριο, δεν θα το αναλυσω δημοσιως. εαν περασουν αυτες οι μερες, σοβαρες σκεψεις για αγορα απο x-mas και μετα. https://www.skroutz.gr/s/7544090/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Halo-5-Guardians.html Το Bundle που λες XboxOne μαζι με Halo Κοστιζει 500ευρω,αν πουλησεις το digital παιχνιδι πχ 30ευρω τοτε πρεπει να δωσεις αλλα 30ευρω για να αγορασεις retail το Halo 5 αρα συνολο 530ευρω.Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.
DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ε ναι εαν θέλω να το αγοράσω αμέσως σε retail. Παρεπιπτόντως, πήρα το master chief collection πριν δυο ημερες(οποτε για αυτό μαλλον δεν θα το αγορασω αμεσως) για να μην καθεται στο ραφι μεχρι να τελειωσω με τα 4 πρωτα.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ε ναι εαν θέλω να το αγοράσω αμέσως σε retail. Παρεπιπτόντως, πήρα το master chief collection πριν δυο ημερες(οποτε για αυτό μαλλον δεν θα το αγορασω αμεσως) για να μην καθεται στο ραφι μεχρι να τελειωσω με τα 4 πρωτα. Κατσε ρε συ σε σημερινο σου post ελεγες οτι το σκεφτεσαι και μαλλον δεν θα παρεις Xbox και τωρα γραφεις οτι αγορασες ηδη παιχνιδι για την κονσολα πριν 2 μερες??? Design το 1ο προβλημα ειναι ο πιο σημαντικος λογος που δεν το αγοραζω..δεν γνωριζουμε και ποτε θα βγει και η slim εκδοση.. Btw, πιο μοντελο ειναι το πιο καινουργιο? πχ του Ps4 ειναι το cuh-12xxx.
DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν είπα δεν θα αγοράσω ΠΟΤΕ xbox αλλα "μαλλον" πιο μετα. Οπως εκανα και μετο ps4, μαζεψα 2-3 games(σε προσφορες που πετυχενα) πριν την αγορα της κονσολας και τωρα εχω 7 παιχνιδια. Αρα, προτιμω να ειμαι πλημμυρισμενος απο games παρα να εχω την κονσολα να ειναι στο ραφι χωρις games να παιξω.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν είπα δεν θα αγοράσω ΠΟΤΕ xbox αλλα "μαλλον" πιο μετα. Οπως εκανα και μετο ps4, μαζεψα 2-3 games(σε προσφορες που πετυχενα) πριν την αγορα της κονσολας και τωρα εχω 7 παιχνιδια. Αρα, προτιμω να ειμαι πλημμυρισμενος απο games παρα να εχω την κονσολα να ειναι στο ραφι χωρις games να παιξω. Καλα αυτο που γραφεις παντως δεν γινεται εκτως και αν εννοεις οτι τα Multiplattform τα παιζεις στο pc.
spartan29gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τον πνιξατε των ανθρωπο ρε παιδια(και στο κατω κατω δικαιωμα του ειναι να αγοραζει οτι γουσταρει)
Hellraiser76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και επισης το μαμησαμε και ψοφησε...δυο σελιδες και βαλε off topic. 1
garrett156 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 αν το παρεις σου δινω ενα 40αρι για τον κωδικο παντως 1
kromozone Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια ελεος να πουμε !!!! ρε φιλε και εσυ (DTsuras) ρωτάει καποιος για προβλήματα λες design το οποιο είναι υποκειμενικο κριτηριο αρα δεν είναι πρόβλημα και μετα αρχιζεις και αναλυεις αν μπορεις να πας to xbox ταξιδι , στην ακροθαλασσια η να το βγαλεις να κατουρησει να πουμε και ο fulgore συνεχιζει τη τρολια και ποσταρει λινκ για case και καπακια ο άλλος ο φιλος βαζει αγγελια για να βρει αγοραστη για digita,l λες και αν παρεις κ εσυ φιλε πρωτα τη κονσολα και μετα βαλεις μια αγγελια το πιο αναμενωμενο παιχνιδι, δεν θα ενδιαφερθεί κανεις.... αλλα ας είναι ετσι τη βρίσκεις ετσι κανεις. παρ όλα αυτά όμως πιστευω η ότι καποιος μας τρολαρει η απλα εχουμε καποια παθηση που κολλαει ο ενας τον αλλον για να το πω κομψα..... θα κανω μια προσπαθεια να απαντησω στο αρχικο ερωτημα που εθεσε καποιος φιλος για τα προβλήματα και μονο ετσι για να το γυρισουμε και λιγο στο θεμα μας .Εχουμε κ λεμε σαν κατασκευή ποιοτικοτερο από πσ4 σε ολους τους τομεις πχ κζανενα προβλημα με θερμοκρασια ( λιωστε το ολη μερα αφοβα) όπως επισης και εντελως αθορηβο. το πσ4 σαφως μικροτερο αλλα ακομα και η πιο καινουργια εκδοση το θεμα του θορυβου δεν το μειωσε δραστικα τα μεον για μενα είναι 3 α) πολυ χαμηλες στροφες σκληρου στις στανταρ εκδοσης με αποτέλεσμα σε καποια παιχνίδια ( βρεπε ori ) αν δεν εχουν φροντισει oi developer th loading screen να πρεπει να περιμενεις 20 sec kai μετα να πατας σταρτ βγια μα μη κολλησει β) ο βασικος σκληρος δεν αλλαζει τουλάχιστον ο μεσος χρηστης δεν μπορει να βαλει κατσαβιδι να τον αλλαξει οποτε εναλλακτικη εξωτερικος γ) το υπαρχον ui του xbox είναι λιγο πιο αργο σε σχεση με πσ4 και για καποιους χρηστες δύσχρηστο πχ σε παρτυ games θεωρω βεβαια ότι αυτό θα αλλαξει τον επομενο μηνα με τα win 10 σε όλα τα υπολοιπα κατά τη γνωμη μου υπερτερει , ελπιζω να βοηθησα σχετικα με τα προβλήματα
Aims Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 οσον αφορα το design χιλιες φορες να ειναι ετσι το ΟΝΕ παρα να ειχαμε παλι τα φαινομενα υπερθερμανσης του 360..
kergaz13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Νέος (ευτυχής) κάτοχος Xbox One εδώ! Θέλω να ρωτήσω αν έχετε αγοράσει παιχνίδια από εξωτερικό (πχ απο e-bay). Έχω βρει κάποια αρκετά φτηνότερα (μεταχειρισμένα) αλλά δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με region lock
Προτεινόμενες αναρτήσεις