DTsuras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καταρχην, δεν απαντησα αμεσα στο παιδι που ρωτησε για ενδεχομενα προβληματα του xbox(απλα το αναφερα μιας και σκεφτομαι να αγορασω xbox one) και μιλησε γενικα για προβληματα και οχι για λειτουργικα προβληματα. Tι παει να πει οτι θα πηγαινοέρχομαι πρεπει να αποκλειουμε το προβλημα της κονσολα ως προς το μεγεθος? μη τρελαθουμε,ειναι μεγαλη και καλυτερα να μην αναφερω το τεραστιο Power Brick.
zarzonis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καταρχην, δεν απαντησα αμεσα στο παιδι που ρωτησε για ενδεχομενα προβληματα του xbox(απλα το αναφερα μιας και σκεφτομαι να αγορασω xbox one) και μιλησε γενικα για προβληματα και οχι για λειτουργικα προβληματα. Tι παει να πει οτι θα πηγαινοέρχομαι πρεπει να αποκλειουμε το προβλημα της κονσολα ως προς το μεγεθος? μη τρελαθουμε,ειναι μεγαλη και καλυτερα να μην αναφερω το τεραστιο Power Brick. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι μεγάλη, ή ότι δεν είναι μεγαλύτερη από το PS4. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι πρόβλημα. Εσύ θες να έχεις μια κονσόλα που να την μεταφέρεις συνέχεια. Συγγνώμη αλλά καμία κονσόλα δεν έχει σχεδιαστεί για τέτοια χρήση. Ούτε το PS2 Slim δεν το μεταφέρεις εύκολα. Από τη στιγμή που η κονσόλα δεν έχει σχεδιαστεί για τέτοια χρήση, δεν μπορείς να λες ότι έχει πρόβλημα γιατί δε μεταφέρεται εύκολα. Αν θες κονσόλα για μεταφορά, πήγαινε πάρε PS Vita.
DTsuras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 "Ούτε το PS2 Slim δεν το μεταφέρεις εύκολα.." οκ.. εδω δεν με εχασες μονο εμενα αλλα και το "δίκιο" σου. Εγω δεν μιλησα για την ευκολοτητα της μεταφορας αλλα για τον χωρο που χρειαζεσαι για το xbox στη βαλιτσα και στη καθε βαλιτσα.
zarzonis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 "Ούτε το PS2 Slim δεν το μεταφέρεις εύκολα.." οκ.. εδω δεν με εχασες μονο εμενα αλλα και το "δίκιο" σου. Εγω δεν μιλησα για την ευκολοτητα της μεταφορας αλλα για τον χωρο που χρειαζεσαι για το xbox στη βαλιτσα και στη καθε βαλιτσα. Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Το ίδιο πράγμα λες με διαφορετικά λόγια. Το πόσο εύκολο είναι να μεταφέρεις κάτι εξαρτάται από το μέγεθος που έχει και καταλαμβάνει στη βαλίτσα. Ακόμη και το Playstation 2 Slim που είναι πολύ μικρότερο από το Xbox One και το PS4, αν βάλεις μέσα τηλεχειριστήρια, καλώδια παιχνίδια κτλ πάλι δεν είναι εύκολο να το μεταφέρεις στη βαλίτσα. Επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια, το γράφω για τελευταία φορά. Όλες οι κονσόλες είναι σχεδιασμένες για να βρίσκονται στο σαλόνι. Δεν έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με το αν είναι εύκολο να μεταφέρονται στη βαλίτσα ενός φοιτητή. Εφόσον η Microsoft και η Sony δεν διαφήμισαν την κονσόλα της σαν portable, δεν μπορείς να λες ότι έχει πρόβλημα η κονσόλα γιατί δε με βολεύει στη μεταφορά λόγω μεγέθους. 2
bedazzled Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μου φαίνεται ειρωνικό να λέμε ότι οι κονσόλες έχουν laptop parts, αλλά δεν είναι φορητές όπως ένα laptop... δεν μιλάμε καν για desktop PC. Btw, και το PS3 αν δει κάποιος την GPU του, laptop part/mid-range θεωρείται και αυτή.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Είχα ps4 και για την μεταφορά του με το κουτί του που είναι σαν βαλίτσα δεν με δυσκόλεψε καθόλου και το έκανα αρκετές φορές. Τώρα για το Xbox one που έχω δεν μπορώ με σιγουριά να πω ότι θα είμαι το ίδιο ευχαριστημένος αλλά θα το δοκιμάσω. Στα + παιδιά το αθόρυβο και η δροσερή κονσόλα που έχεις, βασικά δεν καταλαβαίνεις, δεν ακούς τίποτα. Μπράβο στην Microsoft για αυτό. Καλύτερα όγκος παρά θόρυβο και ζέστη...
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 "Ούτε το PS2 Slim δεν το μεταφέρεις εύκολα.." οκ.. εδω δεν με εχασες μονο εμενα αλλα και το "δίκιο" σου. Εγω δεν μιλησα για την ευκολοτητα της μεταφορας αλλα για τον χωρο που χρειαζεσαι για το xbox στη βαλιτσα και στη καθε βαλιτσα. Προσωπικα αν πηγαινοερχομουν συνεχεια περα δωθε,προφανως και δεν θα μετεφερα καμια απο τις δυο κονσολες γιατι μετα αν σου προκυψει κανενα προβλημα απο την μεταφορα(και το λεω μιας και ταξιδευα παλια με πλοιο αρκετα και εβλεπα πως πεταγανε τις βαλιτσες)μετα κλαφτα χαραλαμπε. Ελεος να κραζεις παντως το σχεδιασμο του Xbox γενικα επειδη δεν σε βολευει εσενα προσωπικα στην μεταφορα σε βαλιτσα. Δεν μεταφερουν ολοι τις κονσολες τους οπως εσυ αλλα και για αυτο τον σκοπο εχουν ηδη σκεφτει καποιοι πριν απο σενα(τον καταναλωτη)για σενα,βλεπε πχ http://www.gamestop.com/xbox-one/accessories/xbox-one-multifunction-carrying-case/118680 Πραγμα που απο οτι καταλαβα δεν εψαξες καθολου πριν σχολιασεις το παραπανω,ενω εγω το βρηκα με μια αναζητηση δευτερολεπτων στο Google απλα γραφοντας XboxOne carrying case.... Το Wii U πχ δεν χρειαζεται να μεταφερεις μαζι το power brick που εχει αλλα και το μεγαλο gamepad οθονης???Αυτο πχ δεν ειναι σοβαροτερο και πιο δυσκολο απο την μεταφορα του Xbox(αφου μιλας γενικα).Αλλα δεν βλέπω να το ανεφερες. Που και γιαυτο ακομα εχουν βγει τσαντες μεταφορας Μεχρι και θηκες μεταφορας κονσολας μαζι με οθονη εχουν βγει για αυτους που πραγματικα μετακινουνται βλεπε πχ http://www.gamestop.com/electronics/gaems-vanguard-personal-gaming-environment-blue/108453 Γιαυτο θα σε παρακαλουσα να αξιοποιουσες λιγο καλυτερα το Internet πριν εγραφες τα οποια εγραφες.
DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ως παραδειγμα εφερα την μεταφορα, εμενα δεν μου αρεσει γενικα το design. κατα την γνωμη μου ειναι ασχημο στο ματι. Και ως "πηγαινωερχομαι" εννοω καθε X-mas και κανα summer. Ξανα λεω, δεν κραζω την κονσολα ως κονσολα και τι προσφερει, αφου θα αγορασω και εγω συντομα, απλα το design και τα digital bundle games με χαλανε.
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ως παραδειγμα εφερα την μεταφορα, εμενα δεν μου αρεσει γενικα το design. κατα την γνωμη μου ειναι ασχημο στο ματι. Και ως "πηγαινωερχομαι" εννοω καθε X-mas και κανα summer. Ξανα λεω, δεν κραζω την κονσολα ως κονσολα και τι προσφερει, αφου θα αγορασω και εγω συντομα, απλα το design και τα digital bundle games με χαλανε. Design το 1ο προβλημα ειναι ο πιο σημαντικος λογος που δεν το αγοραζω..δεν γνωριζουμε και ποτε θα βγει και η slim εκδοση.. Btw, πιο μοντελο ειναι το πιο καινουργιο? πχ του Ps4 ειναι το cuh-12xxx. Νταξει για την τιμή νομιζω αξίζει διότι έχει-εκτός τα κλασικά- steelbook και mini αγαλματακι.+ οτι περνεις το halo 5 7 μερες νωριτερα. Σκέφτομαι σοβαρα να παρω και ενα xbox, αλλα τα μονα exclusives που με ενδιαφερουν που υπαρχουν αυτη την στιγμη ειναι το masterchief και το forza horizon 2. Το μονο που με χαλαει ειναι το digital game, νομιζω τουλαχιστον, οτι μπορω να το πουλησω αρκετα τις πρωτες μερες διοτι δεν θα εχει κυκλοφορισει πριν τις 27 ως μεμονομενη αγορα, ωστε να αγορασω την retail εκδοση. Ισως αντεξω και περιμενω μεχρι τα Χ-mas για καλυτερες προσφορές ή μεχρι να βγεί η slim εκδοση γιατι πραγματικα ειναι χοντρη κονσολα η αληθεια ειναι. Αρχισαμε παλι τους γριφους βλεπω και στο topic αυτο μετα το Ps4 Ως παραδειγμα εφερα την μεταφορα, εμενα δεν μου αρεσει γενικα το design. κατα την γνωμη μου ειναι ασχημο στο ματι. Και ως "πηγαινωερχομαι" εννοω καθε X-mas και κανα summer. Ξανα λεω, δεν κραζω την κονσολα ως κονσολα και τι προσφερει, αφου θα αγορασω και εγω συντομα, απλα το design και τα digital bundle games με χαλανε. Να σε ρωτησω με βαση το παραπανω,την κονσολα θα την αγορασεις και θα την κοιτας αυτη ή τα παιχνιδια που θα παιζεις για να καταλαβουμε δηλαδη
DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Να σε ρωτησω με βαση το παραπανω,την κονσολα θα την αγορασεις και θα την κοιτας αυτη ή τα παιχνιδια που θα παιζεις για να καταλαβουμε δηλαδη Όχι, αλλα ειναι μεγαλουτσικο ρε παιδι μου! xD 2 Ερωτησεις: 1η) Ειναι οντως τοσο αθορυβο και κρυο σε σχεση με το ps4? 2η)Οταν με το καλο παρω και xbox one, την digital κοπια θα καταφερω να την πουλησω για να το παρω σε retail ή θα μεινω μαζι της?
SaFiS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Όχι, αλλα ειναι μεγαλουτσικο ρε παιδι μου! xD 2 Ερωτησεις: 1η) Ειναι οντως τοσο αθορυβο και κρυο σε σχεση με το ps4? 2η)Οταν με το καλο παρω και xbox one, την digital κοπια θα καταφερω να την πουλησω για να το παρω σε retail ή θα μεινω μαζι της? 1. Ναι, είναι αθόρυβο και κρύο.Εγώ, έχω κλείσει το ανώτερο 6 ώρες παιχνιδιού και η κονσόλα, εκτός του ότι δεν ακουγόταν, ήταν κρύα... 2. Τα παιχνίδια είναι σε κάρτα.Αν δεν κάνεις Redeem τον κωδικό, μπορείς να την πουλήσεις.Αλλά μην περιμένεις να την δώσεις σε Retail τιμή...
DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εαν για παραδειγμα τα retail σφραγισμενα κανουν 50-55 ευρω τον πρωτο καιρο, το digital ποσο θα το πουλησω δηλαδη? 30? ;O
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εαν για παραδειγμα τα retail σφραγισμενα κανουν 50-55 ευρω τον πρωτο καιρο, το digital ποσο θα το πουλησω δηλαδη? 30? ;O Σκεψου οχι σαν ατομο που θελει να την πουλησει αλλα αν το αγοραζες σε τετοια μορφη ποσο θα το πουλαγες. Η απαντηση ειναι ναι γυρω στα 25-30ευρω.Τουλαχιστον μιλαμε για λογικα δεδομενα,καθως στις εδω αγγελιες αρκετοι τυπαδες πουλανε used παιχνιδια σε τιμες ακριβοτερες απο καινουργιες αρα τρεχα βγαλε ακρη.
DTsuras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για καποιον που αγοραζει μονο digital 25-30 ευρω για ολοκαινουργιο game ειναι crazο-τρελο ευκαιρια. Εδω τα assasins τα πουλαγαν 25 μετα απο μήνες, εδω για παραδειγμα το halo 5 το οποιο ειναι τρελο exclusive+ 7 μερες πιο γρηγορα. Εαν το δωσω 25-30, θα νοιωθω οτι με κλεψανε xD
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλα το ολο 7 μερες πιο νωρις με το Halo συγνωμη που θα το πω αλλα ειναι τρελη μλκια. Δηλαδη οι κατοχοι XboxOne ουτως ή αλλως εχουν και πολλες επιλογες απο πλευρας exclusive??Γιατι απο Fps εχουν βλεπε Destiny,BF4/Hardline,Titanfall κλπ αλλα απο exclusive οταν βγαινει Forza και Halo απλα ειναι σιγουρες αγορες καθως εν μερη ειναι και ο λογος αγορας της κονσολας. Αρα τι σημασια εχει το ολο 7 μερες πιο πριν μονο οι κεφτεδες στο τμημα marketing εκει στην MS ξερουν. Για καποιον που αγοραζει μονο digital 25-30 ευρω για ολοκαινουργιο game ειναι crazο-τρελο ευκαιρια. Εδω τα assasins τα πουλαγαν 25 μετα απο μήνες, εδω για παραδειγμα το halo 5 το οποιο ειναι τρελο exclusive+ 7 μερες πιο γρηγορα. Εαν το δωσω 25-30, θα νοιωθω οτι με κλεψανε xD Γιαυτο και γενικα τα παιχνιδια ειτε promo,ειτε σε Account κλπ που πουλιουνται ειναι λιγο οτι να ναι και γενικα οι Digital αγγελιες στο Insomnia. Ειδικα τα Secondary account εχει γινει ενα τεραστιο μπαχαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις