Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

About that. Υποτίθεται οτι απο κάποια φάση και μετά θα πάρουμε win 10. Τότε θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υποστηρίζονται κανονικά και τα 360 controllers (έστω με adapter) ;

Δημοσ.

Εμ, δεν έχω ιδέα. Εμένα θα μου αρκούσε απλώς να παίζω μέσω δικτύου στο PC, χρησιμοποιώντας το gamepad του 360 που έχω ήδη. Για κάποιο περίεργο λόγο το προτιμώ από αυτό του X1. Πρώτον γιατί έχει καλώδιο και δεύτερον για τα triggers μεγαλύτερης διαδρομής. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Χ1 controller (ο σταυρός) δεν με πολυενδιαφέρει αφού στο 99% των παιχνιδιών χρησιμοποιείται για έξτρα μενού και μόνο.

Ως συνήθως είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Η ίδια συνήθεια που με σπρώχνει να κάθομαι να παίζω στις 27" του PC monitor με μέτρια ηχεία 2.1 και όχι στις 55" του σαλονιού με 5.1 home cinema τούμπανο.

ps: όχι, δεν παίζω Fifa/NBA2k κλπ με σταυρό!

Δημοσ.

Αυτό που λές γίνεται και τώρα σε κάποιο βαθμό με home stream. Stream απο το xbox app στα win10 και παίζεις κύριος στο pc.

Τελευταία το έχουμε ρίξει στο pro (θείος προς το παρόν). Σκέφτομαι να το πάρω σε κονσόλα για περισσότερη άνεση αλλα ενώ έχουμε άπειρα 360 controllers, έχω μόνο 2 xbone οπότε τα 2v2 epic matches δε μπορούν να γίνουν προς το παρόν. Γι αυτό αν με τα win συνδεθούν και τα 360 στο xbone θα είναι παράδεισος. 

Γενικά δεν είμαι πολυ σίγουρος πως θέλουν να λειτουργήσει όλο αυτό. Μετά το windows Update ουσιαστικά θα γίνει ένα κακό σαλονοpc το xbone;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Έχω βρει ένα xb1 από αγγελία με αρκετά παιχνίδια αλλά τα περισσότερα σε ηλεκτρονική μορφή.

Τι γίνεται μπορώ να τα παίξω και με δικό μου account  ή πρέπει να έχω του προκάτοχου το λογαριασμο

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημερα,

θα πρέπει να σου δώσει το account του.

Ξεκαθαρισε αν θα το εχεις μονο εσυ, δηλαδη αν θα μπορεις να αλλαξεις κωδικο στο account του.

Δημοσ.

παιδια, σκεφτομαι να παρω και xbox one. αλλα λογικά μονο exclusives επειδη πηρα προσφατα ps4. Τι games να παρω?

Σκέφτομαι για αρχη το masterchief collection και τα forza, τα αλλα που μου  φαινονται ωραια, δεν βγήκαν ακομη, quanton break, recore κλτ.

Για το ryse ακοσα οτι πουλαει μονο για τα γραφικα και οτι ειναι μονο bendmarks, το ειπε ενας γνώστος un(holix)boxer.

PS:Δεν ειχα και δεν επαιξα ποτε exclusives τις M$, οπως halo, horza κλτ.

Ρε συ Tsura ωρες ωρες πραγματικα απορω με αυτα που γραφεις.... Λες οτι θες μονο exclusive να παρεις ετσι??Πολυ ωραια γιατι ομως ρωτας τι games να παρεις???Τους unboxholix απο οτι βλεπω  τους ξερεις δες λοιπον στο Metacritic που το ξερεις τα παιχνιδια και κρινε αναλογα.

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/xboxone/filtered?sort=desc

Εδω λοιπον δες τα παιχνιδια με υψηλοτερες βαθμολογιες,ξεχωρισε τα exclusive και αγορασε αναλογα. Δεν εχουν ακομα οι 2 κονσολες την ποικιλα των ποιοτικων exclusive που εχει το Wii U πχ και αρα ειναι ευκολο να δεις τι να αγορασεις. 

Δημοσ.

Χθες έπαιξα τα 2 demo FIFA & Pro.... Χαοτικές οι διαφορές!!!!!! FIFA φυσικά...

Δημοσ.

Στις κονσολες οχι τοσο στο Pc ειναι τεραστιες διαφορες υπερ του Fifa απο τα γραφικα μεχρι την κινηση. Στις κονσολες ειναι καλυτερα τα πραγματα για φετος μεταξυ των δυο γνωστων παιχνιδιων,κοινως οποιο και να προτιμησεις πιθανως να εισαι ικανοποιημενος. Ασε που μπορεις οποιαδηποτε στιγμη να ριξεις μια ενοικιαση και στα δυο να δεις ποιο σου αρεσει για να εισαι σιγουρος :)

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξετρελάθηκα με το FIFA. Το Pro μου μοιάζει σαν να είναι ένα copy του 2015. Σαν δηλαδή να μην έκαναν καμία πρόοδο.

Μου μοιάζουν μεγάλες οι διαφορές, χαχα φαντάσου στα PC τι γίνεται.

Δημοσ.

Και εγω πχ με ψινει απιστευτα να πουλησω το Wii U που εχω και να αγορασω το http://www.skroutz.gr/s/7544090/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Halo-5-Guardians.htmlαλλα η τιμη του ειναι απλα απαγορευτικη ρε γμτ.

Νταξει για την τιμή νομιζω αξίζει διότι έχει-εκτός τα κλασικά- steelbook και mini αγαλματακι.+ οτι περνεις το halo 5 7 μερες νωριτερα.

Σκέφτομαι σοβαρα να παρω και ενα xbox, αλλα τα μονα exclusives που με ενδιαφερουν που υπαρχουν αυτη την στιγμη ειναι το masterchief και το forza horizon 2.

Το μονο που με χαλαει ειναι το digital game, νομιζω τουλαχιστον, οτι μπορω να το πουλησω αρκετα τις πρωτες μερες διοτι δεν θα εχει κυκλοφορισει πριν τις 27 ως μεμονομενη αγορα, ωστε να αγορασω την retail εκδοση.

Ισως αντεξω και περιμενω μεχρι τα Χ-mas για καλυτερες προσφορές ή μεχρι να βγεί η slim εκδοση γιατι πραγματικα ειναι χοντρη κονσολα η αληθεια ειναι.

Δημοσ.

Νταξει για την τιμή νομιζω αξίζει διότι έχει-εκτός τα κλασικά- steelbook και mini αγαλματακι.+ οτι περνεις το halo 5 7 μερες νωριτερα.

Σκέφτομαι σοβαρα να παρω και ενα xbox, αλλα τα μονα exclusives που με ενδιαφερουν που υπαρχουν αυτη την στιγμη ειναι το masterchief και το forza horizon 2.

Το μονο που με χαλαει ειναι το digital game, νομιζω τουλαχιστον, οτι μπορω να το πουλησω αρκετα τις πρωτες μερες διοτι δεν θα εχει κυκλοφορισει πριν τις 27 ως μεμονομενη αγορα, ωστε να αγορασω την retail εκδοση.

Ισως αντεξω και περιμενω μεχρι τα Χ-mas για καλυτερες προσφορές ή μεχρι να βγεί η slim εκδοση γιατι πραγματικα ειναι χοντρη κονσολα η αληθεια ειναι.

Δεν νομιζω να βγει απο τωρα Slim εκδοση αν βγει ποτε. Η νεα εκδοση ειναι αυτη με το 1tb οπως και στο ps4.

Γενικά τι άποψη έχετε για το EA Access? Σκέφτομαι να βάλω την ετήσια συνδρομή. Για το BF4 -BF Hardline κατα κύριο λόγο .

Δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει κυριως απο πλευρας κοσμου. Τωρα που βγαινουν τα Battlefront/Halo 5/Black Ops 3 λογικα εκει θα εχει και τον περισσοτερο κοσμο. Ασε που το BF 4 θεωρειται πλεον παλιο παιχνιδι(παιχνιδι του 2013) και το Hardline ειναι ψιλο αποτυχια για BF παιχνιδι.

Δημοσ.

Γενικά τι άποψη έχετε για το EA Access? Σκέφτομαι να βάλω την ετήσια συνδρομή. Για το BF4 -BF Hardline κατα κύριο λόγο .

αξιζει με χιλια αν εισαι fan αυτων των games.εγω που ειμαι fan BF4 ειμαι κυριος... :-D

Δεν νομιζω να βγει απο τωρα Slim εκδοση αν βγει ποτε. Η νεα εκδοση ειναι αυτη με το 1tb οπως και στο ps4.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει κυριως απο πλευρας κοσμου. Τωρα που βγαινουν τα Battlefront/Halo 5/Black Ops 3 λογικα εκει θα εχει και τον περισσοτερο κοσμο. Ασε που το BF 4 θεωρειται πλεον παλιο παιχνιδι(παιχνιδι του 2013) και το Hardline ειναι ψιλο αποτυχια για BF παιχνιδι.

παλιο το BF4 αλλα εχει πολυ κοσμο ακομα,το Hardline οντως δεν αξιζει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...