andrewntua Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 φανταζομαι μιλας για ελλαδα γιατι γενικοτερα το xbox εχει ένα από τα καλυτερα online community παγκοσμίως , υπαρχουν πχ αρκετοι πισαδες οι οποιοι στραφηκαν σε xbox λογο του community Ναι για Ελλάδα μιλάω, κι είμαι άσχετος με την κοινότητα του xbox one, γενικώς όλοι μου μιλάνε αρνητικά για το xbox, χωρίς να το έχουν δοκιμάσει ωστόσο. Η απόφαση για την κονσόλα ειναι δική μου, αλλα οι συμβουλές απο χρήστες/ιδιοκτήτες ειναι πολυ χρήσιμες. Τέλος ερωτήσεων για μην ζαλίζω με τα δικά μου.
Alejandro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θεωρώ πως το μόνο αρνητικό του xbox είναι που δεν έχει τα διαμάντια της Naughty Dog. Κατά τα άλλα το θεωρώ καλύτερο σαν πακέτο από το PS4. 7
kromozone Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 νομιζω ότι δεν πρεπει να περνεις σοβαρα αυτους που σου μιλανε αρνητικα για μια κονσολα και δεν την εχουν δοκιμασει καν ποσο μαλλον όταν δεν εχουν halo χαχαχαχαχα , πχ το cod advance το εχω παιξει και στις 2 κονσόλες και μπορω να σου πω ότι τα 60fps του xbox είναι πολύ πιο smooth ( επεσες και σε περιπτωση εχω το xbox cod limited), γενικοτερα θα βρεις αρκετο κοσμο να παιξεις ότι θες , μη συγκρινεις to community του ps3 με μια καινουργια κονσολα είναι απλα αδικια εννοείται ότι οι καινούργιες κονσόλες εχουν μεγαλυτερο community , αν με το καλο παρεις xbox γραψε και το gamertag σου στο αντιστοιχο section του ινσομνια και είμαι σιγουρως ότι θα βρεις αρκετους φπσακιδες... τωρα με το halo να δεις τι θα γινει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τα demos που τα έχει; Κάνω search "demos" αλλά δεν βρίσκει.... Τυχαία μόνο βρήκα το NBA live 16
mikele13- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ναι για Ελλάδα μιλάω, κι είμαι άσχετος με την κοινότητα του xbox one, γενικώς όλοι μου μιλάνε αρνητικά για το xbox, χωρίς να το έχουν δοκιμάσει ωστόσο. Η απόφαση για την κονσόλα ειναι δική μου, αλλα οι συμβουλές απο χρήστες/ιδιοκτήτες ειναι πολυ χρήσιμες. Τέλος ερωτήσεων για μην ζαλίζω με τα δικά μου. παρτο αγορι μου,δεν θα εχεις προβλημα.. κ εμεις που το εχουμε ειμαστε υπερ-ευχαριστημενοι. ετσι θα νοιωσεις κ εσυ,πιστεψε με. (παιζω Titanfall βρισκει server με την μια,Battlefield 4 με περισσοτερους servers σε συγκριση με το Ps4) 2
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και οι δυο κονσολες καλες ειναι απλα το ps4 εχει σαρωσει σε πωλησεις κατι που παραδεχεται και ο spencer ceo του xbox one και απ' οτι ο ιδιος δεν λεει δεν προκειτε να το φτασουν και απλα κοιτανε να κερδισουν την εμπιστοσυνη των χρηστων του xbox one. Απλα το xbox one ειναι κατωτερο τεχνολογικα(Καρτα γραφικων, μνημες κ.τ.λ.) απο το ps4 με αποτελεσμα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο κονσολες να εχουν καλυτερη αναλυση και fps στο ps4 παρα στο xbox one. Ενα απο τα πολλα παραδειγματα ειναι και το τελευταιο metal gear solid 5 the phantom pain. Και κατι αλλο που αναμενετε να αλλαξει με το τελευταιο dashboard update του xbox one ειναι τα install times που εχει η κονσολα παντα σε συγκριση με αυτα του ps4.
kromozone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τα demos που τα έχει; Κάνω search "demos" αλλά δεν βρίσκει.... Τυχαία μόνο βρήκα το NBA live 16 οπως εχεις τη κονσολα στο home κανεις τερμα δεξια πας games σε συνδεει στο store ξανα κανεις δεξια και σου εχει νεες κυκλοφοριες , οσα ερχονται συντομα και τα καινουργια ντεμο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα την κάρτα Gold αλλά δεν βρίσκω που πάω για να βρω τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα... Edit : Εντάξει το βρήκα
kromozone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και οι δυο κονσολες καλες ειναι απλα το ps4 εχει σαρωσει σε πωλησεις κατι που παραδεχεται και ο spencer ceo του xbox one και απ' οτι ο ιδιος δεν λεει δεν προκειτε να το φτασουν και απλα κοιτανε να κερδισουν την εμπιστοσυνη των χρηστων του xbox one. Απλα το xbox one ειναι κατωτερο τεχνολογικα(Καρτα γραφικων, μνημες κ.τ.λ.) απο το ps4 με αποτελεσμα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο κονσολες να εχουν καλυτερη αναλυση και fps στο ps4 παρα στο xbox one. Ενα απο τα πολλα παραδειγματα ειναι και το τελευταιο metal gear solid 5 the phantom pain. Και κατι αλλο που αναμενετε να αλλαξει με το τελευταιο dashboard update του xbox one ειναι τα install times που εχει η κονσολα παντα σε συγκριση με αυτα του ps4. για τις πωλησεις ναι σαφως ισχυει, για τις εκδοσεις των παιχνιδιων ομως αυτο που λες δεν ειναι απολυτο πχ το cod που εγραψα λιγο πανω τρεχει πιο ομαλα σε xbox και ισως βοηθαει αυτη η αλλαγη της αναλυσης στα σημεια που απλα δεν χρειαζεται .οι διαφορες των 2 κονσολων ειναι απειροελαχιστες με to xbox να εκμεταλλευεται αυτη την ειδικη μνημη που ειναι κοντα στη cpu. επισης θεωρω οτι με την ελευση του direct x12 τα πραγματα θα γινουν ακομα καλυτερα .εν κατακλειδι με εφαμιλες τεχνολογιες οι διαφορες ειναι καθαρα θεμα των developer ποσο πχ θελουν να ασχοληθουν με μια εκδοση χαρακτηριστικο παιχνιδι σε αυτο εiναi το halo 5 το οποιο θα εχει dynamic resolution με 60φπσ σταθερα
kergaz13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έχει αγοράσει κανείς την έκδοση με τον SSHD? http://www.public.gr/product/gaming/consoles/xbox-one/microsoft-xbox-one-1tb-elite-bundle/prod7840562pp/
DTsuras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 παιδια, σκεφτομαι να παρω και xbox one. αλλα λογικά μονο exclusives επειδη πηρα προσφατα ps4. Τι games να παρω? Σκέφτομαι για αρχη το masterchief collection και τα forza, τα αλλα που μου φαινονται ωραια, δεν βγήκαν ακομη, quanton break, recore κλτ. Για το ryse ακοσα οτι πουλαει μονο για τα γραφικα και οτι ειναι μονο bendmarks, το ειπε ενας γνώστος un(holix)boxer. PS:Δεν ειχα και δεν επαιξα ποτε exclusives τις M$, οπως halo, horza κλτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Χειριστήρια και Kinect και γενικά περιφεριακα από ΧΒ360 ταιριάζουν στο ΧΒ1;
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Όχι. Περισσότερα εδώ: http://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/system/compatibility-with-xbox-360-faq
Προτεινόμενες αναρτήσεις