Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πχ το Σεπτέμβριο έδωσαν το Tomb Raider Definitive Edition.

Δηλαδή αν βάλω κάρτα την Δευτέρα το προλαβαίνω το Tomb Raider;

http://majornelson.com/2015/08/25/xbox-live-games-with-gold-for-september-2015/

Ότι χρειαστείς από κάρτες (συνδρομή, gift cards) δες στο goldxbox.gr...

Απο τις καλύτερες τιμές και παράδοση σε δευτερόλεπτα...

Είναι αξιόπιστο έτσι; Με paysafe γίνεται;

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι το πιο αξιόπιστο από όλα, αλλά αν καταφέρει κάποιος να βρει site που να δουλεύει με paysafe εκτός από καναδυο στοιχηματζίδικα και hosting, θα του βγάλω το καπέλο. Εγώ είχα πληρώσει με paypal αλλά τώρα με τα capital controls ούτε αυτό δεν ξέρω αν δουλέψει. Μάλλον θα πρέπει να μας πει κάποιος που αγόρασε πρόσφατα από εκεί.

Δημοσ.

Δηλαδή αν βάλω κάρτα την Δευτέρα το προλαβαίνω το Tomb Raider;

http://majornelson.com/2015/08/25/xbox-live-games-with-gold-for-september-2015/

Είναι αξιόπιστο έτσι; Με paysafe γίνεται;

Ναι προλαβαίνεις 1 και 16 του μήνα αλλάζουν τα παιχνίδια.

Το goldxbox είναι συνώνυμο με την λέξη αξιοπιστία :)  Τώρα για paysafe λόγω  CC  δεν ξέρω αν την δέχεται, πάντως PayPal δέχεται σίγουρα.

Δημοσ.

Τώρα για paysafe λόγω CC δεν ξέρω αν την δέχεται, πάντως PayPal δέχεται σίγουρα.

Με PayPal όμως γίνεται όπως παλιά, δηλαδή με λεφτά στον λογαριασμό σου και μέσω της χρωστικής σου ή είναι πιο περίπλοκο λόγο capital controls ;

Δημοσ.

Με PayPal όμως γίνεται όπως παλιά, δηλαδή με λεφτά στον λογαριασμό σου και μέσω της χρωστικής σου ή είναι πιο περίπλοκο λόγο capital controls ;

Mεσω  χρεωστικής   με λεφτά στο λογαριασμό κανονικά. Η δικιά μου είναι της  Πειραιώς. 

Δημοσ.

Το PayPal λειτουργει πλεον κανονικοτατα στο goldxbox.Tην Τεταρτη πηρα μια καρτα των 50€...

Μάλλον εννοείς την 12μηνη με 30€ που την έχει.

Κι εγώ αυτήν θα πάρω αύριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστώ. Ακόμα όμως δεν βρήκα που βάζουμε τον κωδικό... Έχει τόσα πολλά που χάνομαι στην αρχική.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτήν θα πάρω αύριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστώ. Ακόμα όμως δεν βρήκα που βάζουμε τον κωδικό... Έχει τόσα πολλά που χάνομαι στην αρχική.

θα πας στο store στην επιλογη redeem codes

Δημοσ.

Μπράβο πάντως στο Xbox δίνει πολύ καλά παιχνίδια σε αντίθεση με το PS4....

Σεπτεμβρίος - Tomb Raider

Οκτωβρίος - Walking Dead

Τελικά το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω σε αυτήν την κονσόλα είναι ο όγκος της και το βάρος της. Σε όλα τα άλλα τα πάει πολύ καλά και με ξάφνιασε, δεν την περίμενα τόσο καλή, και από παιχνίδια μεγάλη συλλογή.

Έχω μερικές ερωτήσεις :

1) Demos δεν έχει στο store;

2) Να φανταστώ ότι δεν παίζει παιχνίδια από XB360 ή PC;

3) Οι μπαταρίες στο χειριστήριο δεν είναι επαναφορτιζόμενες; Πρέπει κάθε φορά που τελειώνουν να παίρνουμε νέες;

4) Τα παιχνίδια State of Decay & Dead Rising 3 αξίζουν;

Δημοσ.

Μπράβο πάντως στο Xbox δίνει πολύ καλά παιχνίδια σε αντίθεση με το PS4....

Σεπτεμβρίος - Tomb Raider

Οκτωβρίος - Walking Dead

Τελικά το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω σε αυτήν την κονσόλα είναι ο όγκος της και το βάρος της. Σε όλα τα άλλα τα πάει πολύ καλά και με ξάφνιασε, δεν την περίμενα τόσο καλή, και από παιχνίδια μεγάλη συλλογή.

Έχω μερικές ερωτήσεις :

1) Demos δεν έχει στο store;

2) Να φανταστώ ότι δεν παίζει παιχνίδια από XB360 ή PC;

3) Οι μπαταρίες στο χειριστήριο δεν είναι επαναφορτιζόμενες; Πρέπει κάθε φορά που τελειώνουν να παίρνουμε νέες;

4) Τα παιχνίδια State of Decay & Dead Rising 3 αξίζουν;

1) Έχει.

2) Ψάξε Xbox One Backward Compability, είναι μία λειτουργία με την οποία θα σε ένα μήνα περίπου θα παίζει κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια του 360.

3) Οι μπαταρίες που είχε μέσα δεν είναι επαναφορτιζόμενες.

4) Καλά είναι κατά τη γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

1) Έχει.

2) Ψάξε Xbox One Backward Compability, είναι μία λειτουργία με την οποία θα σε ένα μήνα περίπου θα παίζει κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια του 360.

3) Οι μπαταρίες που είχε μέσα δεν είναι επαναφορτιζόμενες.

4) Καλά είναι κατά τη γνώμη μου.

Να ρωτήσω κι εγω ρε παίδες.

Ψήνομαι για xbox one ,

Αλλα φοβάμαι για αν θα βρίσκω online games,

Γενικά παίζω fps.

Τα γραφικά έχουν διάφορα ;

Κι τελευταίο το cod bo3 στη beta αντιμετωπίσατε lag ?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Όχι συνδρομή.Έχει και Gift Cards τις οποίες κάνεις Redeem και χρησιμοποιείς για αγορές παιχνιδιών κλπ...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγω ρε παίδες.

Ψήνομαι για xbox one ,

Αλλα φοβάμαι για αν θα βρίσκω online games,

Γενικά παίζω fps.

Τα γραφικά έχουν διάφορα ;

Κι τελευταίο το cod bo3 στη beta αντιμετωπίσατε lag ?

Ευχαριστω πολυ.

τι εννοεις αν θα βρίσκεις online games

οι διαφορες που εχουν οι 2 κονσόλες στα γραφικα (xbox ps4) είναι απειροελάχιστες ως ανύπαρκτες ολο αυτό που γινεται είναι απλα ένα μάρκετινγκ της σονυ και τιποτα παραπανω το άλλο δεν το ξερω αλλα αν παιζειςκυριως  fps και online τοτε νομιζω ότι  το χβοχ είναι μονόδρομος ελπιζω να βοηθησα

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ οτι στο ps3 κι συγκεκριμένα στο advanced warfare δεν έβρισκα online match για να παίξω,φοβάμαι μηπως εξαιτίας χαμηλού πληθυσμού(σε σχέση με ps4 θεωρητικά ) αντιμετωπίσω ίδιο προβλημα.

Σε ευχαριστω για την απάντηση.

Δημοσ.

φανταζομαι μιλας για ελλαδα γιατι γενικοτερα το xbox εχει ένα από τα καλυτερα online community παγκοσμίως , υπαρχουν πχ αρκετοι πισαδες οι οποιοι στραφηκαν σε xbox λογο του community

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...