Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που τα βλέπετε αυτά βρε παιδιά; 349 έχει το Xbox One με τα 500GB και όχι με το 1TB που το κοστολογούν 449 ευρώ. Άμα το bundle που θέλω εγώ έχει 400 ευρώ δηλαδή 1TB σκληρό + 3 games αξίας περίπου 87 ευρώ αξίζει το κόπο. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσω και adapter για το χειριστήριο. Ότι να ναι τιμές.

Η προσφορά με τα 279 έληξε γιατί τα ξεσήκωσαν όλα. Δεν λέω ήταν αξιόλογη αλλά το Masterchief Collection το έχω και ο σκληρός είναι 500GB, όχι 1TB. Ουσιαστικά αυτό που κερδίζεις με το bundle είναι το 30% της αξίας των extra 500GB του πακέτου.

Πολύ γέλασα πάντως. Να βλέπεις 1TB Bundle στα 400 γιούρια και δίπλα σκέτο το One 1TB στα 450.

Και στο ps4 εχει τετοια καραγκιοζιλικια. Να βλεπεις πχ κονσολα+παιχνιδι(bundle και καλα)και να κοστιζει ακριβοτερα απο το να παρεις την κονσολα και το παιχνιδι ξεχωριστα.....

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα την προσφορά (αύριο παραλαμβάνω) από τον κωτσοβολο μαζί με τα 2 παιχνίδια 279€ αλλά τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν μου αρέσουν και θα τα δώσω. Πείτε κανένα καλό παιχνίδι για αρχή να πάρω... Είδα το Dead Rising 3 (Apocalypse Edition)....

Δημοσ.

γεια σας ρε παιδια να ρωτησω κατι τους πιο προ , εχω το cod edition xbox αλλα μολις ειδα πρωτη φορα το le του halo ερωτευτικα και σκέφτομαι να δωσω τη cod μονο και μονο για την άλλη η ερωτηση μου λοιπον ειναι σχετικα με το digital παιχνιδι της cod  θελω να κρατησω το λογαριασμο μου αλλα να μπορει να παιξει και ο υποψήφιος αγοραστηςτο παιχνιδι τι κανω ?

Δημοσ.

Πήρα την προσφορά (αύριο παραλαμβάνω) από τον κωτσοβολο μαζί με τα 2 παιχνίδια 279€ αλλά τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν μου αρέσουν και θα τα δώσω. Πείτε κανένα καλό παιχνίδι για αρχή να πάρω... Είδα το Dead Rising 3 (Apocalypse Edition)....

Μα που βρηκες κονσολα xbox one μαζι με παιχνιδια στα 279 ευρω?

Απ' οτι βλεπω εδω δεν εχει τετοιο πακετο ο κωτσοβολος.

Δημοσ.

Μα που βρηκες κονσολα xbox one μαζι με παιχνιδια στα 279 ευρω?

Απ' οτι βλεπω εδω δεν εχει τετοιο πακετο ο κωτσοβολος.

Είχε.... http://www.insomnia.gr/topic/584883-xbox-one-500%CE%AC%CF%81%CE%B9-ryse-halo-master-chief-2792%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82/?view=getnewpost

Δημοσ.

Μετά από 4 γενιές PlayStation πέρασα στο Xbox one!

Καλώς σας βρήκα :)

Να βάλω κάρτα Gold; Δίνουν δωρεάν παιχνίδια όπως και στο PlayStation; Αξίζουν τα παιχνίδια;

Δημοσ.

Να βάλω κάρτα Gold; Δίνουν δωρεάν παιχνίδια όπως και στο PlayStation; Αξίζουν τα παιχνίδια;

Η κάρτα Gold αξίζει. Ναι, δίνουν παιχνίδια δώρο τα οποία αξίζουν. Πχ το Σεπτέμβριο έδωσαν το Tomb Raider Definitive Edition.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ!

Είχα διαβάσει κάπου ότι το Xbox one θα έχει και τα windows; Είναι αυτά που βλέπω στην αρχική;

Πριν ξεκινήσει για πρώτη φορά όμως μου έκανε ένα update 2.08GB νομίζω, τα windows ήταν;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ!

Είχα διαβάσει κάπου ότι το Xbox one θα έχει και τα windows; Είναι αυτά που βλέπω στην αρχική;

Πριν ξεκινήσει για πρώτη φορά όμως μου έκανε ένα update 2.08GB νομίζω, τα windows ήταν;

Όχι. Αυτά ήταν μαζεμένα updates για την κονσόλα σου ώστε να πάει στο τελευταίο firmware. Έτσι έκανε και σε εμένα. Τα windows θα κυκλοφορήσουν αν δεν κάνω λάθος τον Νοέμβριο κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Τωρα δεν παει καν σε αυτο το λινκ πλεον.

Αρα δεν ισχυει αυτη η προσφορα πλεον?

Όχι δεν ισχύει πλέον. Η προσφορά ήταν στις 8 του μήνα και κράτησε μόνο λίγες ωρες διότι είχαν εξαντληθει υποθέτω.

Δημοσ.

Ναι, αξίζει.Ότι χρειαστείς από κάρτες (συνδρομή, gift cards) δες στο goldxbox.gr...

Απο τις καλύτερες τιμές και παράδοση σε δευτερόλεπτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...