Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

150 euro και δεν εχει ούτε ενσωματωμένη μπαταρια ? 

Τι να την κάνεις την ενσωματωμένη μπαταρία; Να σου τελειώσει μετά από 2-3 χρόνια και να τρέχεις να την αλλάξεις ή, ακόμα χειρότερα, να στην αλλάξουν; Επιπλέον δες τι γίνεται στην περίπτωση του PS3/4. Aν σου τελειώσει η μπαταρία καθώς παίζεις, τότε για να την επαναφορτίσεις αναγκάζεσαι να συνδέσεις ολόκληρο το χειριστήριο με καλώδιο και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην βολεύει. Αντιθέτως στο Xbox απλώς αλλάζεις μπαταρίες (δυστυχώς με το αζημίωτο) και τελειώνει η υπόθεση.

Πάντα έτσι ήταν τα χειριστήρια του Xbox (360 και One), με αποσπώμενες μπαταρίες. Οι μαμήσιες της Microsoft θεωρώ πως δεν αξίζουν τα λεφτά τους αφού τις πουλάνε μάλλον ακριβά για τις επιδόσεις τους, για να μην μιλήσω και για το φορτιστή κλπ. Ειδικά στην περίπτωση του 360 το κόστος ήταν δυσανάλογα μεγάλο. Αν επιπλέον θέλεις δύο μπαταρίες (μία να παίζει και μία να φορτίζει), τότε άστε να πάνε. Οι δε κινέζικες του ebay είναι συνήθως χαμένη υπόθεση, αφού σχεδόν πάντα έχουν πολύ μικρότερη χωρητικότητα από την ονομαστική και ζήτημα να βγάλουν κανα χρόνο. Όσες φορές πήρα, το μετάνιωσα.

Η καλύτερη λύση είναι κάμποσες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Eneloop, ιδανικά οι Eneloop Pro της Panasonic. Μαζί με έξυπνο φορτιστή. σαν αυτόν εδώ. Ακριβές μεν αλλά θα βγάλουν τα λεφτά τους αφού αντέχουν χιλιάδες επαναφορτίσεις και έχουν συνολική διάρκειας ζωής αρκετών χρόνων (σίγουρα θα προλάβουν και το... επόμενο Xbox)..

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 5
Δημοσ.

Πηρα μεσω preview τα windows 10 πολυ smooth τα πραγματα ειδικα εκει που δειχνει τα achievements εχει πολυ smooth πλεον

Δημοσ.

Τι να την κάνεις την ενσωματωμένη μπαταρία; Να σου τελειώσει μετά από 2-3 χρόνια και να τρέχεις να την αλλάξεις ή, ακόμα χειρότερα, να στην αλλάξουν; Επιπλέον δες τι γίνεται στην περίπτωση του PS3/4. Aν σου τελειώσει η μπαταρία καθώς παίζεις, τότε για να την επαναφορτίσεις αναγκάζεσαι να συνδέσεις ολόκληρο το χειριστήριο με καλώδιο και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην βολεύει. Αντιθέτως στο Xbox απλώς αλλάζεις μπαταρίες (δυστυχώς με το αζημίωτο) και τελειώνει η υπόθεση.

Πάντα έτσι ήταν τα χειριστήρια του Xbox (360 και One), με αποσπώμενες μπαταρίες. Οι μαμήσιες της Microsoft θεωρώ πως δεν αξίζουν τα λεφτά τους αφού τις πουλάνε μάλλον ακριβά για τις επιδόσεις τους, για να μην μιλήσω και για το φορτιστή κλπ. Ειδικά στην περίπτωση του 360 το κόστος ήταν δυσανάλογα μεγάλο. Αν επιπλέον θέλεις δύο μπαταρίες (μία να παίζει και μία να φορτίζει), τότε άστε να πάνε. Οι δε κινέζικες του ebay είναι συνήθως χαμένη υπόθεση, αφού σχεδόν πάντα έχουν πολύ μικρότερη χωρητικότητα από την ονομαστική και ζήτημα να βγάλουν κανα χρόνο. Όσες φορές πήρα, το μετάνιωσα.

Η καλύτερη λύση είναι κάμποσες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Eneloop, ιδανικά οι Eneloop Pro της Panasonic. Μαζί με έξυπνο φορτιστή. σαν αυτόν εδώ. Ακριβές μεν αλλά θα βγάλουν τα λεφτά τους αφού αντέχουν χιλιάδες επαναφορτίσεις και έχουν συνολική διάρκειας ζωής αρκετών χρόνων (σίγουρα θα προλάβουν και το... επόμενο Xbox)..

Eneloop χρησιμοποιώ  :-D .Αλλα 150 μπικικινια και να μην έχει charge pack ρε γμτω ειναι 3 κανονικα χειριστηρια

Δημοσ.

Παίδες μόλις το είδα. Ο Κωτσόβολος πουλάει το αρχικό Xbox One 500GB + Halo: Masterchief Collection + Ryse: Son of Rome στα 279,20 ευρώ. Γράφει ότι είναι τελευταία κομμάτια. Βρε μπας και το τσιμπήσω έτσι. Πόσο άσχημο να είναι το αρχικό controller;

Δημοσ.

Μωρε το Controller τα σπαει. Εγω κυριολεκτικα θα το χτυπαγα αλλα απλα δεν εχω αλλο χωρο και για αλλη κονσολα,ασε που δεν ειναι και ιδιαιτερα οικονομικο να αγοραζεις για 3 κονσολες παιχνιδια :P

Δημοσ.

Αλλιώς ήθελα να το θέσω, άσχημο δεν είναι το χειριστήριο, απλώς το συγκρίνω με την νεότερη έκδοσή του, αυτή με το Jack 3,5. Έχω ακούσει πολλά και για τα bumpers. Εγώ θα πάρω Xbox One το 1TB με τα 3 παιχνίδια μέσα (Gears, Rare Replay και Ori) το λεγόμενο Holiday Bundle στα 400 ευρώ. Βγαίνει όμως 27 Νοέμβρη στο Ελλάντα.

Δημοσ.

Αλλιώς ήθελα να το θέσω, άσχημο δεν είναι το χειριστήριο, απλώς το συγκρίνω με την νεότερη έκδοσή του, αυτή με το Jack 3,5. Έχω ακούσει πολλά και για τα bumpers. Εγώ θα πάρω Xbox One το 1TB με τα 3 παιχνίδια μέσα (Gears, Rare Replay και Ori) το λεγόμενο Holiday Bundle στα 400 ευρώ. Βγαίνει όμως 27 Νοέμβρη στο Ελλάντα.

400ευρω vs 279 και με το Halo που ειναι must,ονως ακριβοτερα θα σου βγει το παραπανω bundle. Με 120ευρω διαφορα αγοραζεις ανετα τα 3 παραπανω παιχνιδια που αναφερεις και σου μενουν και χρηματα για 2ρο controller ξερω γω.

Δημοσ.

Που τα βλέπετε αυτά βρε παιδιά; 349 έχει το Xbox One με τα 500GB και όχι με το 1TB που το κοστολογούν 449 ευρώ. Άμα το bundle που θέλω εγώ έχει 400 ευρώ δηλαδή 1TB σκληρό + 3 games αξίας περίπου 87 ευρώ αξίζει το κόπο. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσω και adapter για το χειριστήριο. Ότι να ναι τιμές.

Η προσφορά με τα 279 έληξε γιατί τα ξεσήκωσαν όλα. Δεν λέω ήταν αξιόλογη αλλά το Masterchief Collection το έχω και ο σκληρός είναι 500GB, όχι 1TB. Ουσιαστικά αυτό που κερδίζεις με το bundle είναι το 30% της αξίας των extra 500GB του πακέτου.

Πολύ γέλασα πάντως. Να βλέπεις 1TB Bundle στα 400 γιούρια και δίπλα σκέτο το One 1TB στα 450.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...