Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αμέσως εσύ, να πειραχτείς :P

Εγώ αυτό που εννοώ είναι ότι άμα δεν σε ενδιαφέρει η χρωματιστή κονσόλα/χειριστήριο μπορείς να πάρεις την LE του Halo 5 + την MCC X1 κονσόλα πληρώνοντας 30 ευρώ λιγότερα και έχει τα προηγούμενα 4 Halo να παίζεις μέχρι να βγει το 5 + μπορείς να παίξεις day 1 το 5(είναι physical η retail LE) + 3 μήνες gold συνδρομή

Για 30 ευρώ πιο κάτω είναι no brainer imo, για αυτό ρώτησα άμα έχει το Elite Controller γιατί μου φαίνονται πολλά τα 500 για το περιεχόμενο. Και άμα δεν σε ενδιαφέρει ούτε η limited του Η5 στα 100 μπορείς να σώσεις μέχρι και 70 ευρώ (http://www.skroutz.gr/s/6561030/Halo-5-Guardians-XBOX-ONE.html) και παίρνεις πακέτο με περισσότερα παιχνίδια + 3 μήνες gold.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που εννοώ είναι ότι άμα δεν σε ενδιαφέρει η χρωματιστή κονσόλα/χειριστήριο μπορείς να πάρεις την LE του Halo 5 + την MCC X1 κονσόλα πληρώνοντας 30 ευρώ λιγότερα και έχει τα προηγούμενα 4 Halo να παίζεις μέχρι να βγει το 5 + μπορείς να παίξεις day 1 το 5(είναι physical η retail LE) + 3 μήνες gold συνδρομή

Για 30 ευρώ πιο κάτω είναι no brainer imo, για αυτό ρώτησα άμα έχει το Elite Controller γιατί μου φαίνονται πολλά τα 500 για το περιεχόμενο. Και άμα δεν σε ενδιαφέρει ούτε η limited του Η5 στα 100 μπορείς να σώσεις μέχρι και 70 ευρώ (http://www.skroutz.gr/s/6561030/Halo-5-Guardians-XBOX-ONE.html) και παίρνεις πακέτο με περισσότερα παιχνίδια + 3 μήνες gold.

Πες τα αγαπητε :)

Ελεος δηλαδη τι 500ευρω για κονσολα+παιχνιδι(ειτε αυτο ειναι Xbox ειτε Ps4 βεβαια).

Δημοσ.

Ξέρουν ότι πουλάει το Halo, οπότε χτυπάνε τις τιμές... το ίδιο γίνεται και με το MGSV PS4 bundle.

429 έχει... Ps4 και παιχνιδι ξεχωριστα έχουν 450+

Καλο pricepoint για την collectors του Halo 5 X1 θα ήταν όπως του Forza 6 στα 449, που ακόμα και εκεί δεν είναι τέλεια αλλα σίγουρα το συζητάς. 500 είναι αρκετά πιο πάνω από όσο περίμενα εγώ προσωπικά.

Δημοσ.

429 έχει... Ps4 και παιχνιδι ξεχωριστα έχουν 450+

Καλο pricepoint για την collectors του Halo 5 X1 θα ήταν όπως του Forza 6 στα 449, που ακόμα και εκεί δεν είναι τέλεια αλλα σίγουρα το συζητάς. 500 είναι αρκετά πιο πάνω από όσο περίμενα εγώ προσωπικά.

Για δες scalping που παίζει:

https://www.skroutz.gr/s/6974588/Sony-Playstation-4-PS4-Limited-Edition-500GB-Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain.html

Μόνο ένας το έχει 429 και αυτός άγνωστο για πόσο ακόμα... προφανώς πουλάει καλά στην Ελλάδα της κρίσης.

Δημοσ.

Ε φαντάσου... μπορεί το 500άρι να γίνει 600άρι αν έχει ζήτηση.

Για μένα η μεγαλύτερη κλεψιά είναι που βάζουν digital αντί για δισκάκι.

Δημοσ.

Δεν πειράχτηκα καθόλου, απλά επειδή ξέρω ότι είσαι της υπομονής και δεν έχεις πρόβλημα να περιμένεις πχ και την επόμενη χρονιά για να παίξεις ένα παιχνίδι υπέθεσα ότι δεν είναι και τόσο κακό να περιμένει κάποιος μια μέρα για να παίξει το Halo :)

Όσον αφορά τα υπόλοιπα είναι εντελώς λάθος να συγκρίνουμε limited editions με βασικές και να λέμε ποιο είναι το καλύτερο deal. Σε αυτές τις περιπτώσεις εννοείται ότι πληρώνεις και το αισθητικό κομμάτι, τον περιορισμένο αριθμό κομματιών + τα παρελκόμενα που παίρνεις μαζί με την κονσόλα κτλ. Και άντε για τους άλλους δεν ξέρω, αλλά από εσένα σπαρταν δεν το περίμενα. Σκέψου πως έκανες πριν λίγο καιρό για μια φιγούρα του bloodborne. Έτσι λοιπόν το ίδιο αίσθημα βγάζει αυτή η limited halo edition του one σε κάποιον φαν της σειράς. Έτσι λοιπόν καλό είναι να μην μπαίνουμε σε τέτοιες άτοπες συγκρίσεις γιατί δεν έχουν κανένα νόημα.

Όπως και να χει, λίγες ημέρες έμειναν για την παιχνιδάρα και την περιμένω πως και πως :)

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είχα σκάσει 150 για το helmet του master chief για το Halo 3 οποτε ξέρω, απλά ακόμη και για εμενα είναι λίγο τσουχτερή η τιμή και άμα έπαιρνα X1 τώρα θα έπαιρνα το πακέτο που σου είπα πιο πάνω. Αλλα εντάξει, απόψεις και καλο είναι να υπάρχουν επιλογές.

Δημοσ.

Αν δεν είχα πάρει πέρυσι τo XBOX ONE Call of Duty AW Limited, θα χτύπαγα άνετα την HALO αν και δεν είμαι τρελός fan της σειράς.Μακράν οι πιο όμορφες.Έχω το XBOX 360 Halo 4 Limited και είναι πραγματικό κόσμημα...

Πολύ καλό επίσης Bundle που δυστυχώς δεν το βλέπω στο MS Store Ιρλανδίας...
http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/consoles/1TB-Holiday-Bundle

Αλλά και το παρακάτω που θα υπάρχει μόνο στα Walmart από Νοέμβριο...

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/consoles/special-edition-gears-of-war-bundle

Δημοσ.

Πω βρε παιδιά έχω φάει κόλλημα με αυτό το σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητας.

Θέλω να πάρω Xbox One κυρίως για να παίξω το Halo 5 κι έχω ήδη το Masterchief Collection. Το scroutz.gr δείχνει την σκέτη έκδοση 500GB της κονσόλας με το αρχικό χειριστήριο στα 309 ευρώ κι είμαι ανάμεσα σε αυτή και την άλλη με το Gears που το δίνουν στα 369 με το νεότερο Jack 3,5 slot χειριστήριο. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα εκείνη την Halo 5 console edition αλλά θεωρώ πολλά τα 500 ευρώ για κονσόλα με ψηφιακό αντίτυπο ( ώρες ώρες γυφτιές) και τα εξτρά καλούδια όπως τα rec (ψηφιακά χαρτάκια ΠΑΝΙΝΙ) :-D  και τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν.

Το θέμα με τον σκληρό δίσκο δεν είναι πρόβλημα διότι έχω εξωτερικό και τον βάζω όταν χρειαστεί. Το πρόβλημά μου είναι ότι το αρχικό χειριστήριο δεν έχει Jack 3,5 υποδοχή ώστε να βάλω τα Turtle Beach X12 ακουστικά που έχω από το Xbox 360 και πρέπει να πάρω adapter. Το πακέτο με το Forza είναι ενδιαφέρον αλλά το Forza δεν με συγκινεί και θα γούσταρα την Halo 5 edition να έχει 450 και 500 γιούρια. 

Μιλάμε ΓΙΑ Προτεραιότητες. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...