Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ελπίζω και σε θαύματα...Αν βρεθεί κάποιος καλώς. Στα Seven έχουν μόνο ps4 το οποίο και έχω νοικιάσει πολλές φορές. 

Tα Seven είναι μαγαζάκια της SONY, τι να λέμε.Στην πόλη μου, έχουν 3 παιχνίδια για XBOX ONE (Fifa 15, Destiny, Forza 5: Racing Game of the Year Edition) και σχεδόν όλα που κυκλοφορούν για το PS4.Tελευταία φορά τους έκραξα και τους είπα ότι δεν θα με ξαναδούν...

Δημοσ.

Tα Seven είναι μαγαζάκια της SONY, τι να λέμε.Στην πόλη μου, έχουν 3 παιχνίδια για XBOX ONE (Fifa 15, Destiny, Forza 5: Racing Game of the Year Edition) και σχεδόν όλα που κυκλοφορούν για το PS4.Tελευταία φορά τους έκραξα και τους είπα ότι δεν θα με ξαναδούν...

Ρε φίλε αυτοί φταίνε; Λες να μην ξέρουν ότι αν φέρουν τα ίδια παιχνίδια για κάθε κονσόλα αυτά του ps4 θα είναι μονίμως νοικιασμένα και αυτά του xbox θα πιάνουν αράχνες; παίζει βέβαια και σε ποια περιοχή μένεις. Αν βλέπουν περισσότερη κίνηση σε μια περιοχή στέλνουν εκεί περισσότερα αντίτυπα. Τώρα γιατί δεν έχουν έστω 2-3 xbox one για ενοικίαση, δεν ξέρω. Έχουν ένα σωρό ps4...Στα τρίκαλα έχουν νομίζω 8 ps4 στον πάνω όροφο που μπορείς να πας να παίξεις με την ώρα...

• Like 2
Δημοσ.

εχω κανει αιτηση για να μπω στο νεο preview program (ειμαι στο παλιο) αλλα εδω και 1 βδομαδα μου λεει ακομα pending

Που κανεις την αιτηση για να μπεις?(και απο που το παρακολουθεις?)

Δημοσ.

Που κανεις την αιτηση για να μπεις?(και απο που το παρακολουθεις?)

απο το app xbox preview dashboard στην κονσολα πρεπει να εισαι preview member για να το εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις με καποιο τροπο να κανεις τη κονσολα να παιξει mkv αρχεια με ελληνικους υποτιτλους ενσωματομενους ή εξωτερικους?

mkv αρχεις υποστηριζει κανονικα, χωρις υποτιτλους ομως. Δε βλεπει ουτε εξωτερικους ουτε ενδωματομενους. Αν ειναι ενσωματομενει θα πρεπει να ειναι "μαζι" με την εικονα. Οχι να τους ενεργοποιεις δηλαδη με καποια επιλογη.

Δημοσ.

νομίζω παλαιότερα κάποιος είχε αναφέρει για ένα πρόγραμμα streaming μέσω υπολογιστή που μπορούσες να δεις υπότιτλους.

Δημοσ.

Το γνωστό κόλπο με το PC να κάνει transcoding το stream και να στέλνει έτοιμη εικόνα στην κονσόλα (με ενσωματωμένους τους υπότιτλους). Κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει ο Universal Media Server (UMS) και άλλα προγράμματα του είδους. Προσωπικά έχω εγκαταλείψει το άθλημα γιατί είναι χαμένη υπόθεση. Έβαλα ένα Raspberry Pi2 με Openelec και το θέμα του streaming τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσ.

Αν δεν αναγνωριζει ουτε εσωτερικους αλλα, ουτε εξωτερικους υποτιτλους τοτε ειναι δωρον - αδωρον το οτι παιζει mkv αρχεια.

Τι να το κανεις αν δεν μπορεις να δεις υποτιτλους?

Μακαρι στο μελλον να προσθεσουν την δυνατοτητα να μπορεις να δεις και υποτιτλους στα mkv αρχεια.

Και εννοειτε αν ειναι να κανω stream οποιαδηποτε ταινια απο υπολογιστη στη κονσολα ειναι παντελως αχρηστο γιατι στην ουσια εχω ανοιχτα 2 μηχανηματα για δουλεια που μπορει να γινει μονο με ενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rainbow Six Siege Beta Access Code οποιος θελει και προλαβει στελνει πμ.

EDIT δωθηκε. :-D

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.

Ρε φίλε αυτοί φταίνε; Λες να μην ξέρουν ότι αν φέρουν τα ίδια παιχνίδια για κάθε κονσόλα αυτά του ps4 θα είναι μονίμως νοικιασμένα και αυτά του xbox θα πιάνουν αράχνες; παίζει βέβαια και σε ποια περιοχή μένεις. Αν βλέπουν περισσότερη κίνηση σε μια περιοχή στέλνουν εκεί περισσότερα αντίτυπα. Τώρα γιατί δεν έχουν έστω 2-3 xbox one για ενοικίαση, δεν ξέρω. Έχουν ένα σωρό ps4...Στα τρίκαλα έχουν νομίζω 8 ps4 στον πάνω όροφο που μπορείς να πας να παίξεις με την ώρα...

Ειχα κατσει και μετρησει τιτλους απο περιεργεια Hρακλειο , ps3 / 360 10+  /   1    ps4/ x1  -  8/1 . Δηλαδη στις 10 ενοικιάσεις οι 9 ειναι playstation 

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αφού δεν χαλάει ποτέ :P Πέρα από την πλάκα πάντως, νομίζω ότι έχει ένα χρόνο. Αλλά ένα γκουγκλάρισμα θα μας πείσει.

edit: ή μπορεί και όχι...

https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/warranties-and-repair/console-kinect-warranty

(β) «Παρελκόμενο» σημαίνει ένα νέο παρελκόμενο υλικού Xbox 360 ή Xbox One της Microsoft που έχει αγοραστεί από έναν εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή.

...

...

2. Διάρκεια

Με την επιφύλαξη οποιασδήποτε νόμιμης εγγύησης την οποία μπορεί να δικαιούστε δυνάμει οποιουδήποτε εφαρμοστέου για σας τοπικού δικαίου και εκτός εάν το εν λόγω δίκαιο προβλέπει μεγαλύτερη διάρκεια, η Microsoft προσφέρει την παρούσα Εγγύηση, για διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία αγοράς του Xbox One από έναν εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή και 90 ημερών για τα Παρελκόμενα που αγοράστηκαν από εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...