spartan29gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα 55 ευρω το βρίσκεις... Δεν λεω για το παιχνιδι!!!αλλα για την προσκληση που σου δινει η microsoft για να γινεις μελος της beta εκδοσης για το νεο λειτουργικο.
garrett156 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 αμα παρει φιλος one και κανει την κονσολα του home στο δικο μου προφιλ και εγω το ιδιο στην δικια μου με το δικο του θα μπορουμε να παιζουμε ο ενας του αλλου τα παιχνιδια σωστα; αν γινετε αυτο θα μπορουμε να παιζουμε και ταυτοχρονα το ιδιο παιχνιδι που ανηκει στον εναν απο τους δυο; 1
DTsuras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Λέω να παρω το Rise son of rome και halo collection για single player, αξιζει?
gkalas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 αμα παρει φιλος one και κανει την κονσολα του home στο δικο μου προφιλ και εγω το ιδιο στην δικια μου με το δικο του θα μπορουμε να παιζουμε ο ενας του αλλου τα παιχνιδια σωστα; αν γινετε αυτο θα μπορουμε να παιζουμε και ταυτοχρονα το ιδιο παιχνιδι που ανηκει στον εναν απο τους δυο; Nαι κανονικοτατα. 1
garrett156 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 στανταρ?δηλαδη αν αγορασουμε συνεταιρικα στο ενα προφιλ το halo ας πουμε θα μπορουμε ο καθενας απο το σπιτι του να παιξουμε co op? 1
gkalas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι κανονικά. Το κάθε παιχνίδι έχει 2 licences. 1
klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 στανταρ?δηλαδη αν αγορασουμε συνεταιρικα στο ενα προφιλ το halo ας πουμε θα μπορουμε ο καθενας απο το σπιτι του να παιξουμε co op? Αν δεν το λές σαν τυχαίο παράδειγμα το halo πάντως, δε συμφέρει να πάρετε μισή μισή τη digital. Physical x 2 βγαίνει στα ίδια λεφτά . Κατα τα άλλα ναι απο έχω ψάξει ισχύει. Ο ένας θα έχει σαν home το profile του άλλου και θα παίζετε με τα δικά σας προφίλ στην κονσόλα σας. 1
dimyok Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πηρα σημερα το Killer Instinct σε κουτι . Με το που το βαζω ολα κλειδωμενα και βγαζει πεσε 39.99 για να παιξεις το season campaign 1 και 60 για το 2 . O μονος χαρακτηρας που εχει ειναι ο bonus Τj Combo (trololol ?? ) Δηλαδη στο κουτι τι σκ@τ@ αγοραζεις ? Τοσο λαμογια που τα πουλανε ολα extra ; Κριμα γιατι η εκδοση για snes 20 χρονια πριν δεν σε εκλεβε ετσι . Edit μολις βρηκα τη λυση στο Amazon ! Kανεις manual install 9 characters .. .. και μετα απο μερικα restart θα τους βρει .. next gen κολπα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από dimyok
johngamer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή μέχρι τα Χριστούγεννα θέλω και γω να πάρω ένα xbox one η ps4, ψάχνω για κάποιον που να έχει την καλοσύνη να μου δανείσει το xbox one του για μια μέρα ώστε να το δοκιμάσω. Εάν μπορεί κάποιος να μου κάνει αυτήν την τεράστια χάρη, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Περιοχή Αθήνα.
garrett156 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 fanboy mode on:εν τω μεταξυ η ms βγαζει imited κονσολαρες για exclusive παιχνιδαρες και η sony βγαζει για τα multiplats http://blog.us.playstation.com/2015/09/22/call-of-duty-black-ops-iii-limited-edition-playstation-4-bundle-out-116/
Hellraiser76 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή μέχρι τα Χριστούγεννα θέλω και γω να πάρω ένα xbox one η ps4, ψάχνω για κάποιον που να έχει την καλοσύνη να μου δανείσει το xbox one του για μια μέρα ώστε να το δοκιμάσω. Εάν μπορεί κάποιος να μου κάνει αυτήν την τεράστια χάρη, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Περιοχή Αθήνα. Π Παραδοση σπιτι σου με εξοδα του κατοχου της κονσολας φανταζομαι; Τοσα gameplay video υπαρχουν στο ιντερνετ και σε μεγαλες αλυσιδες εχουν και τη κονσολα σε λειτουργια με καποιο παιχνιδι! Υ.Γ Μια μερα μονο;Βαλε καμμια εβδομαδα και εσυ ρε παιδακι μου να προλαβεις να παιξεις κανενα παιχνιδι... 2
johngamer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Παραδοση σπιτι σου με εξοδα του κατοχου της κονσολας φανταζομαι; Τοσα gameplay video υπαρχουν στο ιντερνετ και σε μεγαλες αλυσιδες εχουν και τη κονσολα σε λειτουργια με καποιο παιχνιδι! Υ.Γ Μια μερα μονο;Βαλε καμμια εβδομαδα και εσυ ρε παιδακι μου να προλαβεις να παιξεις κανενα παιχνιδι... Όπως επιθυμεί ο κάτοχος εννοείται. Έρχεται και σπίτι μου, πηγαίνω εγώ σπίτι του, όπως θέλει. Δίνω φυσικά και ένα χρηματικό ποσό και την ταυτότητα μου για εγγύηση. Με ενδιαφέρει να παίξω μερικά fps παιχνίδια που δεν βρήκα πουθενά σε demo. Και ναι μια μέρα μου φτάνει για να συνηθίσω το χειριστήριο και να κάνω τις συγκρίσεις μου με το ps4.
gRim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως επιθυμεί ο κάτοχος εννοείται. Έρχεται και σπίτι μου, πηγαίνω εγώ σπίτι του, όπως θέλει. Δίνω φυσικά και ένα χρηματικό ποσό και την ταυτότητα μου για εγγύηση. Με ενδιαφέρει να παίξω μερικά fps παιχνίδια που δεν βρήκα πουθενά σε demo. Και ναι μια μέρα μου φτάνει για να συνηθίσω το χειριστήριο και να κάνω τις συγκρίσεις μου με το ps4. Δεν είναι πιο εύκολο να πας σε ένα κατάστημα και να το δοκιμάσεις; Πιστεύεις υπάρχει περίπτωση κάποιος να στείλει την κονσόλα του σε έναν άγνωστο έτσι απλά; Το χειριστήριο του πάντως από ότι λένε είναι πολύ καλό. Τσέκαρε και σε μερικά βίντεο κλαμπ που νοικιάζουν κονσόλες. Νομίζω το seven νοικιάζει!
johngamer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ελπίζω και σε θαύματα...Αν βρεθεί κάποιος καλώς. Στα Seven έχουν μόνο ps4 το οποίο και έχω νοικιάσει πολλές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις