Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή εχω μπερδευτεί πολύ με το ζητημά αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων στην κονσόλα πως λειτουργέι. Αν αγοράσω ένα παιχνίδι τον παντρεύομαι για πάντα?

Οχι φιλε μου!!!ανετα μπορεις να το πουλησεις.

Δημοσ.

Ασχολείται κανείς με completion στο Tomb Raider που είναι free αυτό το μήνα; Ξεμπέρδεψα με τα πάντα απο single και τώρα λέω να πιάσω multi. Αλλα χωρίς boosting φαινεται βουνό. Αν είναι κάποιος dedicated και με όρεξη να κάνουμε στα μπαμ σε private όλα τα online και μετά κάψιμο μερικές ώρες για xp boost ας με κάνει add στο klainmaingr.

Δημοσ.

Γραφτηκα απο χθες στο καινουριο preview και αγορασα και το Forza 6 απο US store με gift cards που μου βγηκε γυρω στα 50 ευρω...και ας το πουλανε οι εδω Ελληνες απατεωνες 70 ευρω.

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αναβάθμιση του λογισμικου της κονσολας απλα αποσυμπιεζοντας σε ενα φλασακι αυτο το αρχειο(osudt2) και μετα να ανοιξει την κονσολα χωρις να ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ?

Αν ναι εγινε σωστα η ολη διαδικασια ή πρεπει υποχρεωτικα η κονσολα να συνδεθει στο νετ για να γινει αναβαθμηση της?

Δημοσ.

Λέω να πάρω xbox one όταν βγεί slim εκδοση ή δω καμία τούμπανι προσφορα στα Xmas.

Λέω να παρω το Rise son of rome, αξιζει?

Δημοσ.

Γραφτηκα απο χθες στο καινουριο preview και αγορασα και το Forza 6 απο US store με gift cards που μου βγηκε γυρω στα 50 ευρω...και ας το πουλανε οι εδω Ελληνες απατεωνες 70 ευρω.

Πως γραφτηκες ρε φιλε?εγω περιμενω προσκληση απο τελος αυγουστο και ακομα δεν εχω μπει.

Δημοσ.

Μου ηρθε ενα μηνυμα αν θελω να αφησω το παλιο preview και να μπω στο καινουριο και το επελεξα...δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα ετσι;

Απλα δηλωσα συμμετοχη και οπως γραφει στο μηνυμα η ενεργοποιηση θα γινει σταδιακα σε οσους εχουν δηλωσει συμμετοχη...

Δημοσ.

Μου ηρθε ενα μηνυμα αν θελω να αφησω το παλιο preview και να μπω στο καινουριο και το επελεξα...δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα ετσι;

Απλα δηλωσα συμμετοχη και οπως γραφει στο μηνυμα η ενεργοποιηση θα γινει σταδιακα σε οσους εχουν δηλωσει συμμετοχη...

σε μενα ελεγε 3 μερες το πολυ.

ενεργοποιηθηκε,πηγα να το βαλω αλλα λεει κατι χανεις αν θελησεις να γυρισεις στο μαμισιο dashboard

και εμεινα μεχρι στιγμης οπως ειναι.

Δημοσ.

σε μενα ελεγε 3 μερες το πολυ.

ενεργοποιηθηκε,πηγα να το βαλω αλλα λεει κατι χανεις αν θελησεις να γυρισεις στο μαμισιο dashboard

και εμεινα μεχρι στιγμης οπως ειναι.

Ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα γινει η αλλαγη σε ολους υποχρεωτικα οποτε τσαμπα φοβηθηκες....

Δημοσ.

παιδιά πολύ καλό το Tomb Raider : definitive edition που έδωσε free η MIcrosoft . Είχα καιρό να πορωθώ έτσι με single player εμπειρία ενός game.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που εχεις βαλει στη λιστα σου οποιοδηποτε παιχνιδι δωσουν στους gold members ακομα και αν δεν εχεις μπει για μηνες στη κονσολα και απλα πηρες τα παιχνιδια κανωντας log in στο site του xbox θα μπορεις να τα κατεβασεις οταν ανοιξεις τη κονσολα σου και συνεχισεις να εισαι xbox live gold member?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...