spartan29gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα επειδή εχω μπερδευτεί πολύ με το ζητημά αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων στην κονσόλα πως λειτουργέι. Αν αγοράσω ένα παιχνίδι τον παντρεύομαι για πάντα? Οχι φιλε μου!!!ανετα μπορεις να το πουλησεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο απο αυτα τα αρχεια πρεπει να κατεβασω για να κανω χειροκινητη αναβαθμηση της κονσολας?
klainmaingr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ασχολείται κανείς με completion στο Tomb Raider που είναι free αυτό το μήνα; Ξεμπέρδεψα με τα πάντα απο single και τώρα λέω να πιάσω multi. Αλλα χωρίς boosting φαινεται βουνό. Αν είναι κάποιος dedicated και με όρεξη να κάνουμε στα μπαμ σε private όλα τα online και μετά κάψιμο μερικές ώρες για xp boost ας με κάνει add στο klainmaingr.
Hellraiser76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γραφτηκα απο χθες στο καινουριο preview και αγορασα και το Forza 6 απο US store με gift cards που μου βγηκε γυρω στα 50 ευρω...και ας το πουλανε οι εδω Ελληνες απατεωνες 70 ευρω.
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αναβάθμιση του λογισμικου της κονσολας απλα αποσυμπιεζοντας σε ενα φλασακι αυτο το αρχειο(osudt2) και μετα να ανοιξει την κονσολα χωρις να ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ?Αν ναι εγινε σωστα η ολη διαδικασια ή πρεπει υποχρεωτικα η κονσολα να συνδεθει στο νετ για να γινει αναβαθμηση της?
DTsuras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Λέω να πάρω xbox one όταν βγεί slim εκδοση ή δω καμία τούμπανι προσφορα στα Xmas. Λέω να παρω το Rise son of rome, αξιζει?
spartan29gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γραφτηκα απο χθες στο καινουριο preview και αγορασα και το Forza 6 απο US store με gift cards που μου βγηκε γυρω στα 50 ευρω...και ας το πουλανε οι εδω Ελληνες απατεωνες 70 ευρω. Πως γραφτηκες ρε φιλε?εγω περιμενω προσκληση απο τελος αυγουστο και ακομα δεν εχω μπει.
Hellraiser76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ηρθε ενα μηνυμα αν θελω να αφησω το παλιο preview και να μπω στο καινουριο και το επελεξα...δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα ετσι; Απλα δηλωσα συμμετοχη και οπως γραφει στο μηνυμα η ενεργοποιηση θα γινει σταδιακα σε οσους εχουν δηλωσει συμμετοχη...
mikele13- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ηρθε ενα μηνυμα αν θελω να αφησω το παλιο preview και να μπω στο καινουριο και το επελεξα...δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα ετσι; Απλα δηλωσα συμμετοχη και οπως γραφει στο μηνυμα η ενεργοποιηση θα γινει σταδιακα σε οσους εχουν δηλωσει συμμετοχη... σε μενα ελεγε 3 μερες το πολυ. ενεργοποιηθηκε,πηγα να το βαλω αλλα λεει κατι χανεις αν θελησεις να γυρισεις στο μαμισιο dashboard και εμεινα μεχρι στιγμης οπως ειναι.
screaming_trees Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πως γραφτηκες ρε φιλε?εγω περιμενω προσκληση απο τελος αυγουστο και ακομα δεν εχω μπει. Καλα 55 ευρω το βρίσκεις...
Hellraiser76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 σε μενα ελεγε 3 μερες το πολυ. ενεργοποιηθηκε,πηγα να το βαλω αλλα λεει κατι χανεις αν θελησεις να γυρισεις στο μαμισιο dashboard και εμεινα μεχρι στιγμης οπως ειναι. Ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα γινει η αλλαγη σε ολους υποχρεωτικα οποτε τσαμπα φοβηθηκες....
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά πολύ καλό το Tomb Raider : definitive edition που έδωσε free η MIcrosoft . Είχα καιρό να πορωθώ έτσι με single player εμπειρία ενός game. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τη στιγμη που εχεις βαλει στη λιστα σου οποιοδηποτε παιχνιδι δωσουν στους gold members ακομα και αν δεν εχεις μπει για μηνες στη κονσολα και απλα πηρες τα παιχνιδια κανωντας log in στο site του xbox θα μπορεις να τα κατεβασεις οταν ανοιξεις τη κονσολα σου και συνεχισεις να εισαι xbox live gold member?
Προτεινόμενες αναρτήσεις