klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι όλα τα account της home console μοιράζονται το live. Αρκεί να έχεις ορίσει το account που έχει gold σαν home.In other news σήμερα βγαίνει free το Tomb raider: Definitive edition με το games with gold. Επειδή θα πάω για completion αλλα το multi είναι και νεκρό και απάλευτο, όποιος θέλει να κάνουμε κάνα boost σε private games ας κάνει add. Λογικά δε θα μας πάρει πάάάάάρα πολύ.
panosp1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, προερχόμενος απο PC gaming δεν μπορώ να συνηθίσω τον χειρισμό της καμερας από το δεξί στικ όπου χρειάζεται να κάνω γρήγορα μάχη και ελιγμούς σε 3rd person view π.χ. Assasins Creed, Witcher3 Στο MGS:GZ μου βγαίνει λίγο πιο έυκολο λόγω ότι το πας κάπως αργά/προσεκτικα. Εχω αποδεχθεί ότι την ακρίβεια του mouse δεν θα την έχω και ότι τελικά o controller ειναι θέμα συνήθειας, αλλά μήπως υπάρχει κάποιο (χάζο)παίχνιδο προς 'εκπαίδευση' ;;
raxanas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ξεχνατε οτι απο χθες μπορειτε να κατεβασετε το Tomb Raider DE οσοι εχετε gold! 4
JohnSyros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Και εδώ το Crysis 3 (360), σε περίπτωση που γίνει backwards compatible.
thomason993 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Στο public στα μεταχειρισμένα είχε πριν λίγες μέρες το Halo MCC με 10€. Αυτή τη στιγμή είναι εξαντλημένο, αλλά αν κάποιος έχει κρατήσει το link και το τσεκάρει σε καθημερινή βάση μπορεί να το πετύχει διαθέσιμο για αγορά πριν το εμφανίσει στο site του public, οπότε το παραγγέλνει πρώτος χωρίς να του το προλάβει άλλος.. Δίνω το link για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.public.gr/product/gaming/used-games/xbox-one-used/xbox-one-used-game:-halo:-the-master-chief-collection/prod6350098pp/
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, προερχόμενος απο PC gaming δεν μπορώ να συνηθίσω τον χειρισμό της καμερας από το δεξί στικ όπου χρειάζεται να κάνω γρήγορα μάχη και ελιγμούς σε 3rd person view π.χ. Assasins Creed, Witcher3 Στο MGS:GZ μου βγαίνει λίγο πιο έυκολο λόγω ότι το πας κάπως αργά/προσεκτικα. Εχω αποδεχθεί ότι την ακρίβεια του mouse δεν θα την έχω και ότι τελικά o controller ειναι θέμα συνήθειας, αλλά μήπως υπάρχει κάποιο (χάζο)παίχνιδο προς 'εκπαίδευση' ;; Υπομονή, επιμονή, εξάσκηση, προσευχή, νηστεία και τελικά θα γίνει και συνήθεια. Θέλει λίγο καιρό. Καλό το ποντίκι αλλά καλό και το χειριστήριο. Ανάλογα το παιχνίδι. Προφανώς το ποντίκι είναι must σε ένα RTS, στο Manager ή στα περισσότερα παιχνίδια πρώτου προσώπου (αν και προσωπικά είχα μάθει να παίζω ακόμα και Call of Duty με χειριστήριο). Όμως και το gamepad είναι απαραίτητο όταν το ρημάδι το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να παίζεται με... gamepad! Αρρωσταίνω όταν διαβάζω σχόλια για χειρισμό με πληκτρολόγιο σε Fifa, NBA 2k, Mortal Kombat και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το Witcher3 σίγουρα δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αφού τόσο η κίνηση του χαρακτήρα όσο και της κάμερας είναι γενικά... περίεργες. Αντιθέτως νομίζω πως σε παιχνίδια όπως τα MGS, Splinter Cell, Dragon Age και σία που οι εναλλαγές κατεύθυνσης/κάμερας δεν είναι τόσο γρήγορες, είναι πιο εύκολο να συνηθίσεις το χειριστήριο. 2
lak10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μπηκα στο νεο preview προγραμμα για τα Windows 10 περιμενω να δω σε ποιο κυμα αναβαθμισεων θα ειμαι. τωρα καθαρα ενημερωτικα ξερουμε αν εχει καποια ουσιασιτκη διαφορα ο official εξωτερικος σκληρος του one περα απο τα branded πλαστικα?
SaFiS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μπηκα στο νεο preview προγραμμα για τα Windows 10 περιμενω να δω σε ποιο κυμα αναβαθμισεων θα ειμαι. τωρα καθαρα ενημερωτικα ξερουμε αν εχει καποια ουσιασιτκη διαφορα ο official εξωτερικος σκληρος του one περα απο τα branded πλαστικα? Και μονο που τον κατασκευαζει η Seagate δεν θα τον επαιρνα.Απο εκει και περα οποιοσδηποτε USB 3.0 δισκος κανει.Δεν υπαρχει λογος να τα σκασεις μονο για το Brand και τα πλαστικα...
Hellraiser76 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδες υπαρχει κανενα αξιοπιστο και φθηνο σαιτ για αγορα digital games για τη τουβλοκονσολα μας;
anamenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναστε καλά παιδιά που προτείνατε αυτή την λύση για ανανέωση του ΕΑ Access, γιατί την πιστωτική μου δεν την δέχεται με τιποτα . http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/EA-Access-Pass-for-Xbox-One-Download-Code/productID.318419400?tduid=(ed268fa6e58b83e53fed62f013d47c48)(256380)(2459594)(je6NUbpObpQ-OdcwT1HWMO8DXevkhepvww)() FIFA16 Trial 10 ώρες κατεβαίνει. 1
tsakitsan95 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 παιχνιδαρα το tomb raider που δωσανε free , ειναι γεματο bugs ομως η ειναι η ιδεα μου?
lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Και μονο που τον κατασκευαζει η Seagate δεν θα τον επαιρνα.Απο εκει και περα οποιοσδηποτε USB 3.0 δισκος κανει.Δεν υπαρχει λογος να τα σκασεις μονο για το Brand και τα πλαστικα... εχω σκληρο απλα ενημερωτικα ρωτησα
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 παιχνιδαρα το tomb raider που δωσανε free , ειναι γεματο bugs ομως η ειναι η ιδεα μου? Κάνε ένα restart την κονσόλα πριν ξεκινήσεις. Είχα και γώ μερικά θέματα με το που το ξεκίνησα αλλα αφότου έκανα το restart όλα πάνε ρολόι. Κατα τα άλλα πήρα τον σκληρό που είχε offer στο public αυτές τις μέρες. Χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή είναι plug and play με ένα απλό αρχικό format; Μπορώ να τον χρησιμοποιώ και για μικροαποθήκευση ή πρέπει να είναι αποκλειστικά για το xbone; http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/intenso-6021561-1tb-25-usb-30-leyko/prod3941219pp/
lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε ένα restart την κονσόλα πριν ξεκινήσεις. Είχα και γώ μερικά θέματα με το που το ξεκίνησα αλλα αφότου έκανα το restart όλα πάνε ρολόι. Κατα τα άλλα πήρα τον σκληρό που είχε offer στο public αυτές τις μέρες. Χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή είναι plug and play με ένα απλό αρχικό format; Μπορώ να τον χρησιμοποιώ και για μικροαποθήκευση ή πρέπει να είναι αποκλειστικά για το xbone; http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/intenso-6021561-1tb-25-usb-30-leyko/prod3941219pp/ θα ειναι αποκλειστικα για το xbox εγω πηρα ενα WD MyPassport 2tb με ζορισε παρα πουλ στην αρχη δεν τον εβλεπε το xbox μετα ενω πατουσα να κανει φορματ δεν εκανε η λυση ηταν μεσω της διαχειρησης δισκων των windows να κανω διαμορφωση αλλα χωρις φορματ τοτε μπορεσε το xbox Να τον φορμαρει. εδω ενα βιντεο για το τι πρεπει να κανεις στο xbox 2
gandalf21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα επειδή εχω μπερδευτεί πολύ με το ζητημά αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων στην κονσόλα πως λειτουργέι. Αν αγοράσω ένα παιχνίδι τον παντρεύομαι για πάντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις