garrett156 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 θα παιξουμε co op αμα ψηνεσε.ειμαστε 2 ηδη
Ren_of_Heavens Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω ακόμα Xbox One αλλά πήρα την συλλογή του Τσίφτη-λεμονοστίφτη από Κωτσόβολο. Θα παίξει ΤΟ LASO όταν πάρω την κονσόλα και θα το κουτσουνιάρω στο leaderboards για να λέω ότι έχω μεγαλύτερο e-pennis από άλλους. 2
sokstratos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 το προβλημα με xbox με το θορυβο που κανανε σχεδον ολα τα καινουργια λυθηκε η ακομα παλι βγαινουν ετσι?
zarzonis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 το προβλημα με xbox με το θορυβο που κανανε σχεδον ολα τα καινουργια λυθηκε η ακομα παλι βγαινουν ετσι? Εγώ που το πήρα πριν 2 μήνες περίπου, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Από ό,τι έχω διαβάσει, έχει λυθεί.
HarryGrey Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 το προβλημα με xbox με το θορυβο που κανανε σχεδον ολα τα καινουργια λυθηκε η ακομα παλι βγαινουν ετσι? Μάλλον μπερδεύεις το one με το ps4
Alejandro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπερδεύεται, είχε θέμα αλλά λύθηκε με software update τον περασμένο Οκτώβριο.
SaFiS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Forza Motorsport 6, απλά ανέβηκε επίπεδο!!! Για να μην απορείτε κάποιοι, όσοι κάναμε Pre-Order την Ultimate, παίζουμε απο 10/09.Οι υπόλοιποι στις 18/09... GT: SAF1S GR όποιος θέλει κάνει add...
HarryGrey Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπερδεύεται, είχε θέμα αλλά λύθηκε με software update τον περασμένο Οκτώβριο. Το ίδιο λέμε, λύθηκε απ τον περασμένο Οκτώβριο και δεν νομίζω να εννοεί θόρυβο τον σκληρό δίσκο που ακουγόταν, γι αυτό υπέθεσα ότι μάλλον το μπερδεύει με το ps4.
vag.patrick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παλι εχω θορυβο απο το cooler του xbox....το ειχα ξανα αναφερει...αλλα ειναι επειδη προφανως το cooler ειναι φτωχο...
SaFiS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παλι εχω θορυβο απο το cooler του xbox....το ειχα ξανα αναφερει...αλλα ειναι επειδη προφανως το cooler ειναι φτωχο... Πολύ παράξενο.Το έχω συνέχεια σε Instant-On, κάθε φορά που παίζω κλείνω τουλάχιστον 3ωρο και πάλι δεν ακούγεται καθόλου.Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το γνωστό Coil Whine, που κάποιοι έλεγαν ότι ήταν ο σκληρός, το οποίο εμφανίζεται σε βαριά παιχνίδια (μέχρι στιγμής σε κάποια σημεία του Project Cars και Gears Ultimate)... Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην Limited COD AW 1TB που είναι η δικιά μου...
HarryGrey Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παλι εχω θορυβο απο το cooler του xbox....το ειχα ξανα αναφερει...αλλα ειναι επειδη προφανως το cooler ειναι φτωχο... Μάλλον είναι προβληματική η κονσόλα σου, μίλησε με ms για να στην φτιάξουν. Πολύ παράξενο.Το έχω συνέχεια σε Instant-On, κάθε φορά που παίζω κλείνω τουλάχιστον 3ωρο και πάλι δεν ακούγεται καθόλου.Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το γνωστό Coil Whine, που κάποιοι έλεγαν ότι ήταν ο σκληρός, το οποίο εμφανίζεται σε βαριά παιχνίδια (μέχρι στιγμής σε κάποια σημεία του Project Cars και Gears Ultimate)... Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην Limited COD AW 1TB που είναι η δικιά μου... Το project cars δεν το έχω αλλά στο gears δεν παρατήρησα κανέναν θόρυβο.
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το Instant on το απενεργοποίησα μέσα στις πρώτες μέρες αφού με σβηστό το Χ1 έκανε υπερβολική φασαρία το βράδυ (σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας).
SaFiS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το Instant on το απενεργοποίησα μέσα στις πρώτες μέρες αφού με σβηστό το Χ1 έκανε υπερβολική φασαρία το βράδυ (σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας). Κυριολεκτικά δεν ακούγεται τπτ απ'το δικό μου...
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως να είναι ελαφρώς ελαττωματικό (ή εγώ να ακούω πιο ψηλές συχνότητες από ότι πρέπει) άρα κάποια στιγμή θα τσιμπήσω ένα δεύτερο τροφοδοτικό από το ebay. Αν και για να πω την αλήθεια το μόνο που μου έχει λείψει είναι η ευκολία του "xbox turn on" του Kinect (που άναβε παράλληλα και τηλεόραση συν δέκτη home cinema). Η έξτρα αναμονή κατά το άναμμα δεν με πειράζει ιδιαίτερα.
vag.patrick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 οχι ρε τα cooler Που εβαλαν μεσα ειναι της φουτσας...εχει ξανα αναφερθει αυτο το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις