Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οποιος δεν εχει παρει ως τωρα το Far Cry πολυ καλη τιμη απο Media http://www.insomnia.gr/topic/581267-far-cry-4-limited-edition-xbox-one-1995-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/
gRim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως το μόνο και μεγάλο μου παράπονο απο την κονσόλα είναι η έλλειψη σε χαζοπαίχνιδα. Indies platformers κτλ. Απο ελάχιστα εώς ανύπαρκτα. Και ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να γυρίσω στο ps4. Απο την άλλη το απαράδεκτο το ps4 δεν έχει twitch app. I mean wtf.. Μπορείς και να βλέπεις twitch (παιχνίδια PS4 μόνο) και να κάνεις streaming.
klainmaingr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς και να βλέπεις twitch (παιχνίδια PS4 μόνο) και να κάνεις streaming. Η παρένθεση είναι το θέμα. Το app στο xbone με έχει καταβολέψει. Πρίν τραβούσα hdmi απο το pc ή στην καφρίλα έπαιζα απο το wii u. Τώρα κύριος με το app με τα όλα μου.
ultralisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιχνιδακι με ζομπια πιο προτεινετε καλυτερα? Dead rising η dying light? Dead Rising θα σου έλεγα εγώ 1
WolfRathmA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Η παρένθεση είναι το θέμα. Το app στο xbone με έχει καταβολέψει. Πρίν τραβούσα hdmi απο το pc ή στην καφρίλα έπαιζα απο το wii u. Τώρα κύριος με το app με τα όλα μου. Αν ψαχνεις hard core καταστασεις, Dying Light. Για πιο "comedy" κατασταση Dead Rising 3.
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/581386-bethesda-the-evil-within-limited-edition-xbox-one-1990-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/Μετατο Far Cry και το Evil Within Limited Edition στα 19.90
klainmaingr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/581386-bethesda-the-evil-within-limited-edition-xbox-one-1990-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/Μετατο Far Cry και το Evil Within Limited Edition στα 19.90 To far cry είναι out of stock εδώ και 1-2 μέρες. Το evil within έχει πάνω απο μήνα που είναι τόσο. Είναι η "standard" τιμή του πλέον. Όπως είπα και στο halo topic το master chief collection είναι και πάλι τώρα στα 19 στον κώτσο για όσο κρατήσει. 1
kostiger Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το ειχα παρει χαμπαρι για το Μαστερ Τσηφ. Εφυγε παραγγελια. Ευχαριστω!
Starback Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης χτύπησα το Halo και δεν το είχα πάρει είδηση! Ευχαριστώ και εγώ!
zarzonis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, έχω μια ερώτηση για τα save των παιχνιδιών. Επειδή ο ελεύθερος χώρος είναι ίσα ίσα για να κάνω εγκατάσταση ένα ακόμη παιχνίδι, σκέφτομαι να διαγράψω μερικά που έχω τερματίσει. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τί γίνεται με τα save των παιχνιδιών; Αν πατήσω uninstall στο παιχνίδι, σβήνονται κι αυτά;
HarryGrey Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, έχω μια ερώτηση για τα save των παιχνιδιών. Επειδή ο ελεύθερος χώρος είναι ίσα ίσα για να κάνω εγκατάσταση ένα ακόμη παιχνίδι, σκέφτομαι να διαγράψω μερικά που έχω τερματίσει. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τί γίνεται με τα save των παιχνιδιών; Αν πατήσω uninstall στο παιχνίδι, σβήνονται κι αυτά; Όχι διαγράφονται μόνο τα παιχνίδια. Αν θες να διαγράψεις και τα saves υπάρχει ξεχωριστή επιλογή.
zarzonis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι διαγράφονται μόνο τα παιχνίδια. Αν θες να διαγράψεις και τα saves υπάρχει ξεχωριστή επιλογή. Όχι, τα saves τα θέλω. Οπότε προχωράω κανονικά με το uninstall. Μετά άμα ξανακάνω εγκατάσταση το παιχνίδι, επαναφέρονται μόνα τους ή θέλει ειδική διαδικασία;
HarryGrey Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, τα saves τα θέλω. Οπότε προχωράω κανονικά με το uninstall. Μετά άμα ξανακάνω εγκατάσταση το παιχνίδι, επαναφέρονται μόνα τους ή θέλει ειδική διαδικασία; Υπάρχουν μέσα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
garrett156 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ανεβηκε το castle crashers στο marketplace και οποιος το ειχε αγορασει στο 360 το παιρνει free...προσωπικα οταν μπηκα μου ελεγε 14,99 αλλα αμα κανεις back και ξαναμπεις στην σελιδα του παιχνιδιου στο γραφει free. 1
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Remastered κιόλας. Δωράκι perfect έκατσε. Ώρα να ψάξω για δεύτερο χειριστήριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις