Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως το μόνο και μεγάλο μου παράπονο απο την κονσόλα είναι η έλλειψη σε χαζοπαίχνιδα. Indies platformers κτλ. Απο ελάχιστα εώς ανύπαρκτα. Και ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να γυρίσω στο ps4. Απο την άλλη το απαράδεκτο το ps4 δεν έχει twitch app. I mean wtf..

Μπορείς και να βλέπεις twitch (παιχνίδια PS4 μόνο) και να κάνεις streaming.

Δημοσ.

Μπορείς και να βλέπεις twitch (παιχνίδια PS4 μόνο) και να κάνεις streaming.

Η παρένθεση είναι το θέμα. Το app στο xbone με έχει καταβολέψει. Πρίν τραβούσα hdmi απο το pc ή στην καφρίλα έπαιζα απο το wii u. Τώρα κύριος με το app με τα όλα μου.

Δημοσ.

Η παρένθεση είναι το θέμα. Το app στο xbone με έχει καταβολέψει. Πρίν τραβούσα hdmi απο το pc ή στην καφρίλα έπαιζα απο το wii u. Τώρα κύριος με το app με τα όλα μου.

Αν ψαχνεις hard core καταστασεις, Dying Light. Για πιο "comedy" κατασταση Dead Rising 3.

Δημοσ.

To far cry είναι out of stock εδώ και 1-2 μέρες. Το evil within έχει πάνω απο μήνα που είναι τόσο. Είναι η "standard" τιμή του πλέον. Όπως είπα και στο halo topic το master chief collection είναι και πάλι τώρα στα 19 στον κώτσο για όσο κρατήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω μια ερώτηση για τα save των παιχνιδιών. Επειδή ο ελεύθερος χώρος είναι ίσα ίσα για να κάνω εγκατάσταση ένα ακόμη παιχνίδι, σκέφτομαι να διαγράψω μερικά που έχω τερματίσει. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τί γίνεται με τα save των παιχνιδιών; Αν πατήσω uninstall στο παιχνίδι, σβήνονται κι αυτά;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω μια ερώτηση για τα save των παιχνιδιών. Επειδή ο ελεύθερος χώρος είναι ίσα ίσα για να κάνω εγκατάσταση ένα ακόμη παιχνίδι, σκέφτομαι να διαγράψω μερικά που έχω τερματίσει. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τί γίνεται με τα save των παιχνιδιών; Αν πατήσω uninstall στο παιχνίδι, σβήνονται κι αυτά;

Όχι διαγράφονται μόνο τα παιχνίδια. Αν θες να διαγράψεις και τα saves υπάρχει ξεχωριστή επιλογή.

Δημοσ.

Όχι διαγράφονται μόνο τα παιχνίδια. Αν θες να διαγράψεις και τα saves υπάρχει ξεχωριστή επιλογή.

Όχι, τα saves τα θέλω. Οπότε προχωράω κανονικά με το uninstall. Μετά άμα ξανακάνω εγκατάσταση το παιχνίδι, επαναφέρονται μόνα τους ή θέλει ειδική διαδικασία;

Δημοσ.

Όχι, τα saves τα θέλω. Οπότε προχωράω κανονικά με το uninstall. Μετά άμα ξανακάνω εγκατάσταση το παιχνίδι, επαναφέρονται μόνα τους ή θέλει ειδική διαδικασία;

Υπάρχουν μέσα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

ανεβηκε το castle crashers στο marketplace και οποιος το ειχε αγορασει στο 360 το παιρνει free...προσωπικα οταν μπηκα μου ελεγε 14,99 αλλα αμα κανεις back και ξαναμπεις στην σελιδα του παιχνιδιου στο γραφει free.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...