Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς προπαραγγείλει κανείς το Forza 6; Το έχω κάνει και έπαιξα το ντέμο για να πάρω το Ford 2017 GT αλλά μου είπε οτι για να το πάρω πρέπει να κάνω το buy now. οΟ Έτσι κάνει σε όλους;

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλογα το game. Σε πολλα games εχεις τεσσερα δαχτυλα πανω και χρησιμοποιεις τα XYAB με τον αριστερο αντιχειρα. Αναλογα αν χειριζεσαι καμερα, τον τυπο του game κτλ. Και γω την εναλλαγη με το ενα δαχτυλο πανω δε τη παλευω.

xyab με τον αριστερο αντιχειρα;;;;;;;;;;;;;; πως;;;;;;; σε ποιο παιχνιδι;

Δημοσ.

Τώρα με την υποτιθέμενη χαλάρωση των capital controls για διαδικτυακές αγορές, έχει κανένας ιδέα αν παίζει αγορά από Hong Kong ή/και άλλα εξωτικά stores; Λέω να δοκιμάσω να τσιμπήσω το Forza6 αλλά μάλλον θα το κάνω από βδομάδα.

Ηong Kong Store δεν παιζει ακομη.Δοκιμασα να παρω το Forza 6 Ultimate (~75€) αλλα εφαγα ακυρο.Ειχα δεμενο PayPal με χρεωστικη και πριν CC επαιζε κανονικα.Στο Ελληνικο εχει ~105€.Πηρα 2 50αρες Gift Cards απο goldxbox με 84€, ειχα και ~10€ απο παλαιοτερη συναλλαγη οποτε δεν ειμαστε και πολυ χαμενοι...

Γ@μω τα CC μου μεσα...

• Like 1
Δημοσ.

Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει καποιο δωρεαν παιχνιδι περαν του world of tanks?

Warframe

Airmech arena Η κάπως έτσι

Δημοσ.

Όχι και λογικά θα αργήσει (η κάθε νέα γενιά κονσολών αυτό δείχνει εμπειρικά). Μόνο μην αρχίσουμε πάλι τα σενάρια ότι τη συμφέρει τη Microsoft/Sony να σπάσει η κονσόλα της κλπ.

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει καποιο δωρεαν παιχνιδι περαν του world of tanks?

Neverwinter, Project Spark, Killer Instinct, Happy Wars + ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Επειδή είμαι σε διακοπές αυτές τις μέρες, όταν επιστρέψω θα ρίξω μια ματιά στη κονσόλα μήπως είναι κανένα ακόμα που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Πάντως το μόνο και μεγάλο μου παράπονο απο την κονσόλα είναι η έλλειψη σε χαζοπαίχνιδα. Indies platformers κτλ. Απο ελάχιστα εώς ανύπαρκτα. Και ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να γυρίσω στο ps4. Απο την άλλη το απαράδεκτο το ps4 δεν έχει twitch app. I mean wtf..

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Η εγγύηση ισχύει κανονικά απ την στιγμή που αγοράζεις την κονσόλα. 

http://www.skroutz.gr/s/6730344/Microsoft-Xbox-One-500GB-The-Witcher-3-Wild-Hunt.html

απλα ειχα διαβασει πως αν το δηλωσεις,ισχυει για 2 ετη και για εμας τους ελληνες..

σε ευχαριστω φιλε για τα δωρεαν παιχνιδια που μου προτεινες στο πιο πανω μηνυμα..

Δημοσ.

Last of Us στο Playstation :P

Για μένα δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι της προκοπής με ζόμπι (αν και παραδέχομαι ότι δεν είμαι φαν του είδους).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...