iziamos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κανείς προπαραγγείλει κανείς το Forza 6; Το έχω κάνει και έπαιξα το ντέμο για να πάρω το Ford 2017 GT αλλά μου είπε οτι για να το πάρω πρέπει να κάνω το buy now. οΟ Έτσι κάνει σε όλους;
d_gkal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αναλογα το game. Σε πολλα games εχεις τεσσερα δαχτυλα πανω και χρησιμοποιεις τα XYAB με τον αριστερο αντιχειρα. Αναλογα αν χειριζεσαι καμερα, τον τυπο του game κτλ. Και γω την εναλλαγη με το ενα δαχτυλο πανω δε τη παλευω. xyab με τον αριστερο αντιχειρα;;;;;;;;;;;;;; πως;;;;;;; σε ποιο παιχνιδι;
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 xyab με τον αριστερο αντιχειρα;;;;;;;;;;;;;; πως;;;;;;; σε ποιο παιχνιδι; δεξί ofc. my bad 1
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα με την υποτιθέμενη χαλάρωση των capital controls για διαδικτυακές αγορές, έχει κανένας ιδέα αν παίζει αγορά από Hong Kong ή/και άλλα εξωτικά stores; Λέω να δοκιμάσω να τσιμπήσω το Forza6 αλλά μάλλον θα το κάνω από βδομάδα. Ηong Kong Store δεν παιζει ακομη.Δοκιμασα να παρω το Forza 6 Ultimate (~75€) αλλα εφαγα ακυρο.Ειχα δεμενο PayPal με χρεωστικη και πριν CC επαιζε κανονικα.Στο Ελληνικο εχει ~105€.Πηρα 2 50αρες Gift Cards απο goldxbox με 84€, ειχα και ~10€ απο παλαιοτερη συναλλαγη οποτε δεν ειμαστε και πολυ χαμενοι... Γ@μω τα CC μου μεσα... 1
Aims Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει καποιο δωρεαν παιχνιδι περαν του world of tanks? 1
panosp1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει καποιο δωρεαν παιχνιδι περαν του world of tanks?WarframeAirmech arena Η κάπως έτσι
gandalf21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες έχει βγέι κανα hack για xbox ή όχι ακόμη?
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι και λογικά θα αργήσει (η κάθε νέα γενιά κονσολών αυτό δείχνει εμπειρικά). Μόνο μην αρχίσουμε πάλι τα σενάρια ότι τη συμφέρει τη Microsoft/Sony να σπάσει η κονσόλα της κλπ.
HarryGrey Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει καποιο δωρεαν παιχνιδι περαν του world of tanks? Neverwinter, Project Spark, Killer Instinct, Happy Wars + ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Επειδή είμαι σε διακοπές αυτές τις μέρες, όταν επιστρέψω θα ρίξω μια ματιά στη κονσόλα μήπως είναι κανένα ακόμα που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.
klainmaingr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως το μόνο και μεγάλο μου παράπονο απο την κονσόλα είναι η έλλειψη σε χαζοπαίχνιδα. Indies platformers κτλ. Απο ελάχιστα εώς ανύπαρκτα. Και ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να γυρίσω στο ps4. Απο την άλλη το απαράδεκτο το ps4 δεν έχει twitch app. I mean wtf..
Aims Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Η εγγύηση ισχύει κανονικά απ την στιγμή που αγοράζεις την κονσόλα. http://www.skroutz.gr/s/6730344/Microsoft-Xbox-One-500GB-The-Witcher-3-Wild-Hunt.html απλα ειχα διαβασει πως αν το δηλωσεις,ισχυει για 2 ετη και για εμας τους ελληνες.. σε ευχαριστω φιλε για τα δωρεαν παιχνιδια που μου προτεινες στο πιο πανω μηνυμα..
tsakitsan95 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παιχνιδακι με ζομπια πιο προτεινετε καλυτερα? Dead rising η dying light?
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Last of Us στο Playstation Για μένα δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι της προκοπής με ζόμπι (αν και παραδέχομαι ότι δεν είμαι φαν του είδους). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις