garrett156 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ηχαρα το forza.επιτέλους 6 τίτλους αργότερα ακουσαμε τουρμπινα να φουσκωνει.. 1
klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια είναι η φάση που ακόμα και τα Physical θέλουνε 30-40gb installation. Την παλεύουνε; Έφτασα ήδη 97% το καταραμένο το storage. Μ'αρέσει που σκεφτόμουν να βάλω και ssd τρομάρα μου.. Any tips; Και να ήτανε nocd να πάει και να ρθει.. Btw 19.9 το far cry 4 στο mmarkt (τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο). Fun fact. Δε δέχονται paypal ή ελληνικές κάρτες...
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ηχαρα το forza.επιτέλους 6 τίτλους αργότερα ακουσαμε τουρμπινα να φουσκωνει.. Επιτέλους θα πιάσει τόπο το home cinema. Μόλις βαρεθώ το F1 2015 στο PC, το τσιμπάω με συνοπτικές διαδικασίες το Forza. 1
lak10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποια είναι η φάση που ακόμα και τα Physical θέλουνε 30-40gb installation. Την παλεύουνε; Έφτασα ήδη 97% το καταραμένο το storage. Μ'αρέσει που σκεφτόμουν να βάλω και ssd τρομάρα μου.. Any tips; Και να ήτανε nocd να πάει και να ρθει.. Btw 19.9 το far cry 4 στο mmarkt (τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο). Fun fact. Δε δέχονται paypal ή ελληνικές κάρτες... εγω εβαλα εναν σκληρο 2tb και ηρεμησα κοστιζει γυρω στο 100ρικο αλλα τα δινεις μια φορα και τελος τα 500gb δεν φθανει ουτε το 1tb κατα την γνωμη μου Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2015 από lak10 2
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γι' αυτο ακριβως το λογο το αντιπαλο στρατοπεδο(Ps4) σου δινει την δυνατοτητα και πληρες backup σε εξωτερικο δισκο να κανεις και να αλλαξεις τον εσωτερικο δισκο με οποιονδηποτε θελεις. Κατι που δυστυχως το xbox one δεν κανει σε κανενα απο τα δυο. Μπορει το ps4 να μην εχει τις online υπηρεσιες του xbox one αλλα σε αυτα τα δυο θεματα το μαμαει κανονικα το xbox one. και μην μου πει κανεις οτι στο xbox one μπορεις να κανεις backup των saves κ.τ.λ. στο cloud γιατι αν εγω δεν εχω καθολου προσβαση στο ιντερνετ τι κανω?
lak10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μποριες να μεταφερεις τα save στον εξωτερικο σκληρο
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Διαβασε σε παρακαλω πολυ λιγο καλυτερα τι ακριβως γραφω ποιο πανω. Δεν ειπα οτι θελω να μεταφερω αλλα οτι θελω να κανω backup ή να αντιγραψω κατι που δεν μπορεις να κανεις στο xbox one.
fakiris31 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά... Ποιο χρήσιμο μου φενεταιφενεται να έκανα install σε εξωτερικό σκληρό. Και να μη σε φτάνουν τα 2 tb πχ έχει 2 εξωτερικούς και κρατάει όλα τα games. Αλλά γούστα είναι. Εμένα με χαλάει που το ps4 δεν έχει τέτοια δυνατότητα
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα με την υποτιθέμενη χαλάρωση των capital controls για διαδικτυακές αγορές, έχει κανένας ιδέα αν παίζει αγορά από Hong Kong ή/και άλλα εξωτικά stores; Λέω να δοκιμάσω να τσιμπήσω το Forza6 αλλά μάλλον θα το κάνω από βδομάδα.
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα με την υποτιθέμενη χαλάρωση των capital controls για διαδικτυακές αγορές, έχει κανένας ιδέα αν παίζει αγορά από Hong Kong ή/και άλλα εξωτικά stores; Λέω να δοκιμάσω να τσιμπήσω το Forza6 αλλά μάλλον θα το κάνω από βδομάδα. Πραγματικά είναι πως θα σου κάτσει. Υπάρχει φυσικά το workaround με το Paypal αλλα έχει μια μικρή χρέωση παραπάνω. Εγώ έκανα παραγγελία απο zavvi ας πουμε ενώ το mediamarkt.GR δεν δέχεται ελληνική κάρτα... Ο καθένας είναι ότι νάναι. Απο play asia σκέφτεσαι;
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά από το ελληνικό mediamarkt δεν έχω καταφέρει να ψωνίσω online με πιστωτική ούτε ΠΡΟ capital controls. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς ποιο πρόβλημα έχουν οι τύποι... Δεν μιλάω για play-asia αλλά απευθείας από το επίσημο Hong Kong store του Xbox, μέσα από την ίδια την κονσόλα.
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά από το ελληνικό mediamarkt δεν έχω καταφέρει να ψωνίσω online με πιστωτική ούτε ΠΡΟ capital controls. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς ποιο πρόβλημα έχουν οι τύποι... Δεν μιλάω για play-asia αλλά απευθείας από το επίσημο Hong Kong store του Xbox, μέσα από την ίδια την κονσόλα. Εγω κάνω συναλλαγές κτλ στο us store στη κονσόλα. Φαντάζομαι θα είσαι οκ. Και η ms δεν πρέπει να χει γενικά περιορισμούς γιατί πήρα Free το CoD Blops beta απο το ιαπωνικό χωρίς θέμα. Απλά άλλαξα γλώσσα στο site. edit: Μπα. Δοκίμασα με hong kong και βραζιλία τώρα αλλα πάντα στο last step με γυρνάει στο us store. Ίσως εκείνο έγινε λόγω permalink. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2015 από klainmaingr
nzeppos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 OK, ευχαριστώ, θα δοκιμάσω κι εγώ από Δευτέρα. Η κονσόλα είναι έτοιμη για αγορά από ΗΚ (αφού από εκεί παίρνω πάντα) οπότε θεωρητικά το μόνο που χρειάζεται για τον έλεγχο είναι 2 κλικ. Αν δουλέψει, δούλεψε. Πάντως δεν έχει ελέγξει αν η τιμή του Forza6 είναι όντως συμφέρουσα εκεί ή αν υπάρχουν και καλύτερες προσφορές.
panosp1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μία (εργονομική ερώτηση σχετικά με τον controller, η εναλλαγή μεταξύ bumper και trigger (πατάς RT και θές να πατήσεις RB) υποτίθεται ότι γίνεται με το ίδιο δάχτυλο (τον δείκτη); Γιατί βρίσκω ιδιαίτερα δύσκολο να πάω από το RT στο RB γρήγορα; Θέμα συνήθειας είναι;; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2015 από panosp1
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αναλογα το game. Σε πολλα games εχεις τεσσερα δαχτυλα πανω και χρησιμοποιεις τα XYAB με τον αριστερο αντιχειρα. Αναλογα αν χειριζεσαι καμερα, τον τυπο του game κτλ. Και γω την εναλλαγη με το ενα δαχτυλο πανω δε τη παλευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις