Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα, φρέσκος κάτοχος ενός One μαζί με το Kinect από ένα καταπληκτικό παιδί εδώ μέσα. Και μια ενημέρωση η οποία υποθέτω δεν θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους gamers εδώ μέσα, αλλά το είχα εγώ απορία, το pass-through λειτουργεί κανονικά με αποκωδικοποιητή NOVA και τον χειρίζεσαι και με το Kinect και με το Smartglass. Διάβασμα τώρα στο forum για τις υπόλοιπες απορίες. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

• Like 5
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύο ερωτήσεις ρε παιδιά σαν στραβάδι που είμαι. Αν κατάλαβα καλά ελληνική πιστωτική και δη ηλεκτρονική δεν παίζει να δεχθεί σωστά ή επειδή είναι άδεια προς το παρόν η δική μου δεν την δέχετε ούτε για τον δωρεάν πρώτο μήνα του Live? Και δεύτερον συνδρομή Live αγοράζουμε από το goldxbox.gr, για κανένα παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή έχουμε πουθενά για καλύτερες τιμές κατά τα πρότυπα του Steam?

Update:

Τελικά όταν τα γύρισα όλα σε αμερικάνικο λογαριασμό, μέχρι και τα εκλογικά δικαιώματα, με κάποιο τρόπο πέρασε η κάρτα και πήρα τον πρώτο δωρεάν μήνα...!

Επεξ/σία από Starback
Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα, φρέσκος κάτοχος ενός One μαζί με το Kinect από ένα καταπληκτικό παιδί εδώ μέσα. Και μια ενημέρωση η οποία υποθέτω δεν θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους gamers εδώ μέσα, αλλά το είχα εγώ απορία, το pass-through λειτουργεί κανονικά με αποκωδικοποιητή NOVA και τον χειρίζεσαι και με το Kinect και με το Smartglass. Διάβασμα τώρα στο forum για τις υπόλοιπες απορίες. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

Καλορίζικο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι θέλουν ea access μπορούν να αγοράσουν από δω:

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/EA-Access-Pass-for-Xbox-One-Download-Code/productID.318419400?tduid=(ed268fa6e58b83e53fed62f013d47c48)(256380)(2459594)(je6NUbpObpQ-OdcwT1HWMO8DXevkhepvww)()

update:

Απ ότι βλέπω πρέπει να γίνεται κανονικά η αγορά πλέον και απ το ελληνικό xbox.com καθώς κάνω όλα τα βήματα και μου εμφανίζει μέχρι και το τελευταίο για επιβεβαίωση αγοράς. Ωστόσο επειδή θα ανανεώσω την συνδρομή σε κανένα μήνα και όχι τώρα, αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας ενημερώσει ώστε να το ξέρουν και οι υπόλοιποι.

Επεξ/σία από HarryGrey
  • Like 1
Δημοσ.

Λόγω capital controls, η ms δίνει ενα μήνα δωρεάν επέκταση gold συνδρομών για όσους ενεργοποίησαν την συνδρομή τους πριν την 1η Ιουλίου του 15.

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις ρε παιδιά σαν στραβάδι που είμαι. Αν κατάλαβα καλά ελληνική πιστωτική και δη ηλεκτρονική δεν παίζει να δεχθεί σωστά ή επειδή είναι άδεια προς το παρόν η δική μου δεν την δέχετε ούτε για τον δωρεάν πρώτο μήνα του Live? Και δεύτερον συνδρομή Live αγοράζουμε από το goldxbox.gr, για κανένα παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή έχουμε πουθενά για καλύτερες τιμές κατά τα πρότυπα του Steam?

Update:

Τελικά όταν τα γύρισα όλα σε αμερικάνικο λογαριασμό, μέχρι και τα εκλογικά δικαιώματα, με κάποιο τρόπο πέρασε η κάρτα και πήρα τον πρώτο δωρεάν μήνα...!

Και γω γυρισμένο σε US το έχω το Location. Η κάρτα είναι μια χαρά και έχω πάρει ea access απευθείας απο το xbox.com

Πολυ ενδιαφέρον αυτό με το passthrough και τη nova παρόλο που δεν με αφορά η tv. Άραγε να γίνεται με κάποια πατέντα να κάνουμε manage content απο pc;

Κατα τα άλλα εσύ μάλλον πρόλαβες το kinect που χαλβάδιαζα απο τον Αντώνη :P Καλωσήλθες και add Klainmaingr για να αρχίσει να μεγαλώνει ο κύκλος.

Δημοσ.

Και γω γυρισμένο σε US το έχω το Location. Η κάρτα είναι μια χαρά και έχω πάρει ea access απευθείας απο το xbox.com

Πολυ ενδιαφέρον αυτό με το passthrough και τη nova παρόλο που δεν με αφορά η tv. Άραγε να γίνεται με κάποια πατέντα να κάνουμε manage content απο pc;

Κατα τα άλλα εσύ μάλλον πρόλαβες το kinect που χαλβάδιαζα απο τον Αντώνη :P Καλωσήλθες και add Klainmaingr για να αρχίσει να μεγαλώνει ο κύκλος.

Ένοχος! Εγώ το έκανα! Καλώς σας βρήκα, τώρα μένει όταν πληρωθούμε την Δευτέρα (και αν πληρωθούμε) να πάρουμε και κανένα παιχνιδάκι γιατί προς το παρόν το χαίρομαι σαν media center κατά βάση!

Δημοσ.

φιλαρακια,μπορει να μου πει καποιος που κανω register την κονσολα στο site της ms, για να εχω 2 ετη εγγυηση?

update:το βρηκα..Link.png Site: εδω ειναι 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αύριο θα αγοράσω το Xbox One. Υπάρχει κάποια διαφορά στα μοντέλα ή στα bundle; Να αποφύγω κάτι δηλαδή; Αν γνωρίζει κάποιος καμιά καλή προσφορά μου λέει. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

φιλαρακια,μπορει να μου πει καποιος που κανω register την κονσολα στο site της ms, για να εχω 2 ετη εγγυηση?

update:το βρηκα..Link.png Site: εδω ειναι 

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Η εγγύηση ισχύει κανονικά απ την στιγμή που αγοράζεις την κονσόλα. 

Καλησπέρα. Αύριο θα αγοράσω το Xbox One. Υπάρχει κάποια διαφορά στα μοντέλα ή στα bundle; Να αποφύγω κάτι δηλαδή; Αν γνωρίζει κάποιος καμιά καλή προσφορά μου λέει. Ευχαριστώ. 

http://www.skroutz.gr/s/6730344/Microsoft-Xbox-One-500GB-The-Witcher-3-Wild-Hunt.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...