Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσω του combatibility mode τι εννοεις? με ψησατε να τα αρχισω :P

Η microsoft τον Ιούνιο ανακοίνωσε ότι από το Νοέμβριο θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One. Επομένως αγοράζοντας το Gears of War που βγήκε τώρα για το One, κάπου στο Νοέμβριο θα προστεθούν και τα υπόλοιπα Gears of War στο λογαριασμό σου και θα μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα παίξεις κανονικά.

Δημοσ.

παιδια βοηθεια παιδευομαι απο το πρωι να εγκαταστησω το εξωτερικο σκληρο στο xbox wd mypassport 2tb τον αναγνωριζει αλλα δεν μου εχει επιλογη για να το φορμαρω ωστε να βαζω εκει τα games εκανα οτι διαβασα στα forum της MS η μονη φορα που εβγαλε την επιλογη για φορματ ηταν τον ειχα φορμαρισμενο σε FAT32 εκανα ολη την διαδικασια απλα στο  τελος δεν κανει τιποτα δεν το φορμαρει

Δημοσ.

@lak10,  δοκίμασε άλλο USB port  Η'/ και κάνε power cycle και ξανά άλλο USB (τύχαια κάτι δίαβαζα και το είδα που το προτείνανε)

Ερώτηση σχετικά με xbox live, ενεργοποίησα το 14-day trial που είχε μέσα το κουτί. Φαίνεται πουθενά η ημερομήνία λήξης του trial : Γιατι όπου και να κοιτάξω στο προφίλ μου στο account.xbox.com δεν βλέπω κάτι σχετικό και ούτε στα Settings μέσα στην κονσόλα.

Δεν το βλέπω εγώ Η' δεν το γράφει (επειδή είναι το trial) ?

Δημοσ.

@lak10,  δοκίμασε άλλο USB port  Η'/ και κάνε power cycle και ξανά άλλο USB (τύχαια κάτι δίαβαζα και το είδα που το προτείνανε)

Ερώτηση σχετικά με xbox live, ενεργοποίησα το 14-day trial που είχε μέσα το κουτί. Φαίνεται πουθενά η ημερομήνία λήξης του trial : Γιατι όπου και να κοιτάξω στο προφίλ μου στο account.xbox.com δεν βλέπω κάτι σχετικό και ούτε στα Settings μέσα στην κονσόλα.

Δεν το βλέπω εγώ Η' δεν το γράφει (επειδή είναι το trial) ?

τελικα δουλεψε κατα τυχη δοκημασα με αλλο καλωδιο σε αλλη θυρα τελικα πριν δουλεψει του εκανα διαγραφη του partition  αλλα επελεξα Να μην γίνει διαμόρφωση αυτού του διαμερίσματος (Do not format this partition)  συνδεσα σε αλλη θυρα με αλλο κλαωδιο και δουλεψε. Το θεμα ειναι οτι το ολο συστημα ειναι προβληματικο θελει βελτιωση επρεπε να γινεται πολυ πιο ευκολα εγω εφαγα ενα πρωινο

Δημοσ.

Είναι USB 3.0 o δίσκος ή USB 2.0??
Εγώ που είχα συνδέσει έναν USB 3.0 για δοκιμή δεν είχα κανένα θέμα πάντως.Έγινε διαμόρφωση και τον είδε κατευθείαν...

Δημοσ.

νομιζω οτι μονο usb 3.0 λεει η ms οτι μπορουμε να βαλουμε δεν ειμαι σιγουρος ομως

Αγορασα τα ακουστικα τελικα τα official δειχνουν πολυ καλη κατασκευη με εξαιρεση το καλωδιο που τα συνδεεις στο controller το οποιο αφ ενως ειναι πολυ μικρο και αμα θες να τα συνδεσεις σε PC θα θελουν προεκταση και αφ εταιρου ειναι πολυ λεπτο και μου προκαλει καποιο αγχος σχετικα με την αντοχη του.

Δημοσ.

νομιζω οτι μονο usb 3.0 λεει η ms οτι μπορουμε να βαλουμε δεν ειμαι σιγουρος ομως

Αγορασα τα ακουστικα τελικα τα official δειχνουν πολυ καλη κατασκευη με εξαιρεση το καλωδιο που τα συνδεεις στο controller το οποιο αφ ενως ειναι πολυ μικρο και αμα θες να τα συνδεσεις σε PC θα θελουν προεκταση και αφ εταιρου ειναι πολυ λεπτο και μου προκαλει καποιο αγχος σχετικα με την αντοχη του.

Και εγώ τον ίδιο προβληματισμό είχα, όμως  τα  έχω από Δεκέμβριο  και έχουν αποδεχτεί  τελικά σκυλιά

Ειχα ξεχασει ποσο απιστευτο παιχνιδι ειναι το Gears of War.

Ξυπναει αναμνήσεις από το 2006....

Δημοσ.

Πηγα να παρω προεκταση για τα ms ακουστικα ωστε να τα συνδεω στο pc και μου ειπαν οτι προεκταση για αυτα δεν υπαρχει επειδη εχει 3 λαστιχακια στο jack ενω στα κανονικα χωρις μικροφωνο εχει δυο.Μου το ειπαν σε μαγαζι που πουλανε τετοιες ***.Ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Εγώ έχω αλλάξει 5 φορές (χωρίς υπερβολη) τα εν λόγω ακουστικά.Ξαφνικά δεν έπαιζαν.

Πάντως να ξερετε ότι τα περισσοτερα handsfree (για τα Parties) παιζουν μια χαρά και δεν χρειάζεται να φορατε τις γκουμουτσες στο κεφάλι. :-D

Ειδικότερα αν τα handsfree είναι σχετικά ποιοτικά εχετε και πολύ καλό ήχο και καλό μικρόφωνο και είναι και ψειρες χωρίς να κουραζουν τα αυτιά.

Με ενα κοστος γύρω στα 10 15 ευρώ κανετε μια χαρα τη δουλεια σας.

Δημοσ.

και εκει που λες τι ωραια και καλη που ειναι η ms τωρα τελευταια τσουπ σου κανει κατι νερα τυπου περασε credit card αν θες να κατεβασεις το ΔΩΡΕΑΝ demo του forza 6 και σε ξενερωνει..ελεος!

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=0CXqEHMgiFg

------------------------------------------------------------------------------------------------

Link.png Site: Gears of War Ultimate Edition Tops UK Charts - News

Here's the complete top 10 list:

1. Gears of War Ultimate Edition
2. Until Dawn
3. Disney Infinity 3.0
4. Madden NFL 16
5. LEGO Jurassic World
6. Grand Theft Auto V
7. Dishonored: Definitive Edition
8. Minecraft: PlayStation Edition
9. Batman: Arkham Knight
10. Minecraft: Xbox Edition

Μπράβο στο Gears, τα άτομα κάνανε εξαιρετική δουλειά σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αν και δεν κοιτάω τα νούμερα, πραγματικά τις χαίρομαι αυτές τις πρωτιές, όταν ο κόσμος εκτιμάει και δεν ξεχνάει τα καλά παιχνίδια.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...