zarzonis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 μεσω του combatibility mode τι εννοεις? με ψησατε να τα αρχισω Η microsoft τον Ιούνιο ανακοίνωσε ότι από το Νοέμβριο θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One. Επομένως αγοράζοντας το Gears of War που βγήκε τώρα για το One, κάπου στο Νοέμβριο θα προστεθούν και τα υπόλοιπα Gears of War στο λογαριασμό σου και θα μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα παίξεις κανονικά.
lak10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 παιδια βοηθεια παιδευομαι απο το πρωι να εγκαταστησω το εξωτερικο σκληρο στο xbox wd mypassport 2tb τον αναγνωριζει αλλα δεν μου εχει επιλογη για να το φορμαρω ωστε να βαζω εκει τα games εκανα οτι διαβασα στα forum της MS η μονη φορα που εβγαλε την επιλογη για φορματ ηταν τον ειχα φορμαρισμενο σε FAT32 εκανα ολη την διαδικασια απλα στο τελος δεν κανει τιποτα δεν το φορμαρει
panosp1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 @lak10, δοκίμασε άλλο USB port Η'/ και κάνε power cycle και ξανά άλλο USB (τύχαια κάτι δίαβαζα και το είδα που το προτείνανε) Ερώτηση σχετικά με xbox live, ενεργοποίησα το 14-day trial που είχε μέσα το κουτί. Φαίνεται πουθενά η ημερομήνία λήξης του trial : Γιατι όπου και να κοιτάξω στο προφίλ μου στο account.xbox.com δεν βλέπω κάτι σχετικό και ούτε στα Settings μέσα στην κονσόλα. Δεν το βλέπω εγώ Η' δεν το γράφει (επειδή είναι το trial) ?
lak10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 @lak10, δοκίμασε άλλο USB port Η'/ και κάνε power cycle και ξανά άλλο USB (τύχαια κάτι δίαβαζα και το είδα που το προτείνανε) Ερώτηση σχετικά με xbox live, ενεργοποίησα το 14-day trial που είχε μέσα το κουτί. Φαίνεται πουθενά η ημερομήνία λήξης του trial : Γιατι όπου και να κοιτάξω στο προφίλ μου στο account.xbox.com δεν βλέπω κάτι σχετικό και ούτε στα Settings μέσα στην κονσόλα. Δεν το βλέπω εγώ Η' δεν το γράφει (επειδή είναι το trial) ? τελικα δουλεψε κατα τυχη δοκημασα με αλλο καλωδιο σε αλλη θυρα τελικα πριν δουλεψει του εκανα διαγραφη του partition αλλα επελεξα Να μην γίνει διαμόρφωση αυτού του διαμερίσματος (Do not format this partition) συνδεσα σε αλλη θυρα με αλλο κλαωδιο και δουλεψε. Το θεμα ειναι οτι το ολο συστημα ειναι προβληματικο θελει βελτιωση επρεπε να γινεται πολυ πιο ευκολα εγω εφαγα ενα πρωινο
SaFiS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Είναι USB 3.0 o δίσκος ή USB 2.0??Εγώ που είχα συνδέσει έναν USB 3.0 για δοκιμή δεν είχα κανένα θέμα πάντως.Έγινε διαμόρφωση και τον είδε κατευθείαν...
garrett156 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 νομιζω οτι μονο usb 3.0 λεει η ms οτι μπορουμε να βαλουμε δεν ειμαι σιγουρος ομως Αγορασα τα ακουστικα τελικα τα official δειχνουν πολυ καλη κατασκευη με εξαιρεση το καλωδιο που τα συνδεεις στο controller το οποιο αφ ενως ειναι πολυ μικρο και αμα θες να τα συνδεσεις σε PC θα θελουν προεκταση και αφ εταιρου ειναι πολυ λεπτο και μου προκαλει καποιο αγχος σχετικα με την αντοχη του.
gkalas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα ξεχασει ποσο απιστευτο παιχνιδι ειναι το Gears of War. 2
zmaskos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 νομιζω οτι μονο usb 3.0 λεει η ms οτι μπορουμε να βαλουμε δεν ειμαι σιγουρος ομως Αγορασα τα ακουστικα τελικα τα official δειχνουν πολυ καλη κατασκευη με εξαιρεση το καλωδιο που τα συνδεεις στο controller το οποιο αφ ενως ειναι πολυ μικρο και αμα θες να τα συνδεσεις σε PC θα θελουν προεκταση και αφ εταιρου ειναι πολυ λεπτο και μου προκαλει καποιο αγχος σχετικα με την αντοχη του. Και εγώ τον ίδιο προβληματισμό είχα, όμως τα έχω από Δεκέμβριο και έχουν αποδεχτεί τελικά σκυλιά Ειχα ξεχασει ποσο απιστευτο παιχνιδι ειναι το Gears of War. Ξυπναει αναμνήσεις από το 2006....
gkalas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πηγα να παρω προεκταση για τα ms ακουστικα ωστε να τα συνδεω στο pc και μου ειπαν οτι προεκταση για αυτα δεν υπαρχει επειδη εχει 3 λαστιχακια στο jack ενω στα κανονικα χωρις μικροφωνο εχει δυο.Μου το ειπαν σε μαγαζι που πουλανε τετοιες ***.Ισχυει κατι τετοιο?
etf13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω αλλάξει 5 φορές (χωρίς υπερβολη) τα εν λόγω ακουστικά.Ξαφνικά δεν έπαιζαν. Πάντως να ξερετε ότι τα περισσοτερα handsfree (για τα Parties) παιζουν μια χαρά και δεν χρειάζεται να φορατε τις γκουμουτσες στο κεφάλι. Ειδικότερα αν τα handsfree είναι σχετικά ποιοτικά εχετε και πολύ καλό ήχο και καλό μικρόφωνο και είναι και ψειρες χωρίς να κουραζουν τα αυτιά. Με ενα κοστος γύρω στα 10 15 ευρώ κανετε μια χαρα τη δουλεια σας.
metallica 13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 και εκει που λες τι ωραια και καλη που ειναι η ms τωρα τελευταια τσουπ σου κανει κατι νερα τυπου περασε credit card αν θες να κατεβασεις το ΔΩΡΕΑΝ demo του forza 6 και σε ξενερωνει..ελεος!
HarryGrey Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0CXqEHMgiFg ------------------------------------------------------------------------------------------------ Site: Gears of War Ultimate Edition Tops UK Charts - News Here's the complete top 10 list: 1. Gears of War Ultimate Edition2. Until Dawn3. Disney Infinity 3.04. Madden NFL 165. LEGO Jurassic World6. Grand Theft Auto V7. Dishonored: Definitive Edition8. Minecraft: PlayStation Edition9. Batman: Arkham Knight10. Minecraft: Xbox Edition Μπράβο στο Gears, τα άτομα κάνανε εξαιρετική δουλειά σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αν και δεν κοιτάω τα νούμερα, πραγματικά τις χαίρομαι αυτές τις πρωτιές, όταν ο κόσμος εκτιμάει και δεν ξεχνάει τα καλά παιχνίδια. 2
nzeppos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ξυπναει αναμνήσεις από το 2006.... Δε λες τίποτα, ανατριχίλα... vs. https://www.youtube.com/watch?v=rwbYhvlrQbc Από τα trailer που δεν ξεχνιούνται με τίποτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις