zarzonis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Θυμάσαι σε ποιό μενού είναι γιατί δεν θυμαμαι κάτι τετοιο; Θα το κοιτάξω ξανά όταν γυρίσω... http://www.7tutorials.com/how-set-your-xbox-one-automatically-sign-your-account 1
manosj Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια.πριν λιγες μερεσ πουλησα ενα σταθερο υπολογιστη π ειχα με σκοπο να παρω ενα λαπτοπ γυρω στα 350 ευρω.η χρηση που το ηθελα το λαπτοπ ηταν καθαρα με σειρα προτεραιοτητας (skype, youtube, surfarisma).εδω ειναι π μου ηρθε η ιδεα αντι για λαπτοπ να παρω ενα xbox one.θα ηθελα να ρωτησω σε τι ποστοστο ικανοποιει το xbox τα παραπανω.ξερω οτι θελει κινεκτ για skype.επισης θελω να ρωτησω τι παιζει με το media player που εχει και γενικοτερα τι μπορω να κανω εκτοσ απο παιχνιδι.(παιζω παιχνιδια εννοειται, δεν σκεφτομαι να το παρω μονο για τις αλλες δυνατοτητες του)
klainmaingr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Skype και yt τα κάνεις άνετα και πολύ καλά. Τώρα για surfάρισμα αν χώσεις ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και την παλεύεις με τον internet explorer κάτι θα μπορούσες να κάνεις αλλα προσωπικά θα το απέφευγα. Δεν ξέρω πόσο θα διορθωθεί αυτό με το win10 update.
garrett156 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 παιδες επειδη τα ζαχαρωνω καιρο τα ακουστικα της ms ειναι στα 55 σε αρκετα μαγαζια με online αγορα και πιστευω οτι η τιμη τωρα ειναι η καλυτερη δυνατη οποιος γουσταρει ας σπευσει https://www.skroutz.gr/s/4724443/Microsoft-Xbox-One-Stereo-Headset.html?from=catspan
gkalas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Garret τα εχω και ειμαι ευχαριστημενος.Δεν εχω και εμπειρια με ακουστικα αλλα απο τον ηχο της τηλεορασης ειναι μακραν καλυτερα. 2
anamenos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εγώ παιδιά έχω το Turtle Beach Ear Force Stealth 500X DTS 7.1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , αλλά ξεφεύγει λίγο στο θέμα τιμής. http://www.amazon.co.uk/Turtle-Beach-Stealth-Wireless-Headphone/dp/B00KSQACMM/ref=cm_cd_al_qh_dp_t
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οταν κανει αναβάθμιση του μοχλου τι ακριβως κανει αναβάθμιση? Και σε ενημερωνει οταν υπαρχει αναβάθμιση του μοχλου ωστε να συνδεσεις με καλωδιο το μοχλο και να τον κανει αναβάθμιση?
garrett156 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Απο όσο ξέρω την πρώτη φορά που σύνδεεις τα ακουστικά κάνει ένα update μονο
tsakitsan95 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 δεν εχω ασχοληθει με gear of wars ποτε μεχρι τωρα. αξιζει πιστευετε να παρω το καινουριο που βγηκε η δε θα νιωσω τιποτα? να παιξω και τα προηγουμενα? το ιδιο ισχυει και για τη σειρα halo
zarzonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 δεν εχω ασχοληθει με gear of wars ποτε μεχρι τωρα. αξιζει πιστευετε να παρω το καινουριο που βγηκε η δε θα νιωσω τιποτα? να παιξω και τα προηγουμενα? το ιδιο ισχυει και για τη σειρα halo Για τη σειρά Halo αξίζει πραγματικά. Τερμάτισα το 1 και σχεδόν και το 2 και μέχρι τώρα τα έχω ευχαριστηθεί αρκετά. Για το Gears of War, αυτό που βγήκε τώρα είναι το 1 με καλύτερα γραφικά για το Xbox One. Μαζί όμως ανακοινώθηκε ότι θα πάρεις και το 2 και 3 μέσω του Compatibility Mode. Οπότε με την τιμή ενός παιχνιδιού, ουσιαστικά παίρνεις 3. Γενικότερα είναι πολύ καλά παιχνιδάκια. Είχα παίξει το 1 στον υπολογιστή και το είχα ευχαριστηθεί. Αρκεί βέβαια να σου αρέσουν τα 3rd person shooter.
SaFiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Halo κ Gears of War κατα την γνωμη μου ειναι τα must παιχνιδια του XBOX.Μονο το Gears of War: Judgment ηταν απογοητευση μιας και ηταν αρπαχτη...
anamenos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Από ότι φαίνεται τα πράγματα πάνε πλέον πολύ καλύτερα στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ όσον αφορά την ανάλυση των παιχνιδιών. https://translate.google.com.br/translate?sl=es&tl=en&js=y&prev=_t&hl=pt-BR&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsoloxboxone.com%2Fdesmontando-el-mito-de-los-900p-en-xbox-one%2F&edit-text=&act=url 2
tsakitsan95 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Για τη σειρά Halo αξίζει πραγματικά. Τερμάτισα το 1 και σχεδόν και το 2 και μέχρι τώρα τα έχω ευχαριστηθεί αρκετά. Για το Gears of War, αυτό που βγήκε τώρα είναι το 1 με καλύτερα γραφικά για το Xbox One. Μαζί όμως ανακοινώθηκε ότι θα πάρεις και το 2 και 3 μέσω του Compatibility Mode. Οπότε με την τιμή ενός παιχνιδιού, ουσιαστικά παίρνεις 3. Γενικότερα είναι πολύ καλά παιχνιδάκια. Είχα παίξει το 1 στον υπολογιστή και το είχα ευχαριστηθεί. Αρκεί βέβαια να σου αρέσουν τα 3rd person shooter. μεσω του combatibility mode τι εννοεις? με ψησατε να τα αρχισω
spartan29gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια μια απορια!!υπαρχει πουθενα η δυνατοτητα στα παιχνιδια που δινει καθε μηνα δωρεαν στο xbox live η microsoft,να τα προσθετουμε στην library μας(οπως στο ps4)και να τα κατεβαζουμε οπωτε γουσταρουμε εμεις?
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε αυτο: Βαλε να τα κατεβασεις και μετα απλα σβηστα πριν κατεβουν ολοκληρα. Με αυτο τον τροπο νομιζω το παιχνιδι μενει στο library των παιχνιδιων που εχεις κατεβασει και το κατεβαζεις οποτε θελεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις