lak10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 στο public 24,90 το dead rising 3 Apocalypse Edition για Xbox one εγω το τιμησα
dreaming123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A4%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-XBL-Games-with-Gold-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/32584.html Πολύ καλό το Tomb Raider!!! 1
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τι ωραίο χαζοπαίχνιδο το Max: Curse of brotherhood. Απο τα καλύτερα 1€ που έδωσα τελευταία Έχει κάποιο νόημα να κάνεις τα "challenges" που έχει πέρα απο τα achievements; Το έβγαλα 100% και έκανα και 2/3 challenges (που για κάποιο λόγο έχουν και 120days δίπλα απο αυτά,) αλλα το 3ο βαριέμαι άπειρα να το προσπαθήσω (να βγάλεις όλα τα level χωρίς να πεθάνεις καθόλου). Παίρνεις κάτι έξτρα σαν reward (ξερωγω κάτι για το avatar) ή είναι απλα για το γαμώτο;
forgotten Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 παιδες αγορασα απο αλλο χρηστη ενα xbox one με παιχνιδια στο σκληρο ,εβαλα τον δικο μου λογαριασμο,αυτα τα παιχνιδια θα χαθουν απο το xbox one και θα μεινω με τπτ ή θα τα εχω παντα
zarzonis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πάρε τηλ τη ms και θα στο φτιάξουν αυτοί. Μην ανησυχείς. Μίλησα όντως με την Microsoft από το chat που έχουν και μόλις έστειλα την απόδειξη από τον Κωτσόβολο, το άλλαξαν αμέσως. 1
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 παιδες αγορασα απο αλλο χρηστη ενα xbox one με παιχνιδια στο σκληρο ,εβαλα τον δικο μου λογαριασμο,αυτα τα παιχνιδια θα χαθουν απο το xbox one και θα μεινω με τπτ ή θα τα εχω παντα Απο το λίγο που το είχα ψάξει, όσο έχεις το account του άλλου σαν home account θα υπάρχουν κανονικά τα games. Αν βάλεις Home το δικό σου θα χαθούν. Αλλα δε το κόβω κ απο ρίζα ούτε το έχω δοκιμάσει ο ίδιος.
Tiphonas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 παιδες αγορασα απο αλλο χρηστη ενα xbox one με παιχνιδια στο σκληρο ,εβαλα τον δικο μου λογαριασμο,αυτα τα παιχνιδια θα χαθουν απο το xbox one και θα μεινω με τπτ ή θα τα εχω παντα θα πρέπει να έχεις και το account του παιδιου που σου έδωσε το xbox one για να μπορείς να τα παίξεις.
lak10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ψαχνω για εξωτερικο σκληρο 2tb επειδη εχω ελειψη χωρο μπορω να βαλω πανω στην κονσολα? κοιτουσα wd mypassport
SaFiS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ψαχνω για εξωτερικο σκληρο 2tb επειδη εχω ελειψη χωρο μπορω να βαλω πανω στην κονσολα? κοιτουσα wd mypassport Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, απλά να είναι USB 3.0...
panosp1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, ¨Οποιος δεν βαρίεται να απαντήσει και ξέρει ας πεί μια γνώμη 1) κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα πρέπει να κάνω sign-in (εφόσον υπάρχει ένα μόνο account); 2) υπάρχει κανα γνωστό Bug που να βγάζει μύνημα ότι έχω πληκτρολογήσει λάθος κωδικό για 3-4 προσπάθειες και μετά ξαφνικά να το δέχεται; 3) απο την στιγμή που κάνω install ένα game από το δισκάκι θα το ξαναχρειαστώ (το δισκάκι) αν σβήσω το παιχνιδι απο τον σκληρό και θέλω να το ξαναπεράσω; 4) Τα κατεβασμένα/εγκατεστημένα από το Store υποθέτω ότι ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορώ να τα ξανακατεβάσω αφού είναι συνδεδεμένα στο account μου. Ισχύει κάτι αντίστοιχο για τα εγκατεστημένα απο δισκάκι; 5) Στο Instant-On mode μπορώ να κάνω queue 2-3 παιχνίδια από το Store και να τα κατεβάσει μόνο του; (π.χ. το βράδυ)
hexenlord Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 1) Όχι αν εισαι συνδεδεμένος συνεχεια στο νετ. Αν κλεισεις ρουτερ και ετσι πιθανως να πρεπει να ξανακανεις sign in . 3) Ναι θα το ξαναχρειαστεις. Το ότι το κανεις ινσταλλ δεν σημαινει πως είναι ισοδυναμο με digital dnld 4) Oχι δεν ισχυει δες 2= τα εγκατεστημένα από δισκακι δεν είναι σαν digital 5) ναι καλλιστα μπορεις
forgotten Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 θα πρέπει να έχεις και το account του παιδιου που σου έδωσε το xbox one για να μπορείς να τα παίξεις. απο οτι το ψαξα περαιτερω δεν χρειαζεται ο αccount του αλλου αρκει αυτος που το εδωσε να μην δηλωσει νεα κονσολα ως την main toy.
panosp1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 1) Όχι αν εισαι συνδεδεμένος συνεχεια στο νετ. Αν κλεισεις ρουτερ και ετσι πιθανως να πρεπει να ξανακανεις sign in . 3) Ναι θα το ξαναχρειαστεις. Το ότι το κανεις ινσταλλ δεν σημαινει πως είναι ισοδυναμο με digital dnld 4) Oχι δεν ισχυει δες 2= τα εγκατεστημένα από δισκακι δεν είναι σαν digital 5) ναι καλλιστα μπορεις Σε ευχαριστώ! και κάτι τελευταίο, επειδή κάποιο κόλημα πρέπει να έχει φάει με το Sign-In και λεει συνέχεια ότι βαζω λάθος κωδικό, αν δεν βρώ κάποια άλλη λύση αν κάνω remove το account μου από το X1 (δεν ξέρω πώς, υποθέτω ότι καπως θα γίνεται) σβήνονται αυτόματα και τα κατεβασμένα;; Η' αυτό είναι ξεχωριστή ενέργεια ;
zarzonis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστώ! και κάτι τελευταίο, επειδή κάποιο κόλημα πρέπει να έχει φάει με το Sign-In και λεει συνέχεια ότι βαζω λάθος κωδικό, αν δεν βρώ κάποια άλλη λύση αν κάνω remove το account μου από το X1 (δεν ξέρω πώς, υποθέτω ότι καπως θα γίνεται) σβήνονται αυτόματα και τα κατεβασμένα;; Η' αυτό είναι ξεχωριστή ενέργεια ; Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που έκανα είναι να ενεργοποιήσω την αυτόματη σύνδεση και ησύχασα.
panosp1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που έκανα είναι να ενεργοποιήσω την αυτόματη σύνδεση και ησύχασα. Θυμάσαι σε ποιό μενού είναι γιατί δεν θυμαμαι κάτι τετοιο; Θα το κοιτάξω ξανά όταν γυρίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις