iziamos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας, θα ήθελα να εξακριβώσω εάν για την εγγύση xbox μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην ms ή αν πρέπει να το παω στο κατάστημα αγοράς να το στίλουν εκείνοι. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά μετά από πολύ ψάχιμο, όμως καταστήματα όπως πχ το Public δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ.
kostiger Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας, θα ήθελα να εξακριβώσω εάν για την εγγύση xbox μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην ms ή αν πρέπει να το παω στο κατάστημα αγοράς να το στίλουν εκείνοι. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά μετά από πολύ ψάχιμο, όμως καταστήματα όπως πχ το Public δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ. Η αποδειξη αγορας απο το καταστημα θα ειναι και εγγυηση παραλληλα, αλλά αν θες μπορεις να καταχωρησεις και βασει serial number στο xbox.support, την κονσολα σου και να εχεις και απευθειας καλυψη απο τη Microsoft, στην απευκταια περιπτωση που χρειαστει η επικληση της..
iziamos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οπότε μπορώ να παω με την μία ms και να μην παω στο κατάστημα, κορρέκτ; Διάβασα κάτι ιστορίες φρίκης στο ίντερνετ πριν και φτιάχτικα
kostiger Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλα UPS θα πας, αλλά μην το μελετας καλυτερα... 1
Aims Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οπότε μπορώ να παω με την μία ms και να μην παω στο κατάστημα, κορρέκτ; Διάβασα κάτι ιστορίες φρίκης στο ίντερνετ πριν και φτιάχτικα κατευθειαν ms στελνει κουριερ,στο παιρνει για Γερμανια μετα απο 1 μηνα στο φερνουν επισκευασμενο...
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς το wireless display μέσω Laptop; Δουλεύει κανονικά χωρίς πολλά πολλά; Χρειάζεται preview;Επίσης αν γυρίσω το account σε us για να αγοράσω ea access και 1-2 games θα υπάρχουν κανονικά αν ξαναγυρίσω μετά σε ευρωπαικό account ή πρέπει να παίζω σε εκείνο το region;
papeipa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θα παίζουν κανονικά, δεν παίζει κανένα ρόλο. 1
DJTaurus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μιας και δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου.... digital αγορά τίτλου από amazon.co.uk δουλεύει κανονικά ο κωδικός σε xbox με Ελληνικό profile?
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μπορεί κάποιος να ρίξει ένα preview invite στο Klainmaingr ; Απο ότι κατάλαβα το wireless display είναι μόνο εκεί. Επίσης όποιος θέλει add έτσι για να μπαινοβγαίνει κόσμος μιας και η λίστα μου απο το 360 είναι κατα 80% dead.
spartan29gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορεί κάποιος να ρίξει ένα preview invite στο Klainmaingr ; Απο ότι κατάλαβα το wireless display είναι μόνο εκεί. Επίσης όποιος θέλει add έτσι για να μπαινοβγαίνει κόσμος μιας και η λίστα μου απο το 360 είναι κατα 80% dead. Και εγω ακομα περιμενω να μπω να φανταστεις(στο preview program)πιο ειναι το id σου για να σε κανω add?
SaFiS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας, θα ήθελα να εξακριβώσω εάν για την εγγύση xbox μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην ms ή αν πρέπει να το παω στο κατάστημα αγοράς να το στίλουν εκείνοι. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά μετά από πολύ ψάχιμο, όμως καταστήματα όπως πχ το Public δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ. Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα... https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx 1
iziamos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα... https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx Ευχαριστώ εσένα και τους παραπάνω για τις απαντήσεις σας!
zarzonis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα... https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx Έκανα εγγραφή κι εγώ το δικό μου αλλά έχω πρόβλημα με την ημερομηνία που έχει. Το Xbox το αγόρασα καινούριο μέσα Ιουλίου 2015 και λογικά η εγγύηση θα έπρεπε να λήγει στα μέσα Ιουλίου 2017. Γράφει όμως ότι λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2017. Το έχω αγοράσει καινούριο από τον Κωτσόβολο. Τί μπορώ να κάνω; Ξέρει κανείς;
gkalas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πάρε τηλ τη ms και θα στο φτιάξουν αυτοί. Μην ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις