Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, θα ήθελα να εξακριβώσω εάν για την εγγύση xbox μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην ms ή αν πρέπει να το παω στο κατάστημα αγοράς να το στίλουν εκείνοι. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά μετά από πολύ ψάχιμο, όμως καταστήματα όπως πχ το Public δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σας, θα ήθελα να εξακριβώσω εάν για την εγγύση xbox μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην ms ή αν πρέπει να το παω στο κατάστημα αγοράς να το στίλουν εκείνοι. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά μετά από πολύ ψάχιμο, όμως καταστήματα όπως πχ το Public δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ.

Η αποδειξη αγορας απο το καταστημα θα ειναι και εγγυηση παραλληλα, αλλά αν θες μπορεις να καταχωρησεις και βασει serial number στο xbox.support, την κονσολα σου και να εχεις και απευθειας καλυψη απο τη Microsoft, στην απευκταια περιπτωση που χρειαστει η επικληση της..

Δημοσ.

Οπότε μπορώ να παω με την μία ms και να μην παω στο κατάστημα, κορρέκτ; Διάβασα κάτι ιστορίες φρίκης στο ίντερνετ πριν και φτιάχτικα :P

Δημοσ.

Οπότε μπορώ να παω με την μία ms και να μην παω στο κατάστημα, κορρέκτ; Διάβασα κάτι ιστορίες φρίκης στο ίντερνετ πριν και φτιάχτικα :P

κατευθειαν ms 

στελνει κουριερ,στο παιρνει για Γερμανια

μετα απο 1 μηνα στο φερνουν επισκευασμενο...

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς το wireless display μέσω Laptop; Δουλεύει κανονικά χωρίς πολλά πολλά; Χρειάζεται preview;

Επίσης αν γυρίσω το account σε us για να αγοράσω ea access και 1-2 games θα υπάρχουν κανονικά αν ξαναγυρίσω μετά σε ευρωπαικό account ή πρέπει να παίζω σε εκείνο το region;

Δημοσ.

Μιας και δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου.... digital αγορά τίτλου από amazon.co.uk δουλεύει κανονικά ο κωδικός σε xbox με Ελληνικό profile?

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ρίξει ένα preview invite στο Klainmaingr ;

Απο ότι κατάλαβα το wireless display είναι μόνο εκεί.

Επίσης όποιος θέλει add έτσι για να μπαινοβγαίνει κόσμος μιας και η λίστα μου απο το 360 είναι κατα 80% dead.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ρίξει ένα preview invite στο Klainmaingr ;

Απο ότι κατάλαβα το wireless display είναι μόνο εκεί.

Επίσης όποιος θέλει add έτσι για να μπαινοβγαίνει κόσμος μιας και η λίστα μου απο το 360 είναι κατα 80% dead.

Και εγω ακομα περιμενω να μπω να φανταστεις(στο preview program)πιο ειναι το id  σου για να σε κανω  add?

Δημοσ.

Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα...

https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx

• Like 1
Δημοσ.

Πας στο παρακάτω, κάνεις εγγραφή και δηλώνεις το σειριακό.Εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1 που λένε οι απατεώνες στα ελληνικά καταστήματα...

Ευχαριστώ εσένα και τους παραπάνω για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Έκανα εγγραφή κι εγώ το δικό μου αλλά έχω πρόβλημα με την ημερομηνία που έχει. Το Xbox το αγόρασα καινούριο μέσα Ιουλίου 2015 και λογικά η εγγύηση θα έπρεπε να λήγει στα μέσα Ιουλίου 2017. Γράφει όμως ότι λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2017. Το έχω αγοράσει καινούριο από τον Κωτσόβολο. Τί μπορώ να κάνω; Ξέρει κανείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...