Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Battlefield Hardline θα μπορούσε να μπει, όπως επίσης πιθανότατα θα δούμε τα backwards compatible του 360. Πέρα απ' αυτά, νομίζω το να δώσει κάποιος 4 ευρώ και να τερματίσει το Inquisition μέσα σε ένα μήνα (παίζοντας και κάποιο από τα άλλα πχ.) είναι εξαιρετικό vfm. Για μένα, είναι μοντέλο που θα έπρεπε να σπρωχτεί περισσότερο κι από άλλες εταιρείες και με πιο καινούρια games. Κυρίως λόγω της εξαιρετικής τιμής, αν όχι για τα παιχνίδια.

Ε του 360 τα έχουμε χιλιοπαίξει. Tbh το συγκρίνω άδικα με services τύπου ps+ και το βλέπω πολύ υποκειμενικά, παρόλο που όντως έχει ένα σχετικά καλό vfm για όποιον δεν έχει παίξει inquisition ή bf. Επίσης δεν έχω βάλει gold ακόμα και συνυπολογίζω το 30ρι για να αξιοποιηθούν τα περισσότερα game.

Anw.

Έχει δοκιμάσει κάποιος generic batteries για το xbone με περισσότερα mah; Είναι μούφα όπως και αυτές των κινητών; Σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Προτάσεις; Επίσης ψάχνω και για carrying case και μάλλον με βλέπω να καταλήγω σε θήκη απο original xbox.

http://eud.dx.com/product/2-in-1-charging-cable-1400mah-li-polymer-battery-for-xbox-one-844385093#.VdIz97Ltmko

Δημοσ.

Halo 1 και 2 τέλος. Συνεχίζω στο 3 ή παρένθεση με ODST; Υπόψιν ότι μέχρι το 3 είχα παίξει. ODST και 4 θα παιχτούν πρώτη φορά.

Δημοσ.

~Ήρθα να πετάξω μια σκέψη μου και να την κάνω~

Σύντομα(έαν ζούμε) θα πάρω το ps4, και στο μέλλον θα πάρω το xbox μονο για τα exclusives άλλα θα το πάρω μόνο όταν βγεί η slim έκδοση.

PS:Πάντως με χαλάει απιστεύτα που δίνουν τα games σε digital μορφή.

Δημοσ.

Halo 1 και 2 τέλος. Συνεχίζω στο 3 ή παρένθεση με ODST; Υπόψιν ότι μέχρι το 3 είχα παίξει. ODST και 4 θα παιχτούν πρώτη φορά.

σκευτομαι να τα ξεκινησω και γω για να συνεχισω με το 5.λενε η θα σκυλοβαρεθω?

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από τον καθένα. Τα ξεκίνησα κι εγώ αλλά τα παίζω σιγά σιγά. Γενικότερα δεν παίζω πολύ. Προς το παρόν καλά είναι αν και είμαι ακόμα στο πρώτο.

Ερώτηση προς τους γνώστες. Αγόρασα το master chief collection καινούριο πριν 1 μήνα περίπου αλλά δεν έχει το ODST. Γίνεται να το κατεβάσω κάπως;

Δημοσ.

αμα τα παιξεις σερι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε σαπισουν σε βαθμο να μην θελεις να τα βλεπεις μετα...αυτο ισχυει για ολες τις σειρες παιχνιδιων κατα τη γνωμη μου...κριμα παντως που δεν μπορει καποιος που δεν τα εχει παιξει να παιξει και το reach,ειχε πολυ δυνατο campaign.

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από τον καθένα. Τα ξεκίνησα κι εγώ αλλά τα παίζω σιγά σιγά. Γενικότερα δεν παίζω πολύ. Προς το παρόν καλά είναι αν και είμαι ακόμα στο πρώτο.

Ερώτηση προς τους γνώστες. Αγόρασα το master chief collection καινούριο πριν 1 μήνα περίπου αλλά δεν έχει το ODST. Γίνεται να το κατεβάσω κάπως;

Το κατεβάζεις κανονικά από το store με 5 ευρώ, εκτός αν το αγόραζες νωρίτερα το mcc, τότε θα το έπαιρνες δωρεάν. 

Σύντομα(έαν ζούμε) θα πάρω το ps4, και στο μέλλον θα πάρω το xbox μονο για τα exclusives άλλα θα το πάρω μόνο όταν βγεί η slim έκδοση.

Τι εννοείς ότι δίνουν τα games σε digital μορφή;

Εγώ θα σου προτείνω να παίξεις και multiplatforms στο one όπως witcher 3, ac unity, evolve, dmc remastered, resident evil revelations κα

Γνώμη μου αν είναι να πάρεις το one πάρτο τώρα γιατί το σφυροκόπημα ξεκινάει από Σεπτέμβριο κιόλας με Forza 6 και μέχρι το τέλος του 15 μέσα σε όλα τα άλλα θα πάρεις και Halo 5 και Rise of the Tomb Raider. Καλές αγορές

Ξεκίνα και βλέπεις. Πιστεύω ότι αξίζει για να δεις και το story + ότι είναι από τα λίγα games που έχουν τα πάντα gameplay, story, τεχνικό τομέα κτλ. Προσωπικά το multi του Halo είναι στανταρακι για μένα και οτιδήποτε και αν παίζω πάντα επιστρέφω για να παίξω online. Μέχρι στιγμής έχω τελειώσει το 1 και το 4 σε legendary. Τώρα παίζω το 2 και τελευταίο θα παίξω το 3. Έχω αφιερώσει συνολικά 74 ώρες στο παιχνίδι(με τις περισσότερες στο multi) και ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα, να φανταστείς είμαι στο 15%!

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν έχει έρθει το ανανεωμένο χειριστήριο με headset port στα ελληνικά καταστήματα ;

Χωρίς να είμαι βέβαιος θα σου πω όχι. (απλά το ψάχνω καμμένα πολυ αυτό το καιρό)

Δημοσ.

και εμενα με χαλαει πολυ αυτο..

αντε να κατεβαζεις τοσες ωρες το παιχνιδι που θα επρεπε να υπηρχε retail μεσα,να περιμενεις μετα να το κανεις εγκατασταση..

τραγικο!

Δημοσ.

Σημερα χτυπησα και εγω την master chief collection για το xbox one.Πιστευω οτι στην τιμη που πουλιεται αυτον τον καιρο(29.90)αξιζει και με το παραπανω η αγορα του. ;)

• Like 4
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω βρε παιδια τι εννοείτε με το οτι δινουν τα παιχνίδια σε digital μορφη; Αν έχεις το δισκακι ειναι το παιχνιδι κανονικα μέσα απλα κατεβάζει και τα updates με την πρώτη εγκατασταση, αν υπάρχουν updates βεβαια.................

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω βρε παιδια τι εννοείτε με το οτι δινουν τα παιχνίδια σε digital μορφη; Αν έχεις το δισκακι ειναι το παιχνιδι κανονικα μέσα απλα κατεβάζει και τα updates με την πρώτη εγκατασταση, αν υπάρχουν updates βεβαια.................

Αν αγορασεις ενα bundle κονσολας με παιχνιδια μεσα (ας πουμε Assasins Creed) δεν εχει μεσα το δισκακι, εχει μονο redeem codes και το κανεις εξαργυρωση στο store και το κατεβαζεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...