Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@lak10 για την αγορά της συνδρομής στο EA access χρειάστηκε να εγγραφείς με αμερικάνικα στοιχεία ή σε άφηνε με Ελληνικά?

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@lak10 για την αγορά της συνδρομής στο EA access χρειάστηκε να εγγραφείς με αμερικάνικα στοιχεία ή σε άφηνε με Ελληνικά?

Έχω βάλει αμερικανική διεύθυνση στο store του xbox δεν περνάει η κάρτα πέρασε όμως στο www.microsoftstore.com. τωρα εβαλα κατω τα οικονομικα μου και αποφασισα να παω σε 3ετην συνδρομη στο ea access ισως ειναι λιγο παρατολμο αλλα περυσι τα εβγαλε τα λεφτα του. τωρα για 3 χρονια θα υσυχασω απο συνδρομες. ηδη η sony αρχιζει αυξησεις ευτυχως την εποχη που ηταν η προσφορα με τα 30 ευρω πηρα μεχρι το 2018 ξερωντας οτι θα παρω ps4

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω, μόνο μέσω gift cards & Paypal γίνεται να έχεις λεφτά στο λογαριασμό; Όχι μέσω Paysafe;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε συ μηπως εισαι εξωτερικο η εχεις proxy ? Αλλιως το store σε στελνει στο http://www.microsoftstore.com/store/mseea/el_GR/homeπου δεν βλεπω να εχει  EA access .

γυρνα το account σου  στο xbox σε Αμερικη και μετα μπες εδω http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/EA-Access-Pass-for-Xbox-One-Download-Code/productID.318419400δοκιμασε μηπως στο εμφανισει χωρις να αλλαξεις το account. mitsos17 to gamertag μου  

Δημοσ.

Το ea access έχει κάτι το οποίο μπορούμε να "περιμένουμε". Είμαι σε φάση συνδρομής αλλα συνειδητοποιώ οτι 8/10 games θα είναι outdated απο 20 σεπτεμβρίου που βγαίνουν οι νέες σειρές και μένουν μόνο το inquisition, το rivals και το battlefield 4. Όλα παλιά και αδιάφορα. Αλλα άντε πες οκ το vfm είναι μια χαρά για τόσα games. Εφόσον δεν υπάρχει καν upcoming title της ea πέρα απο τα sports για το xbone τι μπορούμε να περιμένουμε για τους επόμενους 12 μήνες;

Την σειρά sport 16 τον Απρίλιο;

Δημοσ.

Το ea access έχει κάτι το οποίο μπορούμε να "περιμένουμε". Είμαι σε φάση συνδρομής αλλα συνειδητοποιώ οτι 8/10 games θα είναι outdated απο 20 σεπτεμβρίου που βγαίνουν οι νέες σειρές και μένουν μόνο το inquisition, το rivals και το battlefield 4. Όλα παλιά και αδιάφορα. Αλλα άντε πες οκ το vfm είναι μια χαρά για τόσα games. Εφόσον δεν υπάρχει καν upcoming title της ea πέρα απο τα sports για το xbone τι μπορούμε να περιμένουμε για τους επόμενους 12 μήνες;

Την σειρά sport 16 τον Απρίλιο;

μονο με το fifa εχεις βγαλει τα λεφτα της συνδρομης αν δεν σε ενδιαφερει το φιφα παω πασο

Δημοσ.

Η συνδρομή είναι ενιαία για τις 2 κονσόλες, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Να ρωτησω και γω κατι με την σειρα μου; Η ετησια συνδρομη στο xbox live με τα 30 ευρω που δινει το goldxbox ειναι η ιδια με αυτη που χρεωνουν στα 50 ευρω οι μεγαλες αλυσιδες (live gold) και στα 60 ευρω η ιδια η Μιcrosoft ή με τα 50 ευρω μπορουμε να κατεβαζουμε και τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα; :)

Δημοσ.

μονο με το fifa εχεις βγαλει τα λεφτα της συνδρομης αν δεν σε ενδιαφερει το φιφα παω πασο

αφου το φιφα θα ειναι επισης outdated σε κανα διμηνο...τι να το κανεις να παιζεις το 15;

Δημοσ.

αφου το φιφα θα ειναι επισης outdated σε κανα διμηνο...τι να το κανεις να παιζεις το 15;

22 Σεπτεμβρίου εχει launch η σειρά 16 και μετά το vault θα είναι πλήρως outdated.

Απο ότι καταλαβαίνω τη συνδρομή θα αξίζει πλέον να την κάνεις σε κάνα εξάμηνο όταν θα έχουν μαζευτεί μερικά ακόμα "generic" παιχνίδια (αν και η βιβλιοθήκη της ΕΑ για xbone είναι πολύ μικρή προς το παρόν) και κάπου στην άνοιξη που μπαίνουν τα sports απο τη "νέα" χρονιά.

Δημοσ.

Battlefield Hardline θα μπορούσε να μπει, όπως επίσης πιθανότατα θα δούμε τα backwards compatible του 360. Πέρα απ' αυτά, νομίζω το να δώσει κάποιος 4 ευρώ και να τερματίσει το Inquisition μέσα σε ένα μήνα (παίζοντας και κάποιο από τα άλλα πχ.) είναι εξαιρετικό vfm. Για μένα, είναι μοντέλο που θα έπρεπε να σπρωχτεί περισσότερο κι από άλλες εταιρείες και με πιο καινούρια games. Κυρίως λόγω της εξαιρετικής τιμής, αν όχι για τα παιχνίδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...