zmaskos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν βρείς κάπου! Προς το παρόν μόνο με παραγγελία περιμένω απο Public.... από goldxbox.gr. Σιγα μη τα δώσω στους κλέφτες του Public -59 ευρω η 12μηνη συνδρομή- ενώ το goldxbox.gr την έχει 30.Ακομα και στις 50αρες και 25αρες gift card ποιο φτηνό είναι το goldxbox.gr 4
igano80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 από goldxbox.gr. Σιγα μη τα δώσω στους κλέφτες του Public -59 ευρω η 12μηνη συνδρομή- ενώ το goldxbox.gr την έχει 30.Ακομα και στις 50αρες και 25αρες gift card ποιο φτηνό είναι το goldxbox.gr Ρε απίστευτε θεέ. Τι site ήταν αυτό!!! Με έσωσες τόσες μέρες έχανα το καιρό μου!!!! Και τρομερές τιμές!!!!
lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 παιδια πριν αγορασα κωδικο για συνδρομη ea access απο το www.microsoftstore.com/ περασε κανονικα η καρτα μου δεν το περιμενα αγορασα 2 χρονια συνδρομη να πω οτι παιρνεις τον κωδικο αμεσως
nzeppos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αν δεν κάνω λάθος, οι συνδρομές δεν αποκλείονται από τους περιορισμούς των capital controls. Εκτός αν η MS διατηρεί λογαριασμούς και σε ελληνικές τράπεζες και ανήκει σε άλλη περίπτωση. Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας: ... ...5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).6. Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ.) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα. ... 9. Πληρωμές ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο προς διεθνείς παρόχους υπηρεσιών, απαραίτητων για τη λειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων, όπως, ενδεικτικά, συνδρομή φιλοξενίας σε server, συνδρομή domain name, συνδρομή σε παρόχους φύλαξης αρχείων, συνδρομή σε παρόχους cloud-based υπηρεσιών λειτουργίας, όπως πλατφόρμες ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), πλατφόρμες επικοινωνίας με χρήστες, συνδρομή για συντήρηση ελάχιστης παρουσίας για λόγους διαφήμισης σε Google/ Facebook
spartan29gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παιδια μια απορια(απο την επομενη εβδομαδα θα κανω και εγω αγορα ετησιας συνδρομης απο http://www.goldxbox.gr/ αλλα στην συγκεκριμενη στηλη που εχει της συνδρομες,δεν αναφερει πουθενα αγορα xbox-one συνδρομης,παρα μονο για 360.
zmaskos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παιδια μια απορια(απο την επομενη εβδομαδα θα κανω και εγω αγορα ετησιας συνδρομης απο http://www.goldxbox.gr/ αλλα στην συγκεκριμενη στηλη που εχει της συνδρομες,δεν αναφερει πουθενα αγορα xbox-one συνδρομης,παρα μονο για 360. Η συνδρομή είναι ενιαία για τις 2 κονσόλες, δεν θα έχεις πρόβλημα. 3
klainmaingr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ας μου πει κάποιος τι παίζει με τα achievements όταν η κονσόλα είναι offline. Παίζω εδώ και καμια βδομάδα σε μέρος χωρίς internet (όχι αρκετό για να βάλω και την κονσόλα στο live anw) και προσπαθώ να πάω 100% το unity. Μόλις τερμάτισα και συνειδητοποίησα οτι δεν έχω πάρει ούτε μισό achievement εδώ και καιρό. Τα κρατάει και τα δείχνει όταν μπαίνεις online; Είναι σα να μη τα πήρες; Τι διάολο;
dimyok Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μαλλον δεν τα κραταει. Πηγα στο site να συνδεσω πιστωτικη για να κατεβασω στο 360 το δωρεαν Texture Pack για το Dragons Dogma. Δεν μπορώ να κατεβάσω free ή να αγοράσω games on demand στο 360 αν και στο Οne κατεβασε κανονικα τα Games with Gold. Τωρα βλεπω χρεωση πιστωτικης καρτας ποσο 1 ευρο απο BILL.MS.NET λουξεμβουργο μου το δεσμευει και το επιστρεφει ? Παντως στο 360 παλι δεν κατεβαζει τα free του Gold τα βγαζει με κανονικη τιμη.
HarryGrey Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ας μου πει κάποιος τι παίζει με τα achievements όταν η κονσόλα είναι offline. Παίζω εδώ και καμια βδομάδα σε μέρος χωρίς internet (όχι αρκετό για να βάλω και την κονσόλα στο live anw) και προσπαθώ να πάω 100% το unity. Μόλις τερμάτισα και συνειδητοποίησα οτι δεν έχω πάρει ούτε μισό achievement εδώ και καιρό. Τα κρατάει και τα δείχνει όταν μπαίνεις online; Είναι σα να μη τα πήρες; Τι διάολο; Τα achievements τα παίρνεις κανονικότατα όταν είσαι offline. Μάλλον θα εννοείς ότι δεν φαίνονται πχ σε μια ιστοσελίδα με το προφίλ σου που είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί πρέπει να μπεις online για να το κάνει. Επίσης μια ακόμα διαφορά είναι (τουλάχιστον έτσι ήταν στο 360 γιατί στο one είμαι συνέχεια online) όταν παίρνεις ένα achievement offline δεν γράφει από κάτω την ημερομηνία. Παντως στο 360 παλι δεν κατεβαζει τα free του Gold τα βγαζει με κανονικη τιμη. Mάλλον δεν έχεις κάνει login. Δοκίμασε να τα κατεβάσεις απ την ιστοσελίδα xbox.com αφού πρώτα κάνεις είσοδο με το προφίλ σου.
klainmaingr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Τα achievements τα παίρνεις κανονικότατα όταν είσαι offline. Μάλλον θα εννοείς ότι δεν φαίνονται πχ σε μια ιστοσελίδα με το προφίλ σου που είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί πρέπει να μπεις online για να το κάνει. Επίσης μια ακόμα διαφορά είναι (τουλάχιστον έτσι ήταν στο 360 γιατί στο one είμαι συνέχεια online) όταν παίρνεις ένα achievement offline δεν γράφει από κάτω την ημερομηνία. Δοκιμασα κ το συνδεσα με hotspot στο κινητο (RIP 200mb). Με το που συνδέθηκε άρχισε σιγαααααα σιγά να δινει κάποια αλλα το σταματησα για μη μου τελειωσει όλα τα mb. Φυσικα δεν ειχε δωσει τιποτα τοσο καιρο. Ούτε ήταν registered offline στο xbox. Μου τα εδωσε με σημερινη ημερομηνία. Μαλακιαρα μεγιστη να πρεπει να περιμένεις να μπεις online για να "παιξεις" με achievements if you ask me :/ In other new ok αρκετα playable το unity απο το τη στιγμη που συνηθιζεις το αισχος των fps
HarryGrey Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μήπως δεν έκανες login με το profile σου; Πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες. Όταν ήσουν offline δεν χτυπούσαν κανονικά τα achievements;
Storm1672 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έτσι είναι στο One. Αν είναι offline ή έχει προβλήματα σύνδεσης, δεν πετάγονται τα achievs. Τουλάχιστον κ μένα έτσι μου κάνει. Don't worry, dude. This is normal. Κρατιούνται και θα τα πάρεις όταν μπεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις