HarryGrey Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Nice. Πήρα τελικά το unity bundle και extra το dark souls 2 για να τσατιστώ λίγο. Ο φρι μήνας θελει πιστωτικη για να ενεργοποιηθεί απο οτι βλεπω. Εφοσον κάνω transfer απο 360 acc ειμαι eligible η ειναι μονο για new accounts; Επισης τι παιζει με το store; Προσπαθώ να βρω κάποιον τρόπο να κανω search ανα genre/τιμή αλλα μονο απλο ονομαστικο search και all games βρίσκω. Πολυ περιεργα τα tiles και το μενού γενικα -.- Με γεια! Δεν θυμάμαι να χρειάστηκε κάτι παραπάνω κι εγώ απλά transfer έκανα τον λογαριασμό του 360 στο one. Οι κατηγορίες του store μέσα απ το one χωρίζονται σε new releases, coming soon, top rated, new game demos, game preview και recommended for you. Αν θες να δεις ανα είδος μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.xbox.com/el-GR/games/xbox-one?xr=shellnav Τα menu δεν είναι καθόλου περίεργα και μόλις καταλάβεις πως λειτουργούνε και πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα θα σου λύσουν τα χέρια. Ω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ FRAME RATE ΣΤΟ UNITY. It Burns! Και να φανταστείς είναι η καλύτερη έκδοση στις κονσόλες Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στα free παιχνίδια warframe, neverwinter, killer instinct, project spark κτλ 1
spartan29gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 σπαρταααααααν!!!! σου κανα Invite Βαγγο μπηκα πριν απο λιγο στο one!!!αλλα δεν μου εχει ερθει κατι ακομα. Υ.Γ Spartan30gr ειναι το id μου
klainmaingr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Με γεια! Δεν θυμάμαι να χρειάστηκε κάτι παραπάνω κι εγώ απλά transfer έκανα τον λογαριασμό του 360 στο one. Οι κατηγορίες του store μέσα απ το one χωρίζονται σε new releases, coming soon, top rated, new game demos, game preview και recommended for you. Αν θες να δεις ανα είδος μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.xbox.com/el-GR/games/xbox-one?xr=shellnav Τα menu δεν είναι καθόλου περίεργα και μόλις καταλάβεις πως λειτουργούνε και πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα θα σου λύσουν τα χέρια. Και να φανταστείς είναι η καλύτερη έκδοση στις κονσόλες Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στα free παιχνίδια warframe, neverwinter, killer instinct, project spark κτλ Ευχαριστώ πολύ. Τις είδα τις χαζοκατηγορίες. Αλλα το οτι δεν έχει κατηγοριοποίηση ανα τιμή με ξεπερνά Προσπαθούσα να βρώ τα games που αναφέρεις (killer instict κτλ) όλα μαζεμένα. Αλλα δέν. Δοκίμασα να βάλω τώρα το free month κατόπιν εορτής αλλα μου δείχνει οτι θέλει κανονικά $$. Anw έχω κάτι Month codes απο το 360 οπότε μεχ, αλλα δε μπορώ να καταλάβω πως στο setup σου δινει ένα μήνα ενώ με το που το ολοκληρώσεις σου ρίχνει άκυρο Επίσης μου φαίνεται οτι έχω "χάσει" καμια 30k gamerscore αλλα ίσως είναι κάνα sync error μιας και το profile έχει περάσει απο χίλια μύρια κύματα απο flash σε rgh σε legit οπότε μάλλον κάπου τα ήπιε. Oh well.. Όπως και να'χει πολύ κρίμα για το unity. Τόσο όμορφο παιχνίδι να σου βγάζει την ψυχή και να πέφτει κάτω απο τα 25frames. Κρίμα. Υπάρχουν τίποτα sites για downloadable game codes που να αξίζουν τον κόπο; Μερικά που βρήκα έχουν σχεδόν ίδιες τιμές με physical και είναι και λίγο shady Also, έχω το acc "απο πάντα" σε UK. Πιο είναι το πιο συμφέρον region για να γυρίσω απο άποψη sales/shop; Καρτες ελληνικές δέχεται η ανοησία ή όχι ακόμα; Απορίες απορίες. Ξέρω οτι το google είναι φίλος μου αλλα είπα να το ρίξω στο gaming for once.
HarryGrey Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) klainmaigr free games που μπορεις να τα βρεις από την αναζήτηση είναι τα εξής: neverwinter, warframe, world of tanks, project spark και happy wars. Εφόσον ο λογαρισμός σου έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα όπως λες θα σου πρότεινα να κάνεις καινούριο(δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με flash, rgh κτλ) Απ το cdkeys.com μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια, αλλά καλύτερα να μην βιαστείς. Ρίξε πρώτα μια ματιά στα free παιχνίδια που σου είπα, δες κι αυτά απ τα games with gold και μετά αποφασίζεις πως θα κινηθείς. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2015 από HarryGrey 1
giannisag17 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 klainmaigr free games που μπορεις να τα βρεις από την αναζήτηση είναι τα εξής: neverwinter, warframe, world of tanks, project spark και happy wars. Εφόσον ο λογαρισμός σου έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα όπως λες θα σου πρότεινα να κάνεις καινούριο(δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με flash, rgh κτλ) Απ το cdkeys.com μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια, αλλά καλύτερα να μην βιαστείς. Ρίξε πρώτα μια ματιά στα free παιχνίδια που σου είπα, δες κι αυτά απ τα games with gold και μετά αποφασίζεις πως θα κινηθείς. Μακαρι να μπορουσαμε να αγορασουμε απο cdkeys λογω cc!!
vag.patrick Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Βαγγο μπηκα πριν απο λιγο στο one!!!αλλα δεν μου εχει ερθει κατι ακομα. Υ.Γ Spartan30gr ειναι το id μου εμενα που με ειχαν στειλει, ηθελε περιπου 2 μερες να ξερεις....ισως και λιγοτερο...αλλα το 24ωρο θα το φαει 1
iziamos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Γειά σας, θα ήθελα να αγοράσω ένα 1tb xb1. Θα μπορούσε κανέις να μου πεί που τσεκάρετε για προσφορές; Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Γειά σας, θα ήθελα να αγοράσω ένα 1tb xb1. Θα μπορούσε κανέις να μου πεί που τσεκάρετε για προσφορές; Ευχαριστώ http://www.skroutz.gr/ http://www.skroutz.gr/s/7210187/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Forza-Motorsport-6.html Αυτο μονο αξιζει αυτη την στιγμη αλλα η τιμη του ειναι απλα απαραδεκτη.
spartan29gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 εμενα που με ειχαν στειλει, ηθελε περιπου 2 μερες να ξερεις....ισως και λιγοτερο...αλλα το 24ωρο θα το φαει Λες να εχουν φυγει ολλοι διακοπες εκει στην microsoft Τεσπα αναμενουμε και περιμενουμε(για οτι νεοτερο θα σε ενημερωσω ξανα στο παρον θρεντ) http://www.skroutz.gr/ http://www.skroutz.gr/s/7210187/Microsoft-Xbox-One-1TB-Limited-Edition-Forza-Motorsport-6.html Αυτο μονο αξιζει αυτη την στιγμη αλλα η τιμη του ειναι απλα απαραδεκτη. Κοιτα εκτος οτι ειναι limited η εκδοση του συγκεκριμενου πακετου!!!εχει και το ψηφιακο αντιτυπο του παιχνιδιου μεσα(παρομοιο deal εκανε και η σονυ με το arkham knight)Αν το ειχε γυρω στα 399 θα ητανε πιο μπομπα τιμη. 2
igano80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αυτή τη στιγμή μπορούμε να αγοράσουμε απο Xbox store μόνο με Xbox prepaid card ή και με πιστωτική εξωτερικού?
spartan29gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εμενα που με ειχαν στειλει, ηθελε περιπου 2 μερες να ξερεις....ισως και λιγοτερο...αλλα το 24ωρο θα το φαει Ακομα περιμενω να μου ερθει το invite να φανταστεις.(περιεργα πραγματα)
HarryGrey Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αυτή τη στιγμή μπορούμε να αγοράσουμε απο Xbox store μόνο με Xbox prepaid card ή και με πιστωτική εξωτερικού? Δεν ξέρω τι παίζει με πιστωτικές εξωτερικού, αυτό που μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά είναι ότι μπορείς να αγοράσεις μια gift card και να κάνεις κανονικά τις αγορές σου.
igano80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω τι παίζει με πιστωτικές εξωτερικού, αυτό που μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά είναι ότι μπορείς να αγοράσεις μια gift card και να κάνεις κανονικά τις αγορές σου. Αν βρείς κάπου! Προς το παρόν μόνο με παραγγελία περιμένω απο Public....
Προτεινόμενες αναρτήσεις