dimyok Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τσιμπησες την προσφορα ? το gold ειναι μαλον μαπα κοιτα skroutz και συνοικιακα videoclub πχ το Seven εχει ολα τα Χ1 games στο ραφι ενω για ps4 ολα νοικιασμενα σε αναλογια 1 X1 10 ps4
johngamer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μπορει κανεις να παρει καρτα live απο goldxbox με Paypal?
spartan29gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ναι φιλος. Το βραδυ σημεεα θα μπω και θα σ στειλω... Να σε καλα ρε βαγγο(σε ευχαριστω)
klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τσιμπησες την προσφορα ? το gold ειναι μαλον μαπα κοιτα skroutz και συνοικιακα videoclub πχ το Seven εχει ολα τα Χ1 games στο ραφι ενω για ps4 ολα νοικιασμενα σε αναλογια 1 X1 10 ps4 Είμαι σε φάση τσατίλας που δεν υπήρξε ποτέ η προσφορά του κωλογερμανού και λέω να πάω να πάρω το unity bundle απο mmarkt να τελειώνω και με αυτό. Αλλα βλέπω οτι τα games είναι ψιλοφωτιά ακόμα και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις μια semi decent library χωρίς να ξεπαραδιαστείς. Καλόμαθα με το pc.
zmaskos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μπορει κανεις να παρει καρτα live απο goldxbox με Paypal? ναι, αγόρασα σήμερα μια 50αρα giftcard με paypal και πέρασε κανονικά , λογικά μπορείς να πάρεις και συνδρομή
johngamer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ναι, αγόρασα σήμερα μια 50αρα giftcard με paypal και πέρασε κανονικά , λογικά μπορείς να πάρεις και συνδρομή Ρε συ δεν μου δεχεται την καρτα το PayPal...τι στο καλό παίζει; alpha ειναι η κάρτα...
zmaskos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ρε συ δεν μου δεχεται την καρτα το PayPal...τι στο καλό παίζει; alpha ειναι η κάρτα... Πειραιώς debit. Είναι η δεύτερη αγορά που έκανα από goldxbox, και τις δυο φορές πέρασε η κάρτα
HarryGrey Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Site: With the release of Rare Replay, Xbox One now has more N64 games than Wii U 1
dimyok Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ενα περιεργο μου κατεβαζει τα 2 free games του gold στο X1 και δεν μου βγαζει τη free επιλογη στο 360 για το Metro 2033
HarryGrey Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 dimoyk όταν λες ότι δεν στο βγάζει, εννοείς στο one? Μπορείς να το κατεβάσεις και απ την ιστοσελίδα του xbox(από κει το κατέβασα κι εγώ) ή από το 360(αν δεν υπάρχει επιλογή κάνε αναζήτηση το παιχνίδι και θα στο εμφανίσει) Είμαι σε φάση τσατίλας που δεν υπήρξε ποτέ η προσφορά του κωλογερμανού και λέω να πάω να πάρω το unity bundle απο mmarkt να τελειώνω και με αυτό. Αλλα βλέπω οτι τα games είναι ψιλοφωτιά ακόμα και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις μια semi decent library χωρίς να ξεπαραδιαστείς. Καλόμαθα με το pc. Εύκολα. Ξεκίνα με games with gold. Ρίξε μια ματιά τι παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_with_Gold_games Ταυτόχρονα με τα παιχνίδια του one κατέβαζε και του 360. Από Σεπτέμβριο ξεκινάει το bc, οπότε θα είσαι διπλά κερδισμένος. Από κει και πέρα υπάρχει και το ea access όπου με 24,99 ευρώ τον χρόνο έχεις πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια(τελευταίες προσθήκες titanfall και dragonage inquisition) http://www.xbox.com/el-GR/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access Επιπλέον, οπως θα είδες και στα προηγούμενα post μου με την αγορά του GOW ultimate παίρνεις όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς δώρο + με την αγορά του rare replay παίρνεις 30 παιχνίδια της rare με 30 ευρώ. Καθόλου άσχημα νομίζω 1
koulists Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου πακέτου;Είναι πολύτιμη η γνώμη των έμπειρων παιχτών γιατί έχω να ασχοληθώ με το gaming από την εποχή του ps1 πολλά χρόνια πριν δηλαδή.Θα μπορέσει ο 5 χρονών γιος μου να παίξει;έχει παιχνίδια για τέτοια ηλικία;Να σας ενημερώσω ότι τον χειρισμό του τάμπλετ τον έχει αρκετά καλά,φυσικά πάντα με μέτρο όσο αφορά με το πόση ώρα θα παίξει. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=71676&selectedCategoryId=2046&banner=13788
dimyok Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Στο one τα κατεβαζει κανονικα , στο παλιο 360 δεν μου βλεπει το gold , στο ιδιο λογαριασμο ειναι. Απο το site βγαζει : Metro 2033 Αγορά14,99 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ Δεν έχετε κανέναν έγκυρο τρόπο πληρωμής στο αρχείο. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2015 από dimyok
klainmaingr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 dimoyk όταν λες ότι δεν στο βγάζει, εννοείς στο one? Μπορείς να το κατεβάσεις και απ την ιστοσελίδα του xbox(από κει το κατέβασα κι εγώ) ή από το 360(αν δεν υπάρχει επιλογή κάνε αναζήτηση το παιχνίδι και θα στο εμφανίσει) Εύκολα. Ξεκίνα με games with gold. Ρίξε μια ματιά τι παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_with_Gold_games Ταυτόχρονα με τα παιχνίδια του one κατέβαζε και του 360. Από Σεπτέμβριο ξεκινάει το bc, οπότε θα είσαι διπλά κερδισμένος. Από κει και πέρα υπάρχει και το ea access όπου με 24,99 ευρώ τον χρόνο έχεις πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια(τελευταίες προσθήκες titanfall και dragonage inquisition) http://www.xbox.com/el-GR/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access Επιπλέον, οπως θα είδες και στα προηγούμενα post μου με την αγορά του GOW ultimate παίρνεις όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς δώρο + με την αγορά του rare replay παίρνεις 30 παιχνίδια της rare με 30 ευρώ. Καθόλου άσχημα νομίζω Nice. Πήρα τελικά το unity bundle και extra το dark souls 2 για να τσατιστώ λίγο. Ο φρι μήνας θελει πιστωτικη για να ενεργοποιηθεί απο οτι βλεπω. Εφοσον κάνω transfer απο 360 acc ειμαι eligible η ειναι μονο για new accounts; Επισης τι παιζει με το store; Προσπαθώ να βρω κάποιον τρόπο να κανω search ανα genre/τιμή αλλα μονο απλο ονομαστικο search και all games βρίσκω. Πολυ περιεργα τα tiles και το μενού γενικα -.- 1
klainmaingr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ FRAME RATE ΣΤΟ UNITY. It Burns!
Προτεινόμενες αναρτήσεις