Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγαλη κινηση που με επεισε να δωσω το 30αρι εχω παιξει μονο το πρωτο λιγο στο pc ευκαρια να τα απολαυσω ολα και σε καλη τιμη

Αν δεν το εχεις κανει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να τα παιξεις ολα.. Το GoW ηταν ενας απο τους κυριους λογους με το Halo που παντα ειχα XB.

• Like 1
Δημοσ.

ουτε η πιστωτικη περναει και εχω τωρα 50 ευρω να καθονται στο account καλα κανω και ανανεωνω για 2 χρονια και πανω για να αποφυγω τετοιες αναποδιες

Δημοσ.

Το θεμα με το coil whine σταματησε τελειως  με το τελευταιο update ; Για τη πρωτη σειρα μοντελων το λευκο που ηταν μαζι με το Sunset overdrive πριν 1,5 χρονο περιπου .

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια θελω να αγορασω ενα xbox one controller

έχει έρθει στην ελλαδα η ανανεωμένη  εκδοση με την 3.5mm jack?

Δημοσ.

Μπορεις να μου στειλεις invite !!ωστε να μπω και εγω στο συγκεκριμενο project?σε ευχαριστω,

Ναι φιλος. Το βραδυ σημεεα θα μπω και θα σ στειλω... :)

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα με το coil whine σταματησε τελειως  με το τελευταιο update ; Για τη πρωτη σειρα μοντελων το λευκο που ηταν μαζι με το Sunset overdrive πριν 1,5 χρονο περιπου .

αυτο το μοντελο εχω εγω και συχνα εκανε θορυβο αλλα δεν το εψαξα ιδιαιτερα τι ειναι το coil whine

Δημοσ.

Το θεμα με το coil whine σταματησε τελειως με το τελευταιο update ; Για τη πρωτη σειρα μοντελων το λευκο που ηταν μαζι με το Sunset overdrive πριν 1,5 χρονο περιπου .

Έχει λυθεί εδώ και 10 μήνες.

Δημοσ.

Καλησπέρα κόσμε. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις αξιοπρεπή library? Τα games with gold συγκρίνονται καν με το ps+ ή καμία σχέση; Γενικά και physical/digital απο που κοιτάμε πέρα απο τους εγχώριους κλέφτες;

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που η digital εκδοχη καποιου παιχνιδιου σε σχεση με την physical εκδοχη του δεν εχουν μεγαλη διαφορα τιμης για εμενα προσωπικα ειναι παντελως αχρηστο να αγορασω καποιο παιχνιδι digital για να γλειτωσω απλα 5-10 ευρω ενω μπορω πολυ απλα να περιμενω 2-3 μηνες απο την κυκλοφορια του και να το αγορασω physical.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...