Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια mkv και ελληνικους υποτιτλους παιζει;; Το εχει δοκιμασει κανεις;;με το θορυβο που εκανε η κονσολα εξακολουθει να κανει;;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια mkv και ελληνικους υποτιτλους παιζει;; Το εχει δοκιμασει κανεις;;με το θορυβο που εκανε η κονσολα εξακολουθει να κανει;;

Δεν υπαρχει πια θεμα με θορυβους(το προβλημα λυθηκε μεσο software update)Το xbox one παιζει mkv αρχεια.αλλα για υποτιτλους θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομη(ακουγεται οτι σε μελλοντικο update θα υποστηριζει πληρως)

• Like 1
Δημοσ.

δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ουτε στο μελλον πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο εκτος και αν υπαρξουν  apps απο τριτους (με την ελευση των win10 ) και λεω απο τριτους γιατι η πολιτικη της μσ ειναι λιγο αυστηρη σε τετοια θεματα δεν μπορεις ουτε καν να στριμαρεις με υποτιτλους ( εξαιρειται το πλεξ που δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι δεν θα εχει διαφορα)

Δημοσ.

εχω θεμα ληγει το ea access 18/8 η μονη λυση που βλεω ειναι αγορα xbox live καρτας  50 ευρω και αγορα συνδρομης απο το store σκεφτομαι να ανανεωσω για 2 χρονια ωστε να εχω υσηχο το κεφαλι μου. υπαρχει καποια αλλη λυση?

Δημοσ.

εχω θεμα ληγει το ea access 18/8 η μονη λυση που βλεω ειναι αγορα xbox live καρτας  50 ευρω και αγορα συνδρομης απο το store σκεφτομαι να ανανεωσω για 2 χρονια ωστε να εχω υσηχο το κεφαλι μου. υπαρχει καποια αλλη λυση?

http://www.goldxbox.gr/

Ρε παιδια ειναι κανενας γραμμενος απο εδω μεσα στην  preview programm εκδοση του xbox one?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να αγοράσεις ea access με xbox gift card παρά μόνο με κάρτα(χρεωστική κτλ). Το μόνο που μπορείς να κάνεις για ea access είναι να περιμένεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τις τράπεζες στην Ελλάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...