Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Οι άλλοι τρέχουν σκιωδώς τη Sony, εγώ απλώς στη δούλεψή τους είμαι 2
johnmayson Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια mkv και ελληνικους υποτιτλους παιζει;; Το εχει δοκιμασει κανεις;;με το θορυβο που εκανε η κονσολα εξακολουθει να κανει;; Sent from my iPhone using Insomnia 1
spartan29gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια mkv και ελληνικους υποτιτλους παιζει;; Το εχει δοκιμασει κανεις;;με το θορυβο που εκανε η κονσολα εξακολουθει να κανει;; Sent from my iPhone using Insomnia Δεν υπαρχει πια θεμα με θορυβους(το προβλημα λυθηκε μεσο software update)Το xbox one παιζει mkv αρχεια.αλλα για υποτιτλους θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομη(ακουγεται οτι σε μελλοντικο update θα υποστηριζει πληρως) 1
HarryGrey Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Η διαδρομή είναι : Campaigns ή playlists -> Halo 3 -> Halo 3 ODST 2
Spartan117 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Παρα πολύ καλο φαίνεται και μου θυμίζει λίγο το The Pit map του Halo 3 αλλα underwater
HarryGrey Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Site: Gears of War: Ultimate Edition Comes With Entire Gears Collection For Free 7
kromozone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια mkv και ελληνικους υποτιτλους παιζει;; Το εχει δοκιμασει κανεις;;με το θορυβο που εκανε η κονσολα εξακολουθει να κανει;; Sent from my iPhone using Insomnia δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ουτε στο μελλον πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο εκτος και αν υπαρξουν apps απο τριτους (με την ελευση των win10 ) και λεω απο τριτους γιατι η πολιτικη της μσ ειναι λιγο αυστηρη σε τετοια θεματα δεν μπορεις ουτε καν να στριμαρεις με υποτιτλους ( εξαιρειται το πλεξ που δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι δεν θα εχει διαφορα)
lak10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Site: Gears of War: Ultimate Edition Comes With Entire Gears Collection For Free Μεγαλη κινηση που με επεισε να δωσω το 30αρι εχω παιξει μονο το πρωτο λιγο στο pc ευκαρια να τα απολαυσω ολα και σε καλη τιμη
kostiger Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πραγματικα πολυ ωραιο το συγκεκριμενο μπουκετο παιχνιδιων.
lak10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εχω θεμα ληγει το ea access 18/8 η μονη λυση που βλεω ειναι αγορα xbox live καρτας 50 ευρω και αγορα συνδρομης απο το store σκεφτομαι να ανανεωσω για 2 χρονια ωστε να εχω υσηχο το κεφαλι μου. υπαρχει καποια αλλη λυση?
spartan29gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εχω θεμα ληγει το ea access 18/8 η μονη λυση που βλεω ειναι αγορα xbox live καρτας 50 ευρω και αγορα συνδρομης απο το store σκεφτομαι να ανανεωσω για 2 χρονια ωστε να εχω υσηχο το κεφαλι μου. υπαρχει καποια αλλη λυση? http://www.goldxbox.gr/ Ρε παιδια ειναι κανενας γραμμενος απο εδω μεσα στην preview programm εκδοση του xbox one?
HarryGrey Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εχω θεμα ληγει το ea access 18/8 η μονη λυση που βλεω ειναι αγορα xbox live καρτας 50 ευρω και αγορα συνδρομης απο το store σκεφτομαι να ανανεωσω για 2 χρονια ωστε να εχω υσηχο το κεφαλι μου. υπαρχει καποια αλλη λυση? Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να αγοράσεις ea access με xbox gift card παρά μόνο με κάρτα(χρεωστική κτλ). Το μόνο που μπορείς να κάνεις για ea access είναι να περιμένεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τις τράπεζες στην Ελλάδα.
anamenos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-08-05-crackdown-3-tech-demo-details-destructible-environments Το cloud τελικά είναι αληθινό και μάλλον μας περιμένουν πολλά ωραία το ερχόμενο διάστημα. Ωραίες στιγμές να είσαι gamer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις