Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αυτο που λες θελει ιντερνετ.

Νομιζω το παιδι ρωτησε αν μπορει να παιξει ofline χωρις να χρειαζεται να μπει καθολου μα καθολου στο ιντερνετ και πιστευω γινεται θα κανει sign in στο gamertag-profile που εχει φτιαξει και απλα θα παιζει χωρις να χρειαζεται να εχει ιντερνετ ποτε και πουθενα η κονσολα.

εγω με το που ανοιξω την κονσολα και παω να κανω sign in χωρις να εχω μπει στο ιντερνετ δεν με αφηνει να κανω..μου ζηταει ιντερνετ για να κανω ενα απλο sign in....αφου μπω στο ιντερνετ και κανω sign in στο καπακι παω στα settings-->network--->go offline...και μετα παιζω χωρις ιντερνετ...απλα δεν μπορω/γνωριζω να κανω sign in χωρις να μπω καθολου στο ιντερνετ!!

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολύ καλά τα νέα τελευταία, από ότι φαίνεται Lara Croft, PES 2016, και MGS όλα 1080p στο XBOX ONE.

Sorry αλλα στο δευτερο παιχνιδι με πιασανε τα γελια αν το θεωρεις και θριαμβο.... Λες και εχει τεραστια διαφορα να παιζεις Pro σε 1080,900,720p κλπ....

• Like 1
Δημοσ.

Sorry αλλα στο δευτερο παιχνιδι με πιασανε τα γελια αν το θεωρεις και θριαμβο.... Λες και εχει τεραστια διαφορα να παιζεις Pro σε 1080,900,720p κλπ....

Εννοείται πως όχι, αλλά είναι κάτι αν σκεφτείς ότι το περσινό είναι 720p. Δλδ διπλάσια pixels.

Δημοσ.

Να το βαλω και εδω,γιατι στα σχολια δεν θα το δει κανεις..

Ειναι ΛΑΘΟΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ετσι οπως παρουσιαζεται. Ο Φιλ εγραψε το τουιτ αυτο, σαν απαντηση οτι για να γινει σε καποιο καιρο το streaming απο Win10 σε Χ1, θα πρεπει να υπαρχει υποστηριξη στο Χ1 για πληκτρολογιο και ποντικι. Δεν εχει να κανει με παιχνιδια του Χ1 .

• Like 1
Δημοσ.

Να το βαλω και εδω,γιατι στα σχολια δεν θα το δει κανεις..

Ειναι ΛΑΘΟΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ετσι οπως παρουσιαζεται. Ο Φιλ εγραψε το τουιτ αυτο, σαν απαντηση οτι για να γινει σε καποιο καιρο το streaming απο Win10 σε Χ1, θα πρεπει να υπαρχει υποστηριξη στο Χ1 για πληκτρολογιο και ποντικι. Δεν εχει να κανει με παιχνιδια του Χ1 .

Είπα να μην το πω εγώ, γιατί μου έχει βγει το όνομα από μερικούς ότι είμαι sonyboy :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρκεί ακόμα κι έτσι, για να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια του PC στην TV όπου είναι συνδεδεμένο το X1 (όχι, δεν γίνεται να τραβήξω 30 μέτρα καλώδια). Στα games του Χ1 ούτως ή άλλως δεν με πολυενδιαφέρει το K/M αφού μια χαρά έχω μάθει να παίζω και με χειριστήριο. Πολύ περισσότερο θα με ενδιέφερε να υπάρξει επιτέλους υποστήριξη για τις τιμονιέρες της Logitech αλλά δεν το βλέπω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση που ίσχυε πάντως εγώ θα ξενέρωνα αν έμπαινα να παίξω ένα fps online και ήξερα ότι κάποιοι χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο και ποντίκι...σαν cheat θα ήταν. Θα μου πει κάποιος ότι και οι συνδέσεις αλλάζουν όπως και οι τηλεοράσεις αλλά και πάλι το θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα.

Επεξ/σία από gRim
  • Like 3
Δημοσ.

Σε περίπτωση που ίσχυε πάντως εγώ θα ξενέρωνα αν έμπαινα να παίξω ένα fps online και ήξερα ότι κάποιοι χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο και ποντίκι...σαν cheat θα ήταν. Θα μου πει κάποιος ότι και η συνδέσεις αλλάζουν όπως και η τηλεοράσεις αλλά και πάλι το θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα.

εδω ηδη παιζουν fps με titan one και cronusmax τι να λεμε τωρα...

Για τις συνδεσεις αστο ειμαστε πολυ πισω σαν χωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Λογο diretx 12 απο οτι ακουγεται.

πολύ καλά τα νέα τελευταία, από ότι φαίνεται Lara Croft, PES 2016, και MGS όλα 1080p στο XBOX ONE.

Από τα παραπάνω τρία games που αναφέρθηκαν, κανένα δεν είναι DirectX 12.

Το 1080p επιτυγχάνεται λόγω των αλλαγών και των βελτιώσεων στα SDK tools του One.

Το development kit αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση DX11.x/με ορισμένα DX12 features enabled. Όχι όμως full DX12 support.

Έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις, μεταξύ των οποίων και release του 7th core, το οποίο σε συνεργασία με την esRAM, βοηθάει πολύ πιο εύκολα στη μετάβαση σε 1080p, το οποίο σε λίγο καιρό θα είναι ο κανόνας για τα releases του One.

Επιπλέον, τα συγκεκριμένα παιχνίδια, βρίσκονται ήδη αρκετό χρόνο σε development και απλά εισαγάγουν τα νέα εργαλεία του SDK σε συνεργασία με την MS, δεν είναι παιχνίδια αναπτυγμένα για DX12 από μηδενική βάση.

Για real DX12 έχουμε καιρό ακόμη μπροστά μας ... :P

Είπα να μην το πω εγώ, γιατί μου έχει βγει το όνομα από μερικούς ότι είμαι sonyboy :P

Ντάξει το ακούσαμε και αυτό Vole.

Πφφφ, αν είσαι εσύ fanboy, τότε άλλοι τι είναι? Sony Workers ?      :P :P :P :P

Νομίζω γενικά το έχουμε χάσει λίγο εδώ, έχουν μπερδέψει πολλοί την π...με την βούρτσα μου φαίνεται..

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...