Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Να πω την αληθεια εχω σταματησει εδω και καιρο να παιρνω παιχνιδια της Ea και ποσο μαλλον Used. Το παραπανω το ειχα ακουσει απο τον αδελφο μου οταν ειχε αγορασει πιο παλια ενα Fifa ή το BF 4 νομιζω για Ps3. Μακαρι να το εχουν αλλαξει αυτο γιατι εφτανες σε σημειο να πληρωσεις το used+το Online pass ακριβοτερα απο το να το επαιρνες καινουργιο.
nzeppos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το κόστος του online pass ήταν γύρω στα 10 ευρώ, γι' αυτό όποιος αγόραζε μεταχειρισμένο έπρεπε πάντα να είχε κατά νου ότι ο κωδικός κατά πάσα πιθανότητα θα είχε χρησιμοποιηθεί. Γι' αυτό η σύγκριση μεταξύ καινούριου και μεταχειρισμένου έπρεπε πάντα να γίνεται αφού συνυπολογίσουμε και το κόστος του online pass.
Vole Maulder Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εχει σταματήσει αυτό χρόνια τώρα, από την προηγούμενη γενιά.
DTsuras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Έχει κανείς σκοπώ να αγοράσει xbox αυτές τις μέρες/σύντομα?
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εγω αν καθοταν η προσφορα του Γερμανου αλλα δεν το βλεπω παντως παιζουν καλες τιμες και στις αγγελιες(σε σχεση με Skroutz). Έχει κανείς σκοπώ να αγοράσει xbox αυτές τις μέρες/σύντομα? Αποφασισες τελικα τι κονσολα θα παρεις γιατι εβλεπα και ελεγες οτι μαλλον θα πηγαινες για ps4....
DTsuras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αποφασισες τελικα τι κονσολα θα παρεις γιατι εβλεπα και ελεγες οτι μαλλον θα πηγαινες για ps4.... ps4 θα πάρω, το one είναι για φίλο, πήρα το infamous 20 ευρώ καινουργιο μεχρι στιγμής.
zarzonis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 <p>Όποιος έχει το Forza Horizon 2 και θέλει να το πουλήσει, με ενδιαφέρει. Έχω βάλει και αγγελία.</p>
costacurta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα είμαι φαν κυρίως της σειράς halo και witcher και θέλω να αγοράσω ένα xbox one για να παίξω τα καινούργια. Ασχολούμαι μόνο με single player και δεν ενδιαφέρομαι για gaming στο ίντερνετ. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τους λογαριασμούς live και αυτά. Θέλω να ρωτήσω τα εξής. Αν αγοράσω πχ το witcher 3 και βάλω το DVD στο player θα μπορώ να παίζω οπότε θέλω όπως έκανα στο 360 η πρέπει να κάνω κάποιο sign in. Επίσης αν παίρνω την κονσόλα στο χωριό μου (χωρίς ίντερνετ) ενώ έχω αγοράσει το παιχνίδι θα παίζει η θέλει νετ πάντα? (Ξέρω ότι αυτά προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες ντεμο κτλ αλλά μου ναι περιττά και δεν θέλω μπλεξίματα.)
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τα συν και ποια τα μειον αν βαλεις ακριβως το ιδιο gamertag που εχεις στο xbox360?
lepaterious Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τα συν και ποια τα μειον αν βαλεις ακριβως το ιδιο gamertag που εχεις στο xbox360? Δεν έχει κάποιο μείον γιατί έτσι και αλλιώς σαν προφίλ συνεχίζει στην επόμενη κονσόλα...... Επίσης το Gold αν έχεις στο 360 δουλεύει και στο One. 1
Sonic59 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα είμαι φαν κυρίως της σειράς halo και witcher και θέλω να αγοράσω ένα xbox one για να παίξω τα καινούργια. Ασχολούμαι μόνο με single player και δεν ενδιαφέρομαι για gaming στο ίντερνετ. Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τους λογαριασμούς live και αυτά. Θέλω να ρωτήσω τα εξής. Αν αγοράσω πχ το witcher 3 και βάλω το DVD στο player θα μπορώ να παίζω οπότε θέλω όπως έκανα στο 360 η πρέπει να κάνω κάποιο sign in. Επίσης αν παίρνω την κονσόλα στο χωριό μου (χωρίς ίντερνετ) ενώ έχω αγοράσει το παιχνίδι θα παίζει η θέλει νετ πάντα? (Ξέρω ότι αυτά προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες ντεμο κτλ αλλά μου ναι περιττά και δεν θέλω μπλεξίματα.) θα χρειαστεις ιντερνετ για να κανεις sign in αρχικα και μετα να παιζεις offline..εγω προσωπικα οταν θελω να παω καπου και να παρω την κονσολα μαζι μου χρησιμοποιω το ιντερνετ του κινητου μου για να κανω sign in μονο και να παιξω offline εφ οσον δεν εχω ιντερνετ...
gkalas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δε χρειαζεσαι κανένα ίντερνετ για sign in.Μια χαρά παίζεις offline.
Sonic59 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δε χρειαζεσαι κανένα ίντερνετ για sign in.Μια χαρά παίζεις offline. πως γινεται ρε φιλε αυτο δηλαδη?και τοσο καιρο τζαμπα παιδευομαι οταν δεν ειμαι σπιτι μου....
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 θα χρειαστεις ιντερνετ για να κανεις sign in αρχικα και μετα να παιζεις offline..εγω προσωπικα οταν θελω να παω καπου και να παρω την κονσολα μαζι μου χρησιμοποιω το ιντερνετ του κινητου μου για να κανω sign in μονο και να παιξω offline εφ οσον δεν εχω ιντερνετ... Μα αυτο που λες θελει ιντερνετ. Νομιζω το παιδι ρωτησε αν μπορει να παιξει ofline χωρις να χρειαζεται να μπει καθολου μα καθολου στο ιντερνετ και πιστευω γινεται θα κανει sign in στο gamertag-profile που εχει φτιαξει και απλα θα παιζει χωρις να χρειαζεται να εχει ιντερνετ ποτε και πουθενα η κονσολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις