Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω στη θεση σου θα αγοραζα, εφοσον φυσικα ειχα την οικονομικη δυνατοτητα, ενα 2ο και επειτα θα το πουλουσα, χανοντας καποιθα ευρω, ικανοποιωντας ετσι ομως την κ@#λα μου..

Δημοσ.

ναι μωρε και εγω αυτο θα εκανα αλλα ειναι το οικονομικο πολυ δυσκολο αυτον τον καιρο.εχω βαλει στο ματι τα ακουστικα που ειναι βασικο αξεσουαρ για μενα απο σεπτεμβρη και ελεγα τωρα να παρω κανα batman να το λιωσω στις διακοπες οποτε αμα αγορασω το pad δεν θα μπορω να παρω παιχνιδι μαζι μου....ασε εκατσε γκελα μεγαλη.

τριτο update λοιπον για να μην κουραζω αλλο το τοπικ με τα δικα μου επειδη μου την εχει δωσει οπως προειπα τολμησα και εβαλα σε μια μπατονετα λιγο wd-40 και εκανα την ιδια δουλεια που εκανα με το οινοπνευμα και το pad δουλευει καλα απο εχθες το πρωι...fingers crossed και παμε γερα για batman :D

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/575909-nokia-lumia-930-xbox-one-399-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CF%89%CF%82-31815/

Αψογο σχεδον τσαμπα πακετο για το XboxOne. 200ευρω αν γινει η αγορα με αλλο ατομο ή για τους τυπους των αγγελιων που θα πουλησουν το κινητο βγαινει φθηνοτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορω να χρησιμοποιήσω πλημτρολογιο και ποντικι και να παιζω games ?

Ναι αλλά μόνο με τη χρήση ενός emulator stick. Cronusmax λέγεται.

Δημοσ.

...με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και κάμποση φασαρία για συνδέσεις κλπ. Προσωπικά θα με ενδιέφερε να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο για τιμονιέρα και μόνο. Για όλα τα υπόλοιπα μια χαρά είναι το χειριστήριο.

Δημοσ.

Αγόρασα κι εγώ εχθές το Xbox One μαζί με τα Assassin's Creed. Ως τώρα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με την κονσόλα, όμως επειδή είμαι καινούριος χρήστης γενικά με τις κονσόλες(πρώτη κονσόλα) έχω μια απορία. Αν αγοράσω ένα παιχνίδι μεταχειρισμένο έχει καμιά διαφορά με καινούριο; Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το Forza Horizon 2; 

• Like 1
Δημοσ.

...1.με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και κάμποση φασαρία για συνδέσεις κλπ. Προσωπικά θα με ενδιέφερε να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο για τιμονιέρα και μόνο. 2.Για όλα τα υπόλοιπα μια χαρά είναι το χειριστήριο.

Διαφωνώ.

1. Από όσο το δοκίμασα, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Είναι φασαρία την πρώτη φορά αλλά μετά δεν έχει καμία δυσκολία.

2. Εγώ FPS με το χειριστήριο δεν μπόρεσα να παίξω. 

Δημοσ.

Πρακτικά σχεδόν όλοι οι κονσολάδες με χειριστήριο παίζουν, αυτοί πως το καταφέρνουν; Συνήθεια είναι. Κι εγώ στην αρχή ήθελα οπωσδήποτε πληκτρολόγιο/ποντίκι, μέχρι που "έγραψα" κάμποσες εκατοντάδες ώρες στο CoD: MW1 του 360 και το συνήθισα το gamepad. Μετά από ένα σημείο δεν το σκεφτόμουν καθόλου.

Σε online console παιχνίδια κατά τη γνώμη μου υπάρχει και το ηθικόν του ζητήματος, καθώς όποιος χρησιμοποιεί εργαλεία σαν το cronusmax αποκτά αυτόματα ασύμμετρο πλεονέκτημα απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν χειριστήριο. Άλλους τους ενοχλεί αυτό, άλλους όχι. Αν γνώριζα ότι ο απέναντί μου παίζει με τέτοιο τρόπο, λογικά θα το παρατούσα αμέσως κι επιτόπου το παιχνίδι.

Με τα περί "φασαρίας" αναφέρομαι κυρίως σε όλο αυτό το χαμό με τις καλωδιώσεις που πρέπει να συνδεθούν τα... πάντα με τα πάντα (που λέει ο λόγος). Αν κάποιος έχει μόνιμη εγκατάσταση τότε προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ όμως που το χρειάζομαι μόνο και μόνο για να βάζω καμια τιμονιέρα αραιά και που, γενικά δεν έχω καμία όρεξη να πρέπει να συνδέω/αποσυνδέω κάμποσα μέτρα καλώδια.

Κατά τ' άλλα είναι η πλέον δημοφιλής λύση για το ερώτημα που έθεσε ο shooterg και έχει αποδειχθεί πως με λίγη προσπάθεια δουλεύει.

• Like 2
Δημοσ.

Αγόρασα κι εγώ εχθές το Xbox One μαζί με τα Assassin's Creed. Ως τώρα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με την κονσόλα, όμως επειδή είμαι καινούριος χρήστης γενικά με τις κονσόλες(πρώτη κονσόλα) έχω μια απορία. Αν αγοράσω ένα παιχνίδι μεταχειρισμένο έχει καμιά διαφορά με καινούριο; Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το Forza Horizon 2;

Καμία διαφορά φίλε μου.Καλοριζικο.
  • Like 1
Δημοσ.

Καμία διαφορά φίλε μου.Καλοριζικο.

Τέλεια! Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια ή μόνο για το Forza Horizon 2; Δηλαδή δεν έχουν τίποτα κωδικούς μέσα για online κτλ;

Δημοσ.

Τέλεια! Αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια ή μόνο για το Forza Horizon 2; Δηλαδή δεν έχουν τίποτα κωδικούς μέσα για online κτλ;

Κατι τετοια μονο κατι εταιριες τυπου EA τα κανανε με το Online που αν τα αγοραζες μεταχειρισμενα τα παιχνιδια μετα επρεπε να πληρωσεις και αλλα χρηματα αν επαιζες online.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...