Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παλικαρια εχθες το b button αρχισε να ψιλοκολαει σαν να εχει τσιχλα απο πισω του,παταει δλδ αλλα επανερχετε αργα και δεν εχει σωστο feel και ολα αυτα χωρις να πεσει κατω η οτιδηποτε!παιζει να το καλυπτει η εγγυηση;

Δημοσ.

ποσο καιρο εχεις την κονσολα?Τα χειριστηρια εχουν λιγοτερη εγγυηση απο την κονσολα.

Θα παρεις αυριο την Ms Ελλας να τους πεις το προβλημα.Ιδιο προβλημα αντιμετωπισα σε χεριστηριο του 360.Το Α button ειχε το ιδιο προβλημα.Ανοιξα το χειριστηριο και ειχε χαλασει η λαστιχενια μεμβρανη κατω απο το κουμπι.Κοστος 1 ευρω απο ebay.

Δημοσ.

η κονσολα ειναι δευτερο χερι αλλα ειναι αγορασμενη φλεβαρη η μαρτη απο τον προκατοχο δεν υπαρχει θεμα εγγυησης...σκεφτηκα και εγω να το ανοιξω αλλα δεν ειδα καμια βιδα σε εμφανες σημειο και ειπα ασε μην το διαλυσω.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εισαι εντος εγγυησης ουτε που να το διανοηθεις να ανοιξεις το controller γιατι αυτοματως βγαινει εκτως εγγυησης(θα μου πει καποιος που θα το καταλλαβει ο αλλος,δεν ξερω πως αλλα ας ειμαστε 100% σιγουροι).

Δημοσ.

Κι εμενα απο 2ο χερι ειναι,αγορασμενη 9ο του '14. Χαλασε ο δεξις αναλογικος, εκανα register την κονσολα στο xbox.support κ πηρα εγγυηση μεχρι 11ο '16!! Επειτα εστειλα ατελως το χειριστηριο στην Φρανκφουρτη κ μου το απεστειλαν επισκευασμενο. Το μοναδικο μελανο σημειο της ολης διαδικασιας ηταν οι 25 ημερες που μεσολαβησαν απο την αποστολη το μεχρι την επιστροφη..

Δημοσ.

αυτο ακριβως.μιλησα σημερα και διαπιστωσα οτι η διαδικασια ειναι ιδια με τοτε που στελναμε τα 360 γερμανια και ερχοντουσαν πισω επισκευασμενα η νεα.

τωρα το πακετο ειναι αλλο.25 μερες ειναι ολιγον πακετο μιας και σχεδιαζα να την απολαυσω στο μεγιστο την κονσολα στις διακοπες μου (1-15 αυγουστου)οποτε αγαπητη ms μας πηδηξες κανονικα.μετα λιγει και η συνδρομη μου τελη ιουλιου και σκεφτομουν εαν βαζουν οπως παλια καμια μηνιαια καρτα συνδρομης μιας και για προβλημα τους πρακτικα ενας μηνας που εχω πληρωσει παει περιπατο!

Δημοσ.

Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα δεν είναι με το χειριστήριο και μόνο; Τότε γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο (έστω δανεικό), μέχρι η MS να σου επιστρέψει το προβληματικό;

Δημοσ.

δεν εχω κανεναν να δανειστω ουτε εχω σκοπο να δωσω αμεσα αλλα 50 μιας και παιζω κατα βαση μονος και η αληθεια ειναι οτι μιας και ειναι απλα το χειριστηριο θα επρεπε να ειναι ποιο απλη η διαδικασια και να γινετε εντος Ελλαδας.

Τωρα το αστειο ειναι οτι επειδη μου την εδωσε πολυ η κατασταση το εψαξα στο tube και ενα παλικαρι εδειχνε με βαμβακι ή μπατονετα και οινοπνευμα λιγο καθαρισμα εξωτερικο οτι γινετε η δουλεια και το δοκιμασα με επιφυλαξη και τελικα το κουμπι εγινε μπομπα παλι.ισα ισα πατημενο το κουμπι και με μπατονετα καθαρισμα γυρω γυρω και ολα οκ.

οχι που θα μου χαλαγε την αδεια η λαλακια!

• Like 1
Δημοσ.

Α ωραίος. Εντωμεταξύ για κάποιο περίεργο λόγο είχα σκαλώσει ότι λογικά θα έχεις δύο χειριστήρια (δεν ξέρω πως μου ήρθε αφού κανονικά με την κονσόλα δίνουν μόνο ένα), οπότε δεν καταλάβαινα γιατί η όλη φασαρία. Λάθος. Αφού το διόρθωσες με αυτή την πατέντα πάντως μια χαρά. Δεν ξέρω αν θα σου λύσει το πρόβλημα μια και καλή ή (χτύπα ξύλο) αυτό θα ξαναπαρουσιαστεί, αλλά τουλάχιστον για το καλοκαίρι θα τη βγάλεις.

• Like 1
Δημοσ.

παντως το ea acess αξιζει με τα χιλια οταν ξεμπλοκαρουν οι συνναλλαγες θα ανανεωσω σιγουρα με 22 ευρω ειναι μια χαρα

Δημοσ.

garrett να σε ρωτησω για μια εξηγηση γιατι "η MS μας πηδηξε κανονικα" ή χαμενος κοπος? 

αν δεν σε καλυπτει ολοκληρο το ποστ που καταληγει στο quote που εκανες και να στο εξηγησω θα ειναι δικος μου χαμενος κοπος.

btw η πατεντα ηταν οντως προσωρινη και το κουμπι παλι κολαει οποτε αν δεν εχει κανεις να μου δανεισει ενα controller θα κανουμε διακοπες με κανα gameboy φετος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...