Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερη E3 απο την Microsoft. Πολυ καλυτερη απο της SONY, φανταζομαι απο τωρα τι εχει να γινει και στην Gamescom την οποια η SONY σνομπαρει...Ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι τα περισσοτερα παιχνιδια που παρουσιασε η MS θα τα παιζουμε σε λιγο καιρο ενω της SONY απο 2016 και αν, πιστευω οτι ηταν μια τεραστια νικη της MS που αυτην την στιγμη το μονο που εχει να ζηλεψει ειναι τα νουμερα σε πωλησεις του PS4 και την απωλεια των early dlc exclusivity του call of duty (χωρις βεβαια να εχει ειπωθει κατι περαιτερω, ελπιζω σε κινηση-ματ της MS οπου απλα γλιτωνει χρηματα απο ενα τετοιο deal το οποιο δεν αποφερει και πολλα χρηματα και να τα δωσει σε μια ακομα μεγαλυτερη επενδυση στο επαγγελματικο call of duty το οποιο προσελκυει πολυ περισσοτερους gamers και σπονσορες απο οτι μερικοι εξτρα χαρτες...)

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ, μετά τα τελευταία νέα πως το One θα μπορεί στο κοντινό μέλλον να παίζει παιχνίδια του 360 θα ήθελα να σας καταθέσω τον προβληματισμό μου κι αν είναι εφικτό να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Αγόρασα πέρσυ τον Ιανουάριο ένα 360 σε τιμή σκότωμα το οποίο χάρηκα μέχρι το Φθινόπωρο, καθώς στη συνέχεια πέρασα σε μεταπτυχιακό μακριά από το πατρικό μου και αποφάσισα πως είναι καλύτερα να το αποχωριστώ για ορισμένο διάστημα.

Σε αυτό το διάστημα έκανα μία επένδυση σε παιχνίδια προκειμένου να τα παίξω στο μέλλον αφού τα έβρισκα σε πολύ καλές τιμές. Στο μυαλό μου γενικά υπήρχε η αγορά του one ή του ps4 αλλά δεν το έπαιρνα θερμά γιατί στο 360 έχω παιχνιδάρες όπως τα Forza Horizon, Gears of War, Deus ex κλπ που δεν έχω παίξει.

Τώρα με την αλλαγή της "στρατηγικής" της Microsoft νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να πουλήσω το 360 γύρω στα 150ε( έχει ακόμα εγγύηση και είναι ολοκαίνουριο) και να βάλω άλλο ένα εκατοσταρικό να αγοράσω το One το οποίο βρίσκω σφραγισμένο σε αγγελίες στην προκλητική τιμή των 250ε.

Ο προβληματισμός μου έγκειται στην ποσότητα των παιχνιδιών που σκοπεύει η MS να εφαρμόσει τη λειτουργία backwards compatibility και τι γίνεται με τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το store στην κονσόλα, θα μπορώ τα ίδια παιχνίδια να τα κατεβάσω στο one χρησιμοποιώντας το account μου στο 360; Πιο κάτω σας δίνω τη λίστα των παιχνιδιών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τον χρόνο σας.

2014 FIFA World Cup

Halo: Reach

Halo: Combat Evolved Anniversary

Forza Horizon

TC'S Ghost Recon Future Soldier

Batman: Arkham Asylum

Tomb Raider (2013)

BattleBlock Theater

Gotham City Impostors

StreetFighter IV

Dark Souls

Halo 3

Moto GP13

Forza Motorsport 4

Saints Row: The Third

FIFA 13

Deus EX: Human Revolution

Alan Wake

Dirt 3

Assassins Creed Brotherhood

Skyrim

Halo 3: ODST

Assassins Creed Revelations

Max Payne 3

Gears of War

Gears of War 2

Gears of War 3

L.A. Noire

Red Dead Redemption

Fight Night Champion

Batman Arkham City

Θα σου έλεγα και εγώ να περιμένεις να δεις ποιοι θα είναι αυτοί οι 100 τίτλοι που θα είναι συμβατοί και μετά να αποφασίσεις. Πάντως σχετικά με το bc ένας συνδυασμός της υπηρεσίας της Microsoft και της υπηρεσίας της Sony θα ήταν ιδανικός. Δηλαδή να μπορείς να νοικιάσεις/αγοράσεις τα παιχνίδια των προηγούμενων κονσολών και ότι είχες αγοράσει ήδη να δίνεται δωρεάν. Επίσης γενικά θα ήθελα να δω ένα μοντέλο ενοικίασης/συνδρομής κάπως σαν το Ea Access για όλα τα παιχνίδια. Αν όχι από day one κυκλοφορίες να γινόταν μετά από κάποιο συγκεκριμένο διάστημα 6 μήνες-1χρόνο.

Δημοσ.

μιας και ειμαστε σε μερες Ε3 θυμηθηκα την φοβερη ατακα του πρωην CEO του Xbox,μιλαμε ισως για το χειροτερο λανσαρισμα κονσολας εβερ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις postmort3m και cortaN@. Και κάτι τελευταίο επειδή είναι σημαντικό, αν πουλήσω το 360 ο αγοραστής του θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια που είναι κατεβασμένα στην κονσόλα από εμένα και εγώ να τα κατεβάσω στο one. Γίνεται δηλαδή ένα game που αγοράστηκε μία φορά να μπορεί να παίζει σε δύο κονσόλες;

• Like 1
Δημοσ.

μιας και ειμαστε σε μερες Ε3 θυμηθηκα την φοβερη ατακα του πρωην CEO του Xbox,μιλαμε ισως για το χειροτερο λανσαρισμα κονσολας εβερ

Οχι ισως. Σιγουρα.

Αν δεν ειχαν κανει ολα αυτα στο launch αυτη τη στιγμη η κατασταση θα ηταν εντελως διαφορετικη και δε θα ειχε φυγει τοσο μπροστα το PS4. βεβαια αυτο ειχε και ως συνεπεια η MS να τρεχει και να μη φτανει μετα και να βρισκομαστε στο σημερα (2 χρονια μετα) οπου αυτη τη στιγμη το Χ1 φανταζει και ειναι ανευ συναγωνισμου για τον συνειδητοποιημενο gamer, τοσο απο αποψη τιτλων οσο και απο αποψη τιμης.

Εχει μακραν καλυτερα exclusives ως τωρα, και ακομη περισσοτερα υποσχομενα exclusives στο μελλον πολλα εξ αυτων μεσα στο 2015.

Οταν βρισκεις προσφορες σε Χ1 100 ευρω κατω απο το PS4 τοτε δε θελει και πολυ σκεψη για το αν θα παιζεις 900p η 1080p.

Και στη τελικη να τις βρασω τις αναλυσεις. Αυτες ειναι για τους πισακηδες. εγω να παιζω θελω και να το ευχαριστιεμαι.

Οποιος θελει να παιξει ποικιλια τιτλων σημερα αγοραζει X1. Τελεία.

To PS4 απεναντι τι εχει να αντιπαραθεσει; Να μιλαμε απλα και σταρατα:

Ενα Uncharted αν βγει μεσα στο 2016 (για Q4 16 το κοβω) και απο κει και περα το χαος. Ποιο shenmue + last guardian; Ποτε θα βγουνε; 10 χρονια περιμενουμε Last guardian και ειδαμε αναμασημενα γραφικα απο PS3 η οποιο αλλο συστημα χρησιμοποιησαν τοτε.. Κατι καινουριο βγηκε;

Που ειναι η Santa Monica? που ειναι η Polyphony; 2 χρονια μετα το launch και οι αλλοι δειχνουν λανσαρουν 2 racing sim ενω το GT7 που τοσος κοσμος το αναμενει βρισκεται ακομη στις καλενδες.

Ρε μεγαλε εγω το PS4 το πηρα νομιζοντας οτι θα παιξω μεσα σε 2-3 χρονακια Uncharted, GOW, GT7. Αν μου τα καις αυτα τα δυνατα χαρτια σου και μου δινεις remaster TLOU + UC τοτε αντε και... και θα παιξω ενα Uncharted στη τριετια.....

Καλα κρασια....

Επαναληψη της προηγουμενης γεννιας αντιστροφα ομως...αυτα τα σημαδια βλεπω εγω.

• Like 6
Δημοσ.

Οχι ισως. Σιγουρα.

Αν δεν ειχαν κανει ολα αυτα στο launch αυτη τη στιγμη η κατασταση θα ηταν εντελως διαφορετικη και δε θα ειχε φυγει τοσο μπροστα το PS4. βεβαια αυτο ειχε και ως συνεπεια η MS να τρεχει και να μη φτανει μετα και να βρισκομαστε στο σημερα (2 χρονια μετα) οπου αυτη τη στιγμη το Χ1 φανταζει και ειναι ανευ συναγωνισμου για τον συνειδητοποιημενο gamer, τοσο απο αποψη τιτλων οσο και απο αποψη τιμης.

Εχει μακραν καλυτερα exclusives ως τωρα, και ακομη περισσοτερα υποσχομενα exclusives στο μελλον πολλα εξ αυτων μεσα στο 2015.

Οταν βρισκεις προσφορες σε Χ1 100 ευρω κατω απο το PS4 τοτε δε θελει και πολυ σκεψη για το αν θα παιζεις 900p η 1080p.

Και στη τελικη να τις βρασω τις αναλυσεις. Αυτες ειναι για τους πισακηδες. εγω να παιζω θελω και να το ευχαριστιεμαι.

Οποιος θελει να παιξει ποικιλια τιτλων σημερα αγοραζει X1. Τελεία.

To PS4 απεναντι τι εχει να αντιπαραθεσει; Να μιλαμε απλα και σταρατα:

Ενα Uncharted αν βγει μεσα στο 2016 (για Q4 16 το κοβω) και απο κει και περα το χαος. Ποιο shenmue + last guardian; Ποτε θα βγουνε; 10 χρονια περιμενουμε Last guardian και ειδαμε αναμασημενα γραφικα απο PS3 η οποιο αλλο συστημα χρησιμοποιησαν τοτε.. Κατι καινουριο βγηκε;

Που ειναι η Santa Monica? που ειναι η Polyphony; 2 χρονια μετα το launch και οι αλλοι δειχνουν λανσαρουν 2 racing sim ενω το GT7 που τοσος κοσμος το αναμενει βρισκεται ακομη στις καλενδες.

Ρε μεγαλε εγω το PS4 το πηρα νομιζοντας οτι θα παιξω μεσα σε 2-3 χρονακια Uncharted, GOW, GT7. Αν μου τα καις αυτα τα δυνατα χαρτια σου και μου δινεις remaster TLOU + UC τοτε αντε και... και θα παιξω ενα Uncharted στη τριετια.....

Καλα κρασια....

Επαναληψη της προηγουμενης γεννιας αντιστροφα ομως...αυτα τα σημαδια βλεπω εγω.

Καταρχην να πω πως δεν εχω καμια απτις 2 κονσολες.

Δευτερον μην αγοραζεις κονσολα απο τοσο νωρις.They never learn που λεει και ο Geralt

that being said...

Πρωτο φαουλ

Στο σκρουτζ το PS4 με το Χ1 εχουν 30 ευρω διαφορα

Δευτερο φαουλ

Το PS4 ηδη εχει μεγαλυτερα γκαμα απο exclusives και σε ποιοτητα(Bloodborne,Infamous,Killzone,Driveclub) αλλα και σε ποσοτητα(κλικ εδω για αποδειξη) ,συν του οτι τα παιχνιδια που ανεφερες μπορει να μη βγηκαν ακομη αλλα θα βγουν σε καποια φαση(GT7,Uncharted,GOW,) συν του οτι η Sony εχει πολυ περισσοτερους first party developers για exclusives στο μελλον

Τριτο φαουλ.Ναι μεν το Last Guardian εχει γραφικα PS3,αλλα το Gears 4 και το Halo 5 που λανσαρει η MS σαν console sellers νομιζα ετρεχαν σε 360

Τεταρτο φαουλ.Κραζεις για τα remasters του Uncharted και TLOU,αλλα τα remasters του Halo ειναι στα top selling games στο Χ1.Η μηπως της Sony τα remasters ειναι ενος κατωτερου θεου :D

Με αλλα λογια το "Οποιος θελει να παιξει ποικιλια τιτλων σημερα αγοραζει X1" ειναι ατοπο...sorry man  :D

• Like 4
Δημοσ.

Επιτελους βροχινες συνθηκες της προκοπης με νερολακους κτλ....και η βραδυνη οδηγηση πολυ εντυπωσιακη.Παρολαυτα και μετα την απιστευτη απατεωνια με το 1/4 παιχνιδιου που μας πουλησανε περυσι θα περιμενω να δω ποσα απο αυτα θα ειναι διαθεσιμα απο την αρχη!

Να βαζανε και qualifying sessions για να μην κατανταει ο αγωνας συγκρουομενα καλα θα ηταν...

Δημοσ.

Ρε πως αλλάζουν έτσι οι καιροί τελικά... απ το χειρότερο λανσάρισμα καταλήξαμε στην καλύτερη ε3 με διαφορά φέτος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανενα νεο για rgh/jtag υπαρχει?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις postmort3m και cortaN@. Και κάτι τελευταίο επειδή είναι σημαντικό, αν πουλήσω το 360 ο αγοραστής του θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια που είναι κατεβασμένα στην κονσόλα από εμένα και εγώ να τα κατεβάσω στο one. Γίνεται δηλαδή ένα game που αγοράστηκε μία φορά να μπορεί να παίζει σε δύο κονσόλες;

Η πολιτική που ισχύει μέχρι σήμερα στο Xbox 360 ειναι πως οι digital titles ειναι associated με δύο στοιχεία:

1) Το gamertag

2) Την κονσόλα (σύμφωνα το σειριακό αριθμό) όπου έγινε download το παιχνίδι.

Αν οι digital τίτλοι σου αγοράστηκαν με το δικό σου gamertag και με το ίδιο gamertag μεταπηδήσεις στο One, τότε σίγουρα θα μπορείς να κατεβάσεις - ξανά - τους τίτλους αυτούς στο One, αρκεί να υποστηρίζουν BC.

Ταυτόχρονα ο αγοραστής που θα πάρει από σένα την κονσόλα θα μπορεί να παίζει με το δικό του gamertag τους digital τίτλους που θα υπάρχουν downloaded σε αυτήν, αρκεί να μην τους σβήσει.

Αυτό ισχύει μέχρι τώρα και δε νομίζω να αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό.

Cortana, γνωριζεις αν ενδεχομενως θα γινεται upscaling στα παιχνιδια του 360 και γενικοτερα αν θα τρεχουν καλυτερα στο ΟΝΕ;

Θα γινεται upscaling σιγουρα στα περισσοτερα, οπως γινοταν και στο 360.

Δε γνωριζω τι θα συμβει με ορισμενους πρωιμους τιτλους(παιχνιδια 2005-2006) που δεν υποστηριζαν native upscaling σε 1080p (αλα μεχρι 1080i).

Επισης, παιζει καποια απο αυτα να υποστηριζουν native framebuffer 1080p στα μενου και στο text.

H ταχυτητα της εξομοιωσης θα ειναι πολυ ικανοποιητικη, ισως καλυτερη απο την εξομοιωση του Xbox360 στα original Xbox games. Να τρεχουν καλυτερα το κοβω δυσκολο, οχι ομως ακατορθωτο. Όλα ειναι πιθανά, γιατί μιλάμε για VM΄s.

Επεξ/σία από cortaN@
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...