Postmort3m Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εγώ ξέρω ότι αν δεν θες να παίζεις τα ίδια και τα ίδια δεν αγοράζεις remaster ακόμα και αν υπάρχει λειψυνδρία. Βέβαια, αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Επειδή όμως σε μεγάλα forums και όχι μόνο στο NeoGaf τα παράπονα για τα remasters, GOTYs συνεχίζουν να υφίστανται και ταυτόχρονα ο αριθμός των επανεκδόσεων αυξάνεται σε ανησυχητικό βαθμό κάτι κάνουμε λάθος εμείς οι καταναλωτές. Προσωπικά θεωρώ μέγα βλάκες όσους γκρινιάζουν για τις επανεκδόσεις στα φόρα και στο τέλος τα αγοράζουν. Αυτό σημαίνει έλλειψη καταναλωτικής αυτοκριτικής και πολύ απλά είναι στουρνιάρια στο νιονιό που οι εταιρείες τους σέρνουν από την μύτη με κάθε πραγματάκι που ανακοινώνουν. Λυπάμαι που το λέω, αλλά από τότε που ανακοινώθηκε το horse armor στο Oblivion και μετά δεν θεωρώ ότι ο μέσος gamer καταναλωτής ολόκληρης της υφηλίου είναι υπεύθυνος για τις καταναλωτικές του gaming συνήθειες, αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση έχει φτάσει η βιομηχανία σήμερα. Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια στο Xbox 360 που δεν έχουν γίνει remaster. Επιπλέον, τα remasters αφορούν τίτλους που είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι και καλοφτιαγμένοι οπότε τίτλοι οπως το Dishonored, Darksiders 2, Batman Arkham Asylum, City, Gears of War, God of War και ένα κάρο τίτλοι τι το τόσο εξτρά συγκλονιστικό παρουσιάζουν σε αυτούς που τα έχουν ήδη λιώσει από την στιγμή που οι εκδόσεις για Xbox 360 και PS 3 είναι ήδη αξιοπρεπέστατες; Αν δεν έχεις τι να παίξεις αναγκαστικά καταλήγεις εκεί , τι θα κάνεις δεν θα παίζεις ΤΙΠΟΤΑ? Προσωπικά το μόνο remaster που θα αγοράσω θα είναι το Gears (ΑΝ είναι έτσι όπως πρέπει) και αυτό μόνο και μόνο για να έχω να παίζω κάτι σε multiplayer μέχρι να βγει το Gears 4. Μέχρι την Ε3 υπήρχε μεγάλη έλλειψη σε καινούργια αξιόλογα παιχνίδια και στις δύο κονσόλες και ειδικά στον τομέα multiplayer shooters που καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της πίτας οπότε λογικό πολλοί να στρέφονται στα remasters και για εμένα μονόδρομος. Στο ότι ως καταναλωτές στο σύνολο οι gamers κάνουν εντελώς λάθος επιλογές και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει συμφωνώ και επαυξάνω. (βλ. dlc's, call of duty, broken games, remasters)
garrett156 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 κανα gears of war θα παιξουμε;εκανα κανα δυο ματσακια και φαινετε οτι ειμαι σκουριασμενος τοσα χρονια που εχω να το ακουμπησω...
HarryGrey Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εμένα μου ήρθε πριν λίγο! Όσοι δεν πήραν το μήνυμα ακόμα καλό θα ήταν να κάνουν register στην ιστοσελίδα του gears of war και θα τους έρθει μέσα σε 24 ώρες το πολύ όπως γράφει. Εγώ έκανα το απόγευμα στις 7 και μου ήρθε πριν λίγο. Όταν το βάλετε να κατεβαίνει θα σας έρθει ένα ακόμα μήνυμα με έναν κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι. Επιτέλους περίμενα καιρό αυτή την στιγμή!
garrett156 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εμενα εχθες μου εσκασε κατα την διαρκεια της Ε3
HarryGrey Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εμείς 7 άτομα που ήμασταν σε ένα party στους τρεις έσκασε κατά την διάρκεια της e3 και στους υπόλοιπους σήμερα.
garrett156 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 παντως το παιχνιδι παραμενει επος για να παιζεις multi με παρεα ειδικα...επιασα παλι το shotgun και ενα δακρυ κυλησε.αμα το netcode ειναι καλο θα τραβηξει μακρυα η φαση..μαζι με το halo που σκαει μετα απο κανα 2μηνο θα ειναι παλι ο βασιλιας των console shooters το xbox!
nzeppos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Όχι άλλα console shooters, βγάλτε και τίποτα άλλο επιτέλους...
lebron15 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ, μετά τα τελευταία νέα πως το One θα μπορεί στο κοντινό μέλλον να παίζει παιχνίδια του 360 θα ήθελα να σας καταθέσω τον προβληματισμό μου κι αν είναι εφικτό να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Αγόρασα πέρσυ τον Ιανουάριο ένα 360 σε τιμή σκότωμα το οποίο χάρηκα μέχρι το Φθινόπωρο, καθώς στη συνέχεια πέρασα σε μεταπτυχιακό μακριά από το πατρικό μου και αποφάσισα πως είναι καλύτερα να το αποχωριστώ για ορισμένο διάστημα.Σε αυτό το διάστημα έκανα μία επένδυση σε παιχνίδια προκειμένου να τα παίξω στο μέλλον αφού τα έβρισκα σε πολύ καλές τιμές. Στο μυαλό μου γενικά υπήρχε η αγορά του one ή του ps4 αλλά δεν το έπαιρνα θερμά γιατί στο 360 έχω παιχνιδάρες όπως τα Forza Horizon, Gears of War, Deus ex κλπ που δεν έχω παίξει.Τώρα με την αλλαγή της "στρατηγικής" της Microsoft νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να πουλήσω το 360 γύρω στα 150ε( έχει ακόμα εγγύηση και είναι ολοκαίνουριο) και να βάλω άλλο ένα εκατοσταρικό να αγοράσω το One το οποίο βρίσκω σφραγισμένο σε αγγελίες στην προκλητική τιμή των 250ε.Ο προβληματισμός μου έγκειται στην ποσότητα των παιχνιδιών που σκοπεύει η MS να εφαρμόσει τη λειτουργία backwards compatibility και τι γίνεται με τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το store στην κονσόλα, θα μπορώ τα ίδια παιχνίδια να τα κατεβάσω στο one χρησιμοποιώντας το account μου στο 360; Πιο κάτω σας δίνω τη λίστα των παιχνιδιών.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τον χρόνο σας.2014 FIFA World CupHalo: ReachHalo: Combat Evolved AnniversaryForza HorizonTC'S Ghost Recon Future SoldierBatman: Arkham AsylumTomb Raider (2013)BattleBlock TheaterGotham City ImpostorsStreetFighter IVDark SoulsHalo 3Moto GP13Forza Motorsport 4Saints Row: The ThirdFIFA 13Deus EX: Human RevolutionAlan WakeDirt 3Assassins Creed BrotherhoodSkyrimHalo 3: ODSTAssassins Creed RevelationsMax Payne 3Gears of WarGears of War 2Gears of War 3L.A. NoireRed Dead RedemptionFight Night ChampionBatman Arkham City
cortaN@ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ, μετά τα τελευταία νέα πως το One θα μπορεί στο κοντινό μέλλον να παίζει παιχνίδια του 360 θα ήθελα να σας καταθέσω τον προβληματισμό μου κι αν είναι εφικτό να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. Αγόρασα πέρσυ τον Ιανουάριο ένα 360 σε τιμή σκότωμα το οποίο χάρηκα μέχρι το Φθινόπωρο, καθώς στη συνέχεια πέρασα σε μεταπτυχιακό μακριά από το πατρικό μου και αποφάσισα πως είναι καλύτερα να το αποχωριστώ για ορισμένο διάστημα. Σε αυτό το διάστημα έκανα μία επένδυση σε παιχνίδια προκειμένου να τα παίξω στο μέλλον αφού τα έβρισκα σε πολύ καλές τιμές. Στο μυαλό μου γενικά υπήρχε η αγορά του one ή του ps4 αλλά δεν το έπαιρνα θερμά γιατί στο 360 έχω παιχνιδάρες όπως τα Forza Horizon, Gears of War, Deus ex κλπ που δεν έχω παίξει. Τώρα με την αλλαγή της "στρατηγικής" της Microsoft νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να πουλήσω το 360 γύρω στα 150ε( έχει ακόμα εγγύηση και είναι ολοκαίνουριο) και να βάλω άλλο ένα εκατοσταρικό να αγοράσω το One το οποίο βρίσκω σφραγισμένο σε αγγελίες στην προκλητική τιμή των 250ε. Ο προβληματισμός μου έγκειται στην ποσότητα των παιχνιδιών που σκοπεύει η MS να εφαρμόσει τη λειτουργία backwards compatibility και τι γίνεται με τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το store στην κονσόλα, θα μπορώ τα ίδια παιχνίδια να τα κατεβάσω στο one χρησιμοποιώντας το account μου στο 360; Πιο κάτω σας δίνω τη λίστα των παιχνιδιών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τον χρόνο σας. 2014 FIFA World Cup Halo: Reach Halo: Combat Evolved Anniversary Forza Horizon TC'S Ghost Recon Future Soldier Batman: Arkham Asylum Tomb Raider (2013) BattleBlock Theater Gotham City Impostors StreetFighter IV Dark Souls Halo 3 Moto GP13 Saints Row: The Third FIFA 13 Deus EX: Human Revolution Alan Wake Dirt 3 Assassins Creed Brotherhood Skyrim Halo 3: ODST Assassins Creed Revelations Max Payne 3 Gears of War Gears of War 2 Gears of War 3 L.A. Noire Red Dead Redemption Fight Night Champion Batman Arkham City Συντομα θα παραθεσω ενα post με εξτρα πληροφοριες και news και details για την λειτουργια BC του Xbox One, την οποια και περιμεναμε πως και πως. Μεχρι τοτε, να απαντησω συντομα πως η εξομοιωση του hardware του 360 εχει επιτευχθει σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο, τοποθετωντας ακομα και Xbox360 Guide (Χ button) μεσα στο περιβαλλον του BC με δυνατοτητα messages, party chat, achievements, online multiplayer κτλ, ενω θα ενσωματωθουν εξτρα οι λειτουργιες του One, οπως screenshots, recordings, κτλ., όπως και το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις snap πάνω στο game, ανοίγοντας κάποιο άλλο app από το κυρίως περιβάλλον του dashboard του One. Το κυριο σημειο ειναι οτι η ολη λειτουργια ειναι virtualized με Virtualized Game OS για τον καθε τιτλο και αυτος ειναι και ο λογος που καθε παιχνιδι - ακομα και τα disc based - θα ζητουν download πρωτα απο τους servers της MS του τιτλου στο HDD του One, ωστε να κατεβει το παιχνιδι μαζι με το Virtual OS του καθε παιχνιδιου και μετα θα γινεται το confirmation απο το δισκακι, το οποιο θα πρεπει να υπαρχει στο tray κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου. Μεμονωμενα, θα υπαρχουν καποια προβληματακια, κυριως με καποια features των παιχνιδιων, ενω το κυριο feature που προς το παρον δεν υποστηριζεται (και δε νομιζω να υποστηριχθει) ειναι το original Kinect, οποτε τα παιχνιδια που ειναι βασισμενα σε αυτο εξ' ολοκληρου δε θα υποστηριχθουν, ενω στα παιχνιδια που ενσωματωναν optional Kinect λειτουργιες, τουλαχιστον προς το παρον, θα ειναι και αυτες απενεργοποιημενες. Απο τα παιχνιδια που αναφερεις, τα περισσοτερα θα προστεθουν στην BC λιστα μεχρι τις αρχες του επομενου ετους με πολυ ικανοποιητικο επιπεδο εξομοιωσης, οχι ομως αμεσα. Γι αυτο θα σε συμβουλευα να κρατησεις το 360 τουλαχιστον για μισο χρονο ακομα. Απο την αλλη αν θελεις τωρα να μεταβεις στο One, μπορεις να το αγορασεις πληρωνοντας τη διαφορα, θα πρεπει ομως πρωτα να επενδυσεις σε τιτλους του One, καθως τα παιχνιδια του 360 που εχεις, θα ειναι διαθεσιμα προς BC, σε ενα διαστημα 6-9 μηνες απο τωρα. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Συγκεκριμένα για τα παιχνιδια που αναφέρεις, και πάντα με κάποια επιφύλαξη, μέσα στο πρώτο κύμα, θα κάνουν την εμφάνισή τους τα παρακάτω (με τυχαία σειρά, όχι χρονολογική) Halo: Reach Batman: Arkham Asylum StreetFighter IV Halo 3 Alan Wake Halo 3: ODST Gears of War Gears of War 2 Σε δεύτερο κύμα αργότερα θα περιλαμβάνονται (και πάλι τυχαια και οχι με χρονολογικη σειρα): Assassins Creed Brotherhood Assassins Creed Revelations Saints Row: The Third Batman Arkham City Halo: Combat Evolved Anniversary Gears of War 3 Max Payne 3 Tomb Raider (2013) Dark Souls Skyrim L.A. Noire Red Dead Redemption Για τα Forza Horizon/Forza Motorsport 4 δεν ειμαι σιγουρος, αλλά λογικά αν είναι να έρθουν, θα αργήσουν αρκετά ... 2
Ren_of_Heavens Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά το Ashen μου έκανε θετική εντύπωση και θέλω να δω πως θα είναι το τελικό προϊόν. Το Below αν και μινιμαλίστικο το καλοβλέπω. Γενικά σε αυτήν την έκθεση περισσότερο κλικ μου έκαναν μερικές indie παραγωγές παρά τα μεγάλα blockbusters που πάνω κάτω ξέρουμε τι να περιμένουμε. 1
kostiger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Cortana, γνωριζεις αν ενδεχομενως θα γινεται upscaling στα παιχνιδια του 360 και γενικοτερα αν θα τρεχουν καλυτερα στο ΟΝΕ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις