Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό το backwards compatibility αλλά...γιατί να παίξεις παιχνίδια που έχεις ήδη παίξει και γιατί να τα παίξεις στο one αφού υποτίθεται ότι αγοράζεις καινούργια κονσόλα για να παίξεις..καινούργια παιχνίδια? Περισσότερη λογική  θα είχε για μένα να μπορούσες πχ να παίξεις παιχνίδια που δεν έχεις παίξει στο 360 (επί πληρωμή φυσικά).

Ντάξει τα 150 ευρώ για το χειριστήριο του κάγκουρα δεν θα τα σχολιάσω..μισή και κάτι κονσόλα η τιμή του.

Δημοσ.

Και εμένα δε με τρελαίνει το BC αλλά καλό είναι που το κανανε.Μπορεις να αγοράζεις και κανα μεταχειρο που είναι πάμφθηνα πλέον και να τα παίζεις στο One.Μια χαρά κίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το BC υλοποιηθεί έτσι όπως υπόσχονται είναι μεγάλη μαγκιά. Παλαιά και ξεπαλαιά τι σημασία έχει, η βιβλιοθήκη του 360 είναι τεράστια και υπάρχουν τίτλοι που πολλοί gamers δεν έχουν παίξει ή θα ήθελαν να παίξουν. Εδώ ο κόσμος αγοράζει το ένα remaster μετά το άλλο και σκάει full price για HD Versions παλαιότερων γενεών λέγε με God of War HD Collection, Banjo and Tooie HD, Resident Evil 4 HD version και πάει λέγοντας. Ουσιαστική κίνηση αυτή που στα μάτια μου είναι απείρως καλύτερη από την άσχημη κίνηση της Sony με το PS Now που σου λέει πλήρωσε κιόλας για να παίζεις τα παλιά σου παιχνίδια και με lag.

Επίσης το να παίζουμε Halo 3 με το φιλαράκι μου ο ένας από το One και ο άλλος από το 360 δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το BC υλοποιηθεί έτσι όπως υπόσχονται είναι μεγάλη μαγκιά. Παλαιά και ξεπαλαιά τι σημασία έχει, η βιβλιοθήκη του 360 είναι τεράστια και υπάρχουν τίτλοι που πολλοί gamers δεν έχουν παίξει ή θα ήθελαν να παίξουν. Εδώ ο κόσμος αγοράζει το ένα remaster μετά το άλλο και σκάει full price για HD Versions παλαιότερων γενεών λέγε με God of War HD Collection, Banjo and Tooie HD, Resident Evil 4 HD version και πάει λέγοντας. Ουσιαστική κίνηση αυτή που στα μάτια μου είναι απείρως καλύτερη από την άσχημη κίνηση της Sony με το PS Now που σου λέει πλήρωσε κιόλας για να παίζεις τα παλιά σου παιχνίδια και με lag.

Επίσης το να παίζουμε Halo 3 με το φιλαράκι μου ο ένας από το One και ο άλλος από το 360 δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Κάτι διάβασα για 100 τίτλους όχι όλους δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει στο μέλλον και ότι έχεις σε δισκάκι πρέπει να το έχεις κρατήσει για να το ξαναπαίξεις. Δεν λέω ότι δεν είναι καλή κίνηση προφανώς έγινε για να τραβήξουν κόσμο από το 360 απλά για τους κάτοχους one δεν θα έλεγα ότι είναι η σούπερ ντούπερ ουάου κίνηση. Στα remaster τουλάχιστον έχεις καλύτερα γραφικά με το BC απλά θα είναι σαν να έχεις το 360 σου και να παίζεις..Δεν νομίζω ότι μπορείς να το συγκρίνεις με το PS NOW γιατί είναι αρκετά διαφορετικές υπηρεσίες, βασικά προσωπικά θα μου άρεσε περισσότερο να μπορώ να νοικιάσω ή να έχω με συνδρομή παιχνίδια που δεν τα έχω παίξει παρά να έχω δωρεάν ξανά μανά τα ίδια games που δεν πρόκειται να τα ξαναπαίξω. Εξάλλου με τις ανακοινώσεις που είδαμε δεν νομίζω να γυρίσουν πολλοί στα παιχνίδια του 360 δόξα τον Θεό θα έχουμε πολλά και καλά καινούργια παιχνίδια! :D Anyways η κίνηση με το BC ήταν απαραίτητη για να τραβήξουν όσο κόσμο έχει μείνει στο 360, αν είχε γίνει και πιο νωρίς θα ήταν ακόμα καλύτερα για την Microsoft.

Aυτό που λες για τα Remasters γίνεται για τον απλούστατο λόγο του ότι εδώ και 2 χρόνια που έχουν βγει οι καινούργιες κονσόλες δεν υπάρχουν παιχνίδια να παίξεις οπότε οι επιλογές ήταν περιορισμένες και στράφηκε ο κόσμος στα Remasters, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν πραγματικά να παίζουν τα ίδια και τα ίδια.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι αν δεν θες να παίζεις τα ίδια και τα ίδια δεν αγοράζεις remaster ακόμα και αν υπάρχει λειψυνδρία. Βέβαια, αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Επειδή όμως σε μεγάλα forums και όχι μόνο στο NeoGaf τα παράπονα για τα remasters, GOTYs συνεχίζουν να υφίστανται και ταυτόχρονα ο αριθμός των επανεκδόσεων αυξάνεται σε ανησυχητικό βαθμό κάτι κάνουμε λάθος εμείς οι καταναλωτές. Προσωπικά θεωρώ  μέγα βλάκες όσους γκρινιάζουν για τις επανεκδόσεις στα φόρα και στο τέλος τα αγοράζουν. Αυτό σημαίνει έλλειψη καταναλωτικής αυτοκριτικής και πολύ απλά είναι στουρνιάρια στο νιονιό που οι εταιρείες τους σέρνουν από την μύτη με κάθε πραγματάκι που ανακοινώνουν.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά από τότε που ανακοινώθηκε το horse armor στο Oblivion και μετά δεν θεωρώ ότι ο μέσος gamer καταναλωτής ολόκληρης της υφηλίου είναι υπεύθυνος για τις καταναλωτικές του gaming συνήθειες, αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση έχει φτάσει η βιομηχανία σήμερα.

Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια στο Xbox 360 που δεν έχουν γίνει remaster. Επιπλέον, τα remasters αφορούν τίτλους που είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι και καλοφτιαγμένοι οπότε τίτλοι οπως το Dishonored, Darksiders 2, Batman Arkham Asylum, City, Gears of War, God of War και ένα κάρο τίτλοι τι το τόσο εξτρά συγκλονιστικό παρουσιάζουν σε αυτούς που τα έχουν ήδη λιώσει από την στιγμή που οι εκδόσεις για Xbox 360 και PS 3 είναι ήδη αξιοπρεπέστατες;

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε, και το 360 ξεκίνησε με BC, έκαναν κάμποσα παιχνίδια και μετά το παράτησαν. Δεδομένης και της μόδας των remasters τώρα, σίγουρα θα παίζει αρκετά επιλεκτική συμβατότητα, και πολύ πιθανό αν δεν τραβήξει στην αγορά ενδιαφέρον να το παρατήσουν το εγχείρημα σε κάνα δυο χρόνια. 

That said, ήταν πολύ καλή κίνηση, ειδικά τη στιγμή που η Σόνι χρεώνει κάτι γελοία ποσά για το PS Now και χρειάζεται επειγόντως ανταγωνισμό για να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο αυτα που εβαλε ο φιλος με εξαιρεση το fable legends ολα τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα....

Λολ... για εμένα το fable legends είναι το πιο αδιάφορο από τα παραπάνω. :P

• Like 2
Δημοσ.

Και το cuphead τωρα που το ειδα ειναι ενδιαφερον με αυτη τη νοτα παλιου καρτουν που εχει...τωρα ποσο playable θα ειναι θα δειξει.Ολα αυτα ειναι exclusive ή θα τα δουμε και σε κανενα pc;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...