Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ, δεν είμαι τόσο σίγουρος. Αυτή τη στιγμή έχω 91,9% κατειλημμένο χώρο με 29,3GB να απομένουν. Πάει να πει περίπου 362GB συνολικό διαθέσιμο χώρο. Τα 465 έχω δει να αναφέρονται σε κάποια site αλλά δεν το έψαξα περισσότερο.

ps: βγήκε το 1.05 patch του Witcher 3, 602ΜΒ.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα με destiny μεσα unity forza hallo mcc και καμποσα μικρα σε μεγεθος πρεπει να ειμαι στο 65%...δεν βρισκω αμεσα απαραιτητο το να αναβαθμισω μιας και παιχνιδια οπως το unity με το που τελειωσουν θα φυγουν οπως μπηκαν και ο χωρος θα αυξομειωνετε...η αληθεια ειναι και το destiny δεν ξερω γιατι δεν το εχω σβησει ακομα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι το ξανάπιασα τις προάλλες και πήρα 2-3 levels. Βαριόμουν να παίξω Witcher/GTA και λέω δεν βαριέσαι, πασιέντζα ή Destiny.

Προτίμησα το δεύτερο (βοήθησε και ένα email του Άγγλου CEO της εταιρείας, που μας έλεγε... νουμπάδες επειδή αυτός έχει κάμποσους level 34, το είδαμε κι αυτό).

Η αλήθεια πάντως είναι πως έχω αρκετά demo μέσα (PES2015, NHL2015, FH2 κλπ) που όταν τα σβήσω θα αδειάσω κάμποσο χώρο. Δεν γεμίζει τόσο εύκολα, ούτε και υπάρχουν πολλοί που να έχουν εγκατεστημένα 7-10 μεγάλα παιχνίδια των 30-40GB που τα χρειάζονται οπωσδήποτε.

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα 100 που πάνε??? :shock:

Γιατί ο 500άρης δίνει 465!

υγ : όσο για το Unity, σήμερα το τερμάτησα, τι καλά να έχεις +50Gb χώρο :D

Στο Playstation διαθεσιμα δινει τα 410 περιπου. Πολυ βαρυ μας προεκυψε το λειτουργικο και των 2 κονσολων...:)

Δημοσ.

τερματιστηκε το sunset overdrive...9/10 απο μενα ειδικα για τους διαλογους το gameplay και ολο το θεμα γενικα...μπραβο στην insomniac για αυτην την δουλεια...και το τελος μυριζει συνεχεια...Τεσπα...μου εμειναν τα side missions,,, ωρα για το dead rising 3 Που το πηρα στα 20€ (με εκπτωση που ειχα) στα public...

• Like 2
Δημοσ.

Λέγε τέτοια τώρα.. Θέλω που θέλω να πάρω One, είμαι και fan της Insomniac.. :P

Όσο για το DR3, δεν μπόρεσα να το παίξω, μου φάνηκε πολύ αδιάφορο.

Δημοσ.

και εμενα το επαιξα "δανεικο" στο pc αλλα δεν μου εκανε για αγορα!

Τα προηγούμενα τα είχες παίξει garrett ?

Για να πώ το δικό μου τώρα...μονο το 1ο μου άρεσε (πολύ κιόλας) - λογικό λόγω Inafune, απο τοτε που το έκανε outsource σε ΑμερικΛάνους το franchise η Capcom..."δεν"...έχασε κάτι απο την "μαγεία" που είχε το 1ο...

Αντε και καλή μας Ε3 :D

Δημοσ.

οχι δεν τα ειχα παιξει και για αυτο το "δανειστηκα" μιας και πολλα διαβαζα λιγα περιμενα και λιγα ειδα κιολας να πω την αμαρτια μου!

Δημοσ.

εχει γουστο john ειδικα αν εχεις παιξει και τα προηγουμενα...γενικα ειναι post apocalyptic φαση με ενα τυπικο level up και ενα ψιλο τρελο craft system

Δημοσ.

κοιτα οπως ειπε και ο red ειναι αμερικλανια...αν ξεπερασεις αυτην την φαση τοτε θα το ευχαριστηθεις , παντως για μενα το sunset ειναι στο τοπ της καρδιας μου....

Δημοσ.

Το sunset το θελω κι εγω αν και το dead rising ειναι μια χαρα καφριλα.

In other news τρομερη relance κινηση το backwards compatibility στο one εστω κ αργα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...