Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αλανια για πιο λογο θα πρεπει να κατσω εγω και να πληρωσω 700 ευρω μονιτορ για να παιζω παιχνιδια στα 4k? ;) Τι νομιζετε μερικοι οτι ολοι εδω μεσα ειμαστα μπρουκληδες και εχουμε λεφτα να τα σκορπαμε απο εδω και απο εκει? :lol: Δεν λεω  καυλα να παιζεις σε αυτες τις αναλυσεις,αλλα ακριβο σπορ ακομα για εμας τους κοινους θνητους :P .Οπωτε 1080p/900p και ολλα καλα. :)

Υ.Γ Αφηστε πια των πολεμο των αναλυσεων κυριοι επιτελους,και επικεντρωθειτε  στα παιχνιδια που μας ενδιαφερουν.

Υ.Γ2  johnVani δεν ειναι επι προσωπικου η τοποθετηση μου,απλα πηρα το ποστ σου σαν παραδειγμα για να εκφρασω την αποψη μου. :)

Σε παιχνιδι?η στο λειτουργικο της κονσολας.

Στο λειτουργικό της κονσόλας. Είμαι σε preview dashboard. Αλλά μετά από τόσα updates διαφορά δεν βλέπω

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα ομως μια χαρα μου την ειπες,δε ξερω ποιοι θιγεστε απο το meme,εγω πρωτη φορα την ειδα early adopter με κονσολα,πηρα το ps4 σχεδον οταν βγηκε και πρωτη φορα απογοητευτικά τοσο,ολοι υπερασπιζομαστε τις αγορες μας αλλα ειναι πασιφανες οτι το μεγαλυτερο ripoff ηταν αυτη η γενια,ξεπερασμενη απο το release της προσφέροντας ελαχιστα αξιολογα release το 90% των οποιων κινουνται στα ορια του unplayable με κλασσικες τιμες στο θεο.Οσο για τους μπρουκληδες,αλλος εχει το ονομα κ αλλος εχει τη χαρη με 70 ευρω το γκειμ.

Δεν την είπα σ' εσένα σαν χρήστη ή στην επιλογή σου, αλλά στην "απάντησή" σου. Προσπαθείς να υπερασπίσεις την αγορά σου, ή και την βιασύνη σου αν θέλεις, κοροϊδεύοντας όλους τους κατόχους Xbox One.

Και στην τελική, γιατί να υπερασπιστείς την αγορά σου? Για να σε αποκαλούνε fanboy? Ντέ και καλά να αποδείξεις οτι η επιλογή σου είναι καλύτερη απο των υπολοίπων?

Όχι, εκεί που είναι να κράξω θα κράξω, είτε είναι Sony, MS, Nintendo, PC.

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά πήρα κι εγώ επαναφορτιζόμενες, δεν άντεξα. Κάτι με το GTA, κάτι με το Witcher έφτασα να χαλάω 2 μπαταρίες στη βδομάδα. Επέλεξα τις κλασικές τις Panasonic Eneloop 2450mAh, μόνο που προτίμησα να τις πάρω από το Amazon μαζί με intelligent charger συν κάτι άλλα παραφερνάλια.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ και παλι εγω που εχω κλεισει συνολο κανα 50ωρο παιχνιδι στο ονε ε ω ακομα τις duracel που εδινε μεσα...τωρα πηραν να τελειωνουν αλλα ειχα παρει το charge kit....τρελη αυτονομια..

Δημοσ.

Καλά, η αλήθεια είναι πως τις μπαταρίες τις είχα στα δύο χειριστήρια πολύ καιρό πριν τις αλλάξω. Και είχαν υποστεί τα πάνδεινα τους τελευταίους μήνες με το Fifa που έπαιζαν οι φίλοι μου στο χωριό. Απλώς έτυχε να τελειώσουν και τα δύο σετ μέσα σε μια βδομάδα, χρειάστηκε να βάλω κι άλλες τέσσερις ΑΑ σε μια άλλη άσχετη συσκευή και τα πήρα στο κρανίο με τις κωλομπαταρίες. Ένα σετ των οκτών μέσα σε λίγες μέρες, ήμαρτον.

Οπότε αγορά καλών επαναφορτιζόμενων και τέρμα. Απ' ότι είδα αυτές οι Eneloop κρατάνε πολλά χρόνια (6-7 και βάλε), δεν είναι σαν τις κλασικές κινέζικες που είχα πάρει στο 360 και μετά από ένα χρόνο είχαν ψοφήσει (όπως και οι μαμήσιες άλλωστε).

Το κακό είναι πως βγήκαν κάπως ακριβά, γιατί πήρα οκτώ μπαταρίες ΑΑ συν τον φορτιστή. Οπότε όλα μαζί πήγαν κάπου 75 ευρώ (μην ξεχνάμε και τα μεταφορικά). Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνουν να βγάλουν τα λεφτά τους, πάντως θα ησυχάσω από το να έχω το νου μου κάθε τρεις και λίγο να αγοράζω μπαταρίες.

ps: μου αρέσει που όταν αρχίσει να τελειώνει η μπαταρία, σταματάει να δουλεύει το vibration στο χειριστήριο για να κάνει οικονομία.

Δημοσ.

Εμενα ομως μια χαρα μου την ειπες,δε ξερω ποιοι θιγεστε απο το meme,εγω πρωτη φορα την ειδα early adopter με κονσολα,πηρα το ps4 σχεδον οταν βγηκε και πρωτη φορα απογοητευτικά τοσο,ολοι υπερασπιζομαστε τις αγορες μας αλλα ειναι πασιφανες οτι το μεγαλυτερο ripoff ηταν αυτη η γενια,ξεπερασμενη απο το release της προσφέροντας ελαχιστα αξιολογα release το 90% των οποιων κινουνται στα ορια του unplayable με κλασσικες τιμες στο θεο.Οσο για τους μπρουκληδες,αλλος εχει το ονομα κ αλλος εχει τη χαρη με 70 ευρω το γκειμ.

Υπαρχουν και οι προσφορες τιτλων φιλε μου,οπως και οι αγγελιες σε αυτο το κομματι.Αν εισαι υπομονετικος ευκολα βρισκεις προσιτες τιμες παιχνιδιων και στις κονσολες. ;)

μεγαλη ειδηση για μας που γουσταρουμε racing!το βαζω εδω γιατι το παρεακι του one το χει πιο πολυ με τα racing..!!

Γενικα ο μοχλος του one ειναι απολαυση για racing και first person shooter.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες πως κανω update τα παιχνιδια χωρις να βαζω δισκακι νεσα?? Οπως γινεται και στο 4 ενα πραγμα....υπαρχει κατι τετοιο????

Δημοσ.

Τι είναι το δισκάκι; Δεν γίνονται όλα update μέσω Internet;

:devil:

ps: απ' ότι βλέπω εδώ, αρχικά δεν γινόταν καν. Έπρεπε οπωσδήποτε να βάλεις το δισκάκι μέσα. Δεν ξέρω αν έκτοτε έχει αλλάξει.

Πάντως σύμφωνα με όσα λένε εδώ, το δισκάκι μάλλον εξακολουθεί να είναι απαραίτητο.

Αν τα παραπάνω ισχύουν, τότε η λύση είναι απλή: go digital. Προσωπικά έχω καταργήσει τα δισκάκια σε οποιαδήποτε συσκευή εδώ και πάνω από 3 χρόνια. Θα προτιμούσα να μην τα ξαναδώ ποτέ. Φυσικά έτσι χάνεται η δυνατότητα μεταπώλησης, αλλά δεν είναι κάτι που με έχει απασχολήσει.

Δημοσ.

Εμενα μ αρεσει το retail. Αλλα αυτα ειναι γουστα.ωραια αρα πας να παξεις και τρως στην μαπα ενα update ξερω γω 1-2gb...good....τεσπα....sunset overdrive σπερνει παρεπιπτοντως...

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα μ αρεσει το retail. Αλλα αυτα ειναι γουστα.ωραια αρα πας να παξεις και τρως στην μαπα ενα update ξερω γω 1-2gb...good....τεσπα....sunset overdrive σπερνει παρεπιπτοντως...

Όχι δεν συμβαίνει αυτό. Το Ds2:SOTFS που είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχω σε δισκάκι έκανε κανονικά update χωρίς να το έχω βάλει μέσα και μάλιστα την ώρα που είχα κλειστή τη κονσόλα.

+1 για το sunset. Επειδή έχω πολλά παιχνίδια στην κατοχή μου που δεν πρόλαβα να τα παίξω ακόμα, μόλις τα ολοκληρώσω αυτό είναι πάνω πάνω στη λίστα για αγορά.

Δημοσ.

To 'xω βαλει κι εγω στο ματι το συγκεκριμενο. Οταν το βρω στα 25 γιουρα το χτυπησα νυχτα!

Αυτή τη στιγμή έχει 36 ευρώ στο Hong Kong store. Παρόμοια τιμή υπάρχει και στο αγγλικό ebay, για όσους προτιμούν ακόμα δισκάκια.

edit: Χμ, 16 ευρώ το digital key για Assassin's Creed Unity στο ebay (και 60+ στο HK!) Το χτυπάω άνετα, αρκεί πρώτα να πειστώ ότι τα πάμπολλα αρχικά προβλήματα του παιχνιδιού έχουν διορθωθεί με τα patches.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...