gkalas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το θέμα είναι οτι το Ps4 πληρώνει το 1080p πολύ ακριβά αλλά έχει στηριχτεί εκεί το marketing οπότε δε μπορούν να κάνουν και πολλά. Επίσης αποδεικνύεται οτι τα περι 50% δυνατότερο μηχάνημα είναι για να γελάνε και οι πέτρες.Καπου κερδίζει το καθένα και κάπου χάνει. 3
metallica 13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 50% δεν ξερω αν ειναι αλλα δυνατοτερο απο το one ειναι!αυτο ειναι δεδομενο πλεον!
gkalas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Αλέξη η δύναμη αυτή η παραπάνω δε κάνει τη διαφορά όμως. Να έτρεχε το ενα στα 60fps και το άλλο στα 30 ή στα 40 να πεις ναι υπάρχει διαφορά. Εδώ μιλάμε οτι σε πολλά παιχνίδια βλέπεις να πέφτει το frame rate κάτω απο 30.Οι διαφορές τους είναι πραγματικά ανευ σημασίας. Είναι σα να μου λες οτι ενα αμάξι είναι πιο δυνατό επειδή εχει 3 άλογα παραπάνω. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από gkalas 2
ultralisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 εγώ ξέρω ότι και οι δύο κονσόλες ΔΕΝ μπορούν τα 1080p χωρίς προβλήματα...οπότε ας το αφήσει και η SONY το θέμα, μπας και δώσει έστω αυτή περισσότερα fps 3
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εξάλλου, ποιός δεν θυμάται τις υποσχέσεις απο το '05 (περίπου) για gaming στα 1080p με 60fps? Και μέχρι σήμερα.. Τζίφος και οι δύο.
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν πάμε καλά. Το Elder Scrolls online που βγαίνει 8/6 έχει κάπου 80 ευρώ στο Hong Kong market (690HKD). Και απ' ότι κατάλαβα δεν είναι καν η Imperial έκδοση (αν και δεν το έψαξα και πολύ). Χώρια τα 55 GB. Έχουμ' ξεφύγ'... edit: Άκυρο, τελικά η παραπάνω τιμή είναι για την Imperial edition. Η κανονική έχει "μόνο" 65 ευρώ (560HKD). Και οι δύο αναφέρονται στην Tamriel unlimited που δεν θα έχει καθόλου συνδρομή, άρα μάλλον έτσι δικαιολογείται η υψηλή τιμή. Όχι ότι έχω σκοπό να το αγοράσω, αφού ακόμα δεν έχω τελειώσει το Skyrim (σε PC, με mods/expansions κλπ εννοείται). Χώρια τα GTA V, Witcher 3 κλπ. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από nzeppos
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αλέξη η δύναμη αυτή η παραπάνω δε κάνει τη διαφορά όμως. Αν στην προηγουμενη γενια εκανε την διαφορα το 720p vs 719p γιατι δεν κανει σε αυτη το 1080p vs 900p ή 720p. Μπερδευομαι. Τοτε ειχαμε αναλυσεις επι αναλυσεων για τις ''τεραστιες'' διαφορες των multiplatform. Γενικα συμφωνω μαζι σου, αλλα λιγη σταθεροτητα δεν βλαπτει.To ινσομνια με ειχε συνηθισει να τα κοιταει αυτα, οποτε συμφωνα με αυτο το φορουμ οι διαφορες σε αυτη τη γενια μεταξυ των κονσολων ειναι τιτατανοτεραστιες. Ετσι με εμαθε.
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το 1080p με το 720p έχουν σημαντική διαφορά (ειδικά στις πολλές ίντσες), αφού το πρώτο έχει υπερδιπλάσια pixel από το δεύτερο. Τα 900p πάλι έχουν κάπου 40% λιγότερα pixel, κάτι που κάνει ορατή τη διαφορά είτε σε παράθεση screenshots, είτε στις πάρα πολλές ίντσες. Σπανίως όμως σε πραγματικές συνθήκες για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Το θέμα είναι να παίζεται και ανθρώπινα το παιχνίδι, να μην έχει stuttering κλπ. Κάτι που τις περισσότερες φορές έχει μεγαλύτερη σημασία από την ίδια την ανάλυση (πχ. σε ένα ραλάκι ή ένα FPS προφανώς το 720p@60fps είναι προτιμότερο από το 1080p@30fps.). Το PS4 προφανώς και είναι (λίγο ή πολύ) τεχνικά ανώτερο του Xbox One, κάτι που, για ένα λόγο που προσωπικά αδυνατώ να κατανοήσω, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους κατόχους του πρώτου. Είχα 360 και PS3 και δεν θυμάμαι να μπήκα ποτέ στη λογική ποιο είναι καλύτερο του άλλου. Μια χαρά ήταν το καθένα, είχε τα υπέρ και τα κατά του. Τα ίδια γίνονται και με αυτή τη γενιά. Και μόνο που ο κάτοχος της τάδε κονσόλας τρώει το χρόνο του προσπαθώντας να εξηγήσει που υπερέχει έναντι της άλλης σε κάποιους που δεν θέλουν να καταλάβουν (ή σε ατέλειωτα συγκριτικά τεστ), είναι πέρα από την αντίληψή μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Προσωπικα με ενδιαφερει το software πανω απ'ολα. Απλα θυμαμαι οτι γινοταν πανικος για τις διαφορές στα multiplatform στην προηγουμενη γενια που ηταν κατ'εμε μικροτερες, δεν αφορουσαν ολα τα multiplatform και στα exclusives βλεπαμε το αναποδο. Το θετικο ομως ειναι οτι ηρεμισαμε(τουλαχιστον στην κοντρα ps4vsOne, γιατι παντα θα εχεις του pcακιδες να πεταγονται απο το πουθενα για να δειξουν τη πραματεια τους). Ουτε θελω να φανταστω τι θα διαβαζαμε εδω αν το ps4 ηταν Οne και το One ps4. Παλι καλα ΥΓ.Στη 37 μου το 900p παιζει να ειναι και το ιδανικο χεχε
spartan29gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Only 1080p? What is this 2008? Ρε αλανια για πιο λογο θα πρεπει να κατσω εγω και να πληρωσω 700 ευρω μονιτορ για να παιζω παιχνιδια στα 4k? Τι νομιζετε μερικοι οτι ολοι εδω μεσα ειμαστα μπρουκληδες και εχουμε λεφτα να τα σκορπαμε απο εδω και απο εκει? Δεν λεω καυλα να παιζεις σε αυτες τις αναλυσεις,αλλα ακριβο σπορ ακομα για εμας τους κοινους θνητους .Οπωτε 1080p/900p και ολλα καλα. Υ.Γ Αφηστε πια των πολεμο των αναλυσεων κυριοι επιτελους,και επικεντρωθειτε στα παιχνιδια που μας ενδιαφερουν. Υ.Γ2 johnVani δεν ειναι επι προσωπικου η τοποθετηση μου,απλα πηρα το ποστ σου σαν παραδειγμα για να εκφρασω την αποψη μου. Wtf μου κανει update μεγαλυτερο απο 1.5gb Σε παιχνιδι?η στο λειτουργικο της κονσολας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ρε αλανια για πιο λογο θα πρεπει να κατσω εγω και να πληρωσω 700 ευρω μονιτορ για να παιζω παιχνιδια στα 4k? Τι νομιζετε μερικοι οτι ολοι εδω μεσα ειμαστα μπρουκληδες και εχουμε λεφτα να τα σκορπαμε απο εδω και απο εκει? Δεν λεω καυλα να παιζεις σε αυτες τις αναλυσεις,αλλα ακριβο σπορ ακομα για εμας τους κοινους θνητους .Οπωτε 1080p/900p και ολλα καλα. Aυτο που δεν καταλαβαινουν καποιοι ειναι το εξης. Ο βασιλιας οσον αφορα την αναλυση για καθε γενια ή χρονολογια, ΔΕΝ ειναι η αναλυση που μπορει τεχνολογικα να επιτευχθει, αλλα αυτη που μπορει να εχει στο σπιτι του ο μεσος ορος των gamers. Αυτη η αναλυση που θα πουλησει. Και αυτη παντα εχει να κανει με την τιμη. Επειδη λοιπον το Βόγιατζερ 1 εχει βγει απο το Ηλιακο συστημα το 2013, ΔΕΝ θα βγω να πω ...Only γη ειστε ακομα? What is this 2012? Φυγαμε απο το solar system....αρχαιοι.(οχι δεν φυγαμε φιλε ολοι, ενα ριμαδοδιαστημοπλοιο εφυγε, σορρυ). Ετσι λοιπον κλεινοντας με αυτο το ακραιο φυσικα παραδειγμα, η 10ετια του 2000 ηταν 720p και σημερα το 1080p ειναι το mainstream, οχι το 4K ουτε το 8K.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μια κι εγώ σε 1080p παίζω, και θα συνεχίζω να παίζω για πολύ ακόμη. Το κατάλαβα οτι δεν το λές προσωπικά. Απλά πιστεύω πως η απάντησή μου ταίριαζε. 1
Anastazio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μια κι εγώ σε 1080p παίζω, και θα συνεχίζω να παίζω για πολύ ακόμη. Το κατάλαβα οτι δεν το λές προσωπικά. Απλά πιστεύω πως η απάντησή μου ταίριαζε. Εμενα ομως μια χαρα μου την ειπες,δε ξερω ποιοι θιγεστε απο το meme,εγω πρωτη φορα την ειδα early adopter με κονσολα,πηρα το ps4 σχεδον οταν βγηκε και πρωτη φορα απογοητευτικά τοσο,ολοι υπερασπιζομαστε τις αγορες μας αλλα ειναι πασιφανες οτι το μεγαλυτερο ripoff ηταν αυτη η γενια,ξεπερασμενη απο το release της προσφέροντας ελαχιστα αξιολογα release το 90% των οποιων κινουνται στα ορια του unplayable με κλασσικες τιμες στο θεο.Οσο για τους μπρουκληδες,αλλος εχει το ονομα κ αλλος εχει τη χαρη με 70 ευρω το γκειμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις